MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 21 z 44 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 42 | 43 | 44 ] - Skocz do strony

Str 21 z 44

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-05-04 17:21:36 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

martunia2302

Post #2 Ocena: 0

2013-05-04 17:29:01 (12 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Przykro mi co spotkalo poprzednie kotki.Sama jestem kociara,ale ze wzgledu na corke alergiczke nie mam narazie kota.
Te niebieskie oczy normalnie nie moge wzroku oderwac..czarownica jakas :-D.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-05-04 17:41:45 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nikado

Post #4 Ocena: +1

2013-05-04 21:47:22 (12 lat temu)

nikado

Kobieta

Z nami od: 29-11-2010

Bumbaj mam nadzieję że Leon się odnajdzie.

Miko śliczne to Twoje kocisko:-)

To może i ja się naszym futrzakiem pochwalę:-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

wasabia

Post #5 Ocena: 0

2013-05-04 21:57:29 (12 lat temu)

wasabia

Kobieta

Z nami od: 24-01-2012

Mam dwie piekne malutkie koteczki gotowe do adopcji.

Jedna z nich to Pantereczka
Dziewczynka wystrojona w futerko typowego reklamowego kociaka Whiskas, z bialym krawacikiem i bialymi skarpetkami na lapkach:)
Opuszki lapek zmienily sie ostatnio z rozowego koloru na czekoladowy co pieknie komponuje sie z futerkiem i brazowym noskiem:)
Ma dziewczyna styl:)

Na tylnej lewej lapce ma nietypowy panterkowy wzorek, smiejemy sie z corka ze to tatuarz:D

Kicia skonczy w najblizsza srode 12 tygodni i jest zdecydowanie gotowa do zamieszkania ze swoja nowa rodzinka w nowym domku.

Pantereczka jest niezwykle delikatna i wrazliwa koteczka. Jest bardzo przyjacielska i uwielbia kontakt i zabawe z luudzmi.

Patereczka uwielbia tez branie na rece, glaskanie, przytulanie. Prawdziwa z niej pieszczocha, kocha zaspypiac przy czlowieku.

Jest niezwykle ciekawa swiata, trzeba na nia uwazac bo wszedzie chce sie wspinac i wskakiwac gdzie sie da, a jak sie nie da to tez zawziecie probuje:D

Druga koteczka to to Muza, zdrobniale Muzyczka i Nutka-siostra Pantereczki.
Jest cala czarna, nawet wasiki ma czarniutkie.

Muza to piekna magiczna kotka.
Ma cudowne oczy, jej spojzenie jest niezwykle przenikliwe.
Moja corka jak tylko zobaczyla ja pierwszy raz kiedy Muza otworzyla oczka powiedziala "Mamo, ona widzi moja dusze" :D Fakt spojzenie Muzy jest piorunujace.
i cos w tym jest, nigdy nie widzialam kota o takich oczach i takim magicznym spojzeniu.

Koteczka jest fantastyczna, opiekuncza, czesto myje swoja siostre i przytula sie do niej, zreszta czesto tak razem wtulone w siebie zasypiaja. Muza tak jak jej siostra uwielbia ludzi, lubi wskakiwac do lózka i domagac sie glasków.
Muza jest bardzo drobna i wysoka, jest troche "niejadkiem" trzeba przypominac jej o jedzeniu lub zachecac ja do niego.

Obie koteczki uwielbiaja bawic sie malutkimi pileczkami, myszkami, wstazkami, ale najlepiej lubia sie bawic poprost ze soba:)

Od czwartego tygodnia zycia korzystaja z kuwety.

Cudownie bylo by gdy by znalazla sie rodzinka lub czlowiek ktory chcial by zaadoptowac je obydwie.
Ale bede sie cieszyla takze jesli znajda sie domki ktore zaopiekuja sie po jednej slicznej kocie:)

Prosze, przemysl dobrze decyzje o adopcji!

Kot to nie rzecz.

Kotki to zywe istoty, maja uczucia, przywiazuja sie emocjonalnie, kochaja swych duzych i tesknia.

Kot to ogromna odpowiedzialnosc za zdrowie i zycie!

Niedlugo zblizaja sie wakacje i w zwiazku z tym wyjazdy. Przemysl, czy masz kogos kto mogl by zastapic Cie w opiece nad kotkiem podczas Twojego urlopu.

