Str 4 z 8 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-04-10 17:48:47 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kroliczek432 | Post #2 Ocena: 0 2013-04-10 17:49:21 (12 lat temu) |
Z nami od: 05-07-2009 Skąd: manchester |
Dlatego ja juz w pierwszym poscie zapytalam czy alergia wyszla nagle?
Marineczka pisala, ze ma juz kota, wiec nie kombinowalam dalej. Natomiast zalozycielka tematu sklamala w bardzo prostej i blahej sprawie, zadnego ogloszenia na wm nie bylo do 1-wszej w nocy wczoraj |
Post #3 Ocena: 0 2013-04-10 17:52:13 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karjo1 | Post #4 Ocena: 0 2013-04-10 17:54:55 (12 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Tyle, ze jak sie okaze drugie dno, ze kot z zupelnie innego powodu wywedrowuje, to w nowym miejscu tez moze dlugo nie posiedziec.
Oby mu sie dobrze trafilo. |
martunia2302 | Post #5 Ocena: 0 2013-04-10 18:29:14 (12 lat temu) |
Z nami od: 18-10-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2013-04-10 17:49:21, kroliczek432 napisał(a): Dlatego ja juz w pierwszym poscie zapytalam czy alergia wyszla nagle? Marineczka pisala, ze ma juz kota, wiec nie kombinowalam dalej. Natomiast zalozycielka tematu sklamala w bardzo prostej i blahej sprawie, zadnego ogloszenia na wm nie bylo do 1-wszej w nocy wczoraj ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-04-11 01:26:40 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2013-04-11 02:57:57 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Justacha | Post #8 Ocena: 0 2013-04-11 03:05:35 (12 lat temu) |
Z nami od: 22-07-2012 Skąd: Stone Kent |
karjo1v - jak masz jakiś problem z wiarygodnością, to zapraszam do siebie. Nie wiem, czy wiesz, ale okazuje się, że pcheł można się pozbyć i z domu i z kotka. Po co szperasz po moich wpisach wstecz? Szukasz sensacji?
króliczek432 - tak . ten sam. Ale zadbałam o niego, bo niby jak inaczej? Mam dwoje dzieci w domu! Jedno było pogryzione przez pchły i dalismy sobie rade dzieki środkom od weta, a drugie okazuje się, ze ma alergię. wildesfan - jest bardzooooo towarzyski ![]() Dodzinia - owszem, testy zrobione!!! Mało tego, na astmę, talasemię, nawet na folię aluminiową !!! Testy zrobione ! nie wiem co dziwnego??? Może za małą masz wiedzę, bo testy można wykonać na ponad połowę alergenów już w 9mc życia dziecka. karjo - proponuję - nie myśl !!! [karjo1=quote] A alergia tak nagle wyszla, ze na juz, pilnie, kot ma zniknac? [/quote] A jak myslisz?? wyszła alergia ... poczekam trochę, bo ktoś moze sobie pomyślec, ze za wczesnie ... słuchaj, jesli ktoś chciałby kotka, to nie wejdzie i weźmie w garść i nie pójdzie, mozna go obejrzeć, pogłaskać, pogadać jak trzeba, po co te wtopy???? masz jakis problem? FreelanceNurse - dzięki za poparcie, bo taka jest prawda! nie brałam kotka i nie kochałam i nie karmiłam i dbałam przez półtorej roku (mało tego ... zapłaciłam za niego prawie 90f ..) po to bygo tak oddać . prosze pomyslcie!! kroliczek ... bezczelna jesteś wiesz??? nie ma ogłoszenie mówisz??? owszem szukałam i nie znalazłam, ale jesli masz problem z tym czy je dodałam i pisałam, to pisz do administratora, bo napisałam!! i nie tylko ja je widziałam !!! Boszsz co za ironizm .. jesli macie jakis problem i nie chcie przyjąć kotka pod dach to poco tu włazicie??? Macie smutne życie?? brak wam problemów?? darujcie sobie! nie jedna osoba z was by się zdiwiła ile ja robie dla zwierzat i jak je kocham! la enie musze sie wam tłumaczyc ani zwierzac, widac polskie (niektóre nasienie) jest normą która wyżej sra niż doopę ma!! dobranoc niezainteresowanym !! |
kociefraszki | Post #9 Ocena: 0 2013-04-11 08:33:41 (12 lat temu) |
Z nami od: 24-03-2011 Skąd: Keadby |
A skadwiesz ,ze to alergia?? zrobil ci ktos testy ??? rocznemu dziecku??
Nie musial. MIalam podobna sytuacje z psem. Syn mial 3 miesiace jak pojawil sie pies, zaczely sie oskrzela, spastyczne, bez goraczki i ciagnely sie dalsze 3 miesiace. Przy okazji morfologii, poziom cial kwasochlonnych pozwala stwierdzic ze w organizmie jest reakcja alergiczna. Nie powie na co, ale ze jest. Tak malemu dziecku testow sie nie robi, analizuje sie zmiany w otoczeniu i eliminuje ew. przyczyny. W przypadku alergii wziewnej to trudniejsze niz przy pokarmowej. U nas oddanie psa (z bolem bo byla to swietna sunka) podzialalo natychmiast.
Justacha, to cos sie zmienilo w ciagu tych lat - "za moich czasow" testy robili po 2 roku zycia, ale to mniej wiecej epoka wegla kamiennego. Jedno na co zwrocilabym uwage, skoro Twoj ogon jest miksem persa, to zeby nie byl kotkiem wychodzacym. I nie ograniczaj sie do Kentu bo ludzie czasem sa gotowi daleko pojechac po "swoje zwierzatko". |
Richmond | Post #10 Ocena: 0 2013-04-11 08:42:08 (12 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Wrzuccie zdjecia kota, to na pewno pomoze. Trudno sie oprzec zdjeciom slicznego kota.
Carpe diem.
|