MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Umarła moja sunia

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kaza10000

Post #1 Ocena: 0

2013-03-18 23:30:38 (12 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Karjo1 ja nie chcę Ci niczego udowadniać, ale powiem jedno nigdy w życiu pieniądze nie były ważniejsze od mojej suni. Byłam przygotowana finansowo na leczenie i wziełabym nawet kredyt gdybym mogła przedłużyć jej życie chociażby o rok.
Ponieważ zapomniałam o szczepieniu na wścieklizne myślałam, że będę miała problemy u lekarza. Moja psina była regularnie badana w Polsce u lekarza ( ostatnio w lipcu ) i była zdrowa!!! Pani weterynarz powiedziała, że rak rozwijał sie przez dwa miesiace a ona zaczeła dawać oznaki dopiero tydzień temu, wcześniej wszystko było w porządku, jadła, piła, chodziłą na spacery, biegała w parku. Ja mam taką prace, że nie zostawiałam jej samej w domu na długo.
Rzucasz oskarżenia w niewłaściwym kierunku, ale może czerpiesz z tego przyjemność? Ja niestety nie mam siły żeby bawić sie w odbijanie piłeczjki, nie życzę Ci żebyś przechodziła kiedyś przez to co ja teraz.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kaza10000

Post #2 Ocena: 0

2013-03-18 23:34:20 (12 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

I do twojej wiadomości Karjo1 za kremacje zapłaciłam 300f i widzisz psa nie ma a ja jej nie wyrzuciłąm do jednego worka z innymi psami tylko zrobiłąm kremacje prywatną tak strasznie zależy mi na tych funtach

[ Ostatnio edytowany przez: kaza10000 18-03-2013 23:35 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,