Rany po stracie mojej suni jeszcze długo się nie zagoją i postanowiłam, że już wezmę psiaka najlepiej schroniskowego, szukałam i znalazłam. Chciałam żeby był podobny do mojej suni i żeby był dziewczyną, ale jest chłopakiem i zaczełam od dzisiaj starać się o jego adopcje, ale pani w schronisku powiedziała, żebym sprawdziła czy Dog Kanaryjski może wjechać do Anglii. Z tego co wiem to może, ale żeby się upewnić zadzwoniłam do weterynarza ( dokładnie trzech ) tu w Anglii nic nie wiedzą, dzwoniłam w Polsce do Kliniki w Lublinie, weterynarzy, do Inspektoratu Głównego Weterynarii nikt nic nie wie. Boże nie wiem co o tym myśleć za co Ci ludzie biorą pieniadze. Naczytałam sie w internecie różnych głupot, każdy pisze co innego. Ja znalazłam takie strony, ale chciałabym taką stronke, nie wiem jak to ująć "rządową".
Chodzi mi o ( angielską )na której poprostu przeczytam jakie rasy nie mogą wjeżdżać do Anglii. Chciałabym żeby to było wiarygodne źródło bo ten pies juz przeszedł swoje w życiu i nie chciałabym niespodzianek na granicy a więc jak zwykle zwracam się do was z prpośbą o pomoc.
A to mój przyszły psiak
http://www.fundacjapsom.pl/pl/do-adopcji/966-kole[ Ostatnio edytowany przez: kaza10000 08-04-2013 15:53 ]