Koniecznie sprawdz czy Ty i Twoja rodzina nie ma alergii na koty.

Dowiedz sie czy w domu ktory wynajmujesz mozesz mieszkac z kotkiem.

Od przyszlego domu wymagam; troskliwosci, odpowiedzialnosci, zabezpieczenia przed zagrozeniami, sterylizacji po 6 miesiacu zycia (jesli jest to zbyt duzy wydatek dla Ciebie chetnie pomoge zalatwic klinike ktora dokona zabiegu bezplatnie).
Szczepienia i odrobaczenia.

Obydwie koteczki sa zdrowe jak byki:)
Wykarmione przez swoja mame, do dzis ja jeszcze biedna atakuja i chca pysznego, cieplutkiego mleczka prosto z cyca:) Chociaz na tym etapie zycia to juz bardziej takie pieszczoty dla malych niz bar mleczny:D

Poniewaz kotki byly odpowiednio dlugo ze swoja mama i ze soba, maja szczesliwe dziecinstwo, wyrosna z nich serdecznie, mile i szczesliwe koty potrafiace zyc w spoleczenstwie bez agresji i bez zadnych chorob sierocych.

Zainteresowanych prosze o pisanie pw:)

Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać.

Do góry stronyOffline

gdanszczanka

Post #6 Ocena: 0

2013-05-04 22:24:25 (12 lat temu)

gdanszczanka

Kobieta

Z nami od: 16-10-2012

Wasabia - fantastycznie sformułowane ogłoszenie *THUMBS UP*
:-] Sama zaadoptowałabym takie szykowne kociątko, gdybym nie miała potwora - najwiekszego wroga kotów.
Phi

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-05-04 23:21:24 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gdanszczanka

Post #8 Ocena: 0

2013-05-04 23:40:59 (12 lat temu)

gdanszczanka

Kobieta

Z nami od: 16-10-2012

he he
*THUMBS UP*
Nie, ale dobre :-]:-]
Phi

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2013-05-05 00:02:36 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2013-05-04 21:57:29, wasabia napisał(a):
Mam dwie piekne malutkie koteczki gotowe do adopcji.

Jedna z nich to Pantereczka
Dziewczynka wystrojona w futerko typowego reklamowego kociaka Whiskas, z bialym krawacikiem i bialymi skarpetkami na lapkach:)
Opuszki lapek zmienily sie ostatnio z rozowego koloru na czekoladowy co pieknie komponuje sie z futerkiem i brazowym noskiem:)
Ma dziewczyna styl:)

Podobny do tego?:-)
Obrazek
*CRAZY*:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

wasabia

Post #10 Ocena: 0

2013-05-05 01:54:47 (12 lat temu)

wasabia

Kobieta

Z nami od: 24-01-2012

gdanszczanka:)
czy fantastycznie? no nie wiem:D

corka zerkala jak pisalam posta i mowi "wez ta druga polowe posta usun! no chyba ze specjalnie chcesz ludzi zniechecic zeby sobie kotki zostawic":D

A jesli masz piesa to raczej to nie wrog dla kociastych:)

Wlasnie tydzien temu oddalam kociaka z rodzenstwa do domku gdzie sa dwa pieski i kotek ma tam jak u Pana Boga za piecem:)
bylam i widzialam na wlasne oczy:)

konduktor68
:D widzialam juz ten filmik:D

krakn
ten czarno-bialy na pierwszym planie to wypisz/wymaluj wlasnie Alex ktorego oddalam tydzien temu-super inteligentny kociak, wszystkiego nauczyl sie o wiele szybciej niz normy przewiduja a pozniej nauczyl wszystkiego swoje rodzenstwo pomimo ze najmlodszy (urodzil sie 2 doby po niby zakonczonym porodzie, myslalam ze snie jak w nocy wstalam zeby podac picie dla matki kociat, patrze i wlasnym oczom nie wierze! trzeci kociaczek! az obudzilam corke i krzycze, wez zobacz bo chyba mi sie to sni, a Wiki na to "no jest jeszcze jeden kociaczek" i poszla spokojnie spac:D

takie czarno-biale futerka to z reklamy Feliks:D

panterkowate to bardziej jak kotek bumