2013-08-21 08:49:51, Cookies napisał(a):
2013-08-20 19:36:03, katarzyna85 napisał(a):
2013-08-20 19:18:53, Cookies napisał(a):
Katarzyna za długo czekałaś ze sterylizacją najlepiej to robić po skończonym piatym miesiącu. Z Sheby zrezygnuj na czas ciąży i laktacji a najlepiej do końca jej zycia bo to taki mc donalds dla kotów dawaj jej tylko royal Canin ale babycat
A ja myslalam ze sheba jest dobra karma

Dzieki za porade

No wlasnie sheba nie jest za dobra jak juz chcesz jej cos podawac to yarrrah, shesir, porta, ziwi peak, hills, royal canin etc ale nie sheba, whiskas, tiger czy co tam jeszcze maja

To kiedy Twoja mala zaczela miec ruje? Bo ten bezpieczny czas przed pierwsza ruja to wlasnie 20-24 tydzien zycia czyli 5-6 miesiac I w sumie z tego co czytalam dla kotki bezpieczniej jest to zrobic zanim zacznie miec ruje. No ale co sie stalo to sie nie odstanie mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze I ze kociaki urodza sie zdrowe I nie bedziesz miala za duzo z nimi problemow. Powodzenia
Rui dostala pierwszej w marcu,ale miala ja co tydzien i kazdy kontakt z moim vetem konczyl sie tym samym..kotka musi byc wyciszona przed sterelyzacja,a ona co tydzien miala ruje od nowa.no trudno kotka to moja corka wiec pogodzilam sie ze bede kocia babcia

[ Ostatnio edytowany przez: katarzyna85 21-08-2013 08:57 ]