MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Oddam kota - mój synek ma alergie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 4 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-04-10 17:48:47 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kroliczek432

Post #2 Ocena: 0

2013-04-10 17:49:21 (12 lat temu)

kroliczek432

Mężczyzna

Z nami od: 05-07-2009

Dlatego ja juz w pierwszym poscie zapytalam czy alergia wyszla nagle?
Marineczka pisala, ze ma juz kota, wiec nie kombinowalam dalej.
Natomiast zalozycielka tematu sklamala w bardzo prostej i blahej sprawie, zadnego ogloszenia na wm nie bylo do 1-wszej w nocy wczoraj

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2013-04-10 17:52:13 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2013-04-10 17:54:55 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Tyle, ze jak sie okaze drugie dno, ze kot z zupelnie innego powodu wywedrowuje, to w nowym miejscu tez moze dlugo nie posiedziec.
Oby mu sie dobrze trafilo.

Do góry stronyOffline

martunia2302

Post #5 Ocena: 0

2013-04-10 18:29:14 (12 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Cytat:

2013-04-10 17:49:21, kroliczek432 napisał(a):
Dlatego ja juz w pierwszym poscie zapytalam czy alergia wyszla nagle?
Marineczka pisala, ze ma juz kota, wiec nie kombinowalam dalej.
Natomiast zalozycielka tematu sklamala w bardzo prostej i blahej sprawie, zadnego ogloszenia na wm nie bylo do 1-wszej w nocy wczoraj
Ogloszenia nie sa dodawane odrazu! Czasem czekaja do nastepnego dnia na publikacje ;-).

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-04-11 01:26:40 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-04-11 02:57:57 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Justacha

Post #8 Ocena: 0

2013-04-11 03:05:35 (12 lat temu)

Justacha

Kobieta

Z nami od: 22-07-2012

karjo1v - jak masz jakiś problem z wiarygodnością, to zapraszam do siebie. Nie wiem, czy wiesz, ale okazuje się, że pcheł można się pozbyć i z domu i z kotka. Po co szperasz po moich wpisach wstecz? Szukasz sensacji?

króliczek432 - tak . ten sam. Ale zadbałam o niego, bo niby jak inaczej? Mam dwoje dzieci w domu! Jedno było pogryzione przez pchły i dalismy sobie rade dzieki środkom od weta, a drugie okazuje się, ze ma alergię.

wildesfan - jest bardzooooo towarzyski :) ale ogólnie to trudno mi powiedziec. uciekał mi kilka razy z domu, ale od ponad pół roku jest typowo domowym kocurem i pewnie wyrobił sobie już hierarchię ......

Dodzinia - owszem, testy zrobione!!! Mało tego, na astmę, talasemię, nawet na folię aluminiową !!! Testy zrobione ! nie wiem co dziwnego??? Może za małą masz wiedzę, bo testy można wykonać na ponad połowę alergenów już w 9mc życia dziecka.

karjo - proponuję - nie myśl !!!
[karjo1=quote] A alergia tak nagle wyszla, ze na juz, pilnie, kot ma zniknac? [/quote]
A jak myslisz?? wyszła alergia ... poczekam trochę, bo ktoś moze sobie pomyślec, ze za wczesnie ... słuchaj, jesli ktoś chciałby kotka, to nie wejdzie i weźmie w garść i nie pójdzie, mozna go obejrzeć, pogłaskać, pogadać jak trzeba, po co te wtopy???? masz jakis problem?

FreelanceNurse - dzięki za poparcie, bo taka jest prawda! nie brałam kotka i nie kochałam i nie karmiłam i dbałam przez półtorej roku (mało tego ... zapłaciłam za niego prawie 90f ..) po to bygo tak oddać . prosze pomyslcie!!

kroliczek ... bezczelna jesteś wiesz??? nie ma ogłoszenie mówisz??? owszem szukałam i nie znalazłam, ale jesli masz problem z tym czy je dodałam i pisałam, to pisz do administratora, bo napisałam!! i nie tylko ja je widziałam !!!

Boszsz co za ironizm .. jesli macie jakis problem i nie chcie przyjąć kotka pod dach to poco tu włazicie??? Macie smutne życie?? brak wam problemów?? darujcie sobie! nie jedna osoba z was by się zdiwiła ile ja robie dla zwierzat i jak je kocham! la enie musze sie wam tłumaczyc ani zwierzac, widac polskie (niektóre nasienie) jest normą która wyżej sra niż doopę ma!!
dobranoc niezainteresowanym !!

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #9 Ocena: 0

2013-04-11 08:33:41 (12 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

A skadwiesz ,ze to alergia?? zrobil ci ktos testy ??? rocznemu dziecku??
Nie musial. MIalam podobna sytuacje z psem. Syn mial 3 miesiace jak pojawil sie pies, zaczely sie oskrzela, spastyczne, bez goraczki i ciagnely sie dalsze 3 miesiace. Przy okazji morfologii, poziom cial kwasochlonnych pozwala stwierdzic ze w organizmie jest reakcja alergiczna. Nie powie na co, ale ze jest. Tak malemu dziecku testow sie nie robi, analizuje sie zmiany w otoczeniu i eliminuje ew. przyczyny. W przypadku alergii wziewnej to trudniejsze niz przy pokarmowej. U nas oddanie psa (z bolem bo byla to swietna sunka) podzialalo natychmiast.

Justacha, to cos sie zmienilo w ciagu tych lat - "za moich czasow" testy robili po 2 roku zycia, ale to mniej wiecej epoka wegla kamiennego.
Jedno na co zwrocilabym uwage, skoro Twoj ogon jest miksem persa, to zeby nie byl kotkiem wychodzacym. I nie ograniczaj sie do Kentu bo ludzie czasem sa gotowi daleko pojechac po "swoje zwierzatko".

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Richmond

Post #10 Ocena: 0

2013-04-11 08:42:08 (12 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Wrzuccie zdjecia kota, to na pewno pomoze. Trudno sie oprzec zdjeciom slicznego kota.
Carpe diem.

Do góry stronyOnline

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,