MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Potrzebny Transport,dla Briarda Poznan Londyn

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kusmir67

Post #1 Ocena: 0

2012-12-07 09:06:09 (13 lat temu)

kusmir67

Kobieta

Z nami od: 07-12-2012

Transport z Anglii dla psa jest na pewno uciążliwy, więc chociażby z tego względu proponowałabym udać się do weterynarza, żeby dał jakieś wskazówki na taką wyprawę, ale chyba tez trzeba mieć zaświadczenie od weterynarza, z tymże nie jestem pewna na 100%

Uwaga moderatora: edytowano

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dinth1906

Post #2 Ocena: 0

2012-12-07 10:02:27 (13 lat temu)

Dinth1906

Konto usunięte

Transportu samego sie nie podejme, ale chetnie zajalbym sie psem w podrozy, w zamian za jakies porzadne wynagrodzenie I zwrot kosztow podrozy. Briardy uwielbiam I mam doswiadczenie w opiece nad tymi niepokornymi psami ktore kazdego czlowieka probuja "wypasac" :)

Do góry stronyOffline

latoya

Post #3 Ocena: 0

2012-12-13 11:17:57 (12 lat temu)

latoya

Kobieta

Z nami od: 16-07-2011

Bardzo dziekuje za dobre checi:) Mopek juz w uk:) cały i szczesliwy.....Nikt sie nie deklarował a zegar tykał....Ale juz jest <3

Zapraszam wszystkich sympatyków tych pieknych psów na forum ...mysle ze znajdzie sie tu dla mopków troszke miejsca!!!

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2012-12-13 11:38:48 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Ja tylko tak tytulem refleksji, pod w podtekscie jakby pretensje, ze nikt sie nie deklarowal, poza udzieleniem informacji, odeslaniem do firm zajmujacych sie transportem.
Do wlasciciela psa nalezy zainteresowanie sie i dogranie sposobu przewozu i dopelnienie formalnosci, wyszukanie info, zamiast jednego, ogolnikowego tematu na jednym forum.
Poza tymnie bardzo dla mnie do pojecia jest mieszkac 1,5 roku w UK i dopiero wymuszenie przez tymczasowa opiekunke psa zmobilizowalo wlascicieli do odebrania psa...zwlaszcza, ze uslinie poszukiwali i nabyli nowego psiaka w UK...
Ot, takie dylematy moralne...

Do góry stronyOffline

latoya

Post #5 Ocena: 0

2012-12-13 11:58:51 (12 lat temu)

latoya

Kobieta

Z nami od: 16-07-2011

Kario1 Mieszkałam w studio flat w 6 osób od niedawna mam 4bedromm ,a to ze nabyłam nowego psa nie znaczy ze starego zbyłam...ludzie porzycaja ,głodza ,zabijaja ....a ja zapewniłam psu opieke nalerzyta!!! I nikt nie musiała nas mobilizowc, sa w koncu hotele i mogłam spokojnie oddac psa na hotel....i odebrac go w bardziej sprzyjajacych okolicznosciach....
Nie mam do nikogo pretensji moze poprostu zle cos tam napisałam.... Nie krytykuj mnie prosze zatem....Co do refleksji ( Obydwa psiaki czuja sie swietnie i zycze kazdej psince takiego własciciela jak ja)!!!!!

ps Ja nie oceniam ludzi z którymi nie zamieniłam ani słowa, których nie znam:(!!!

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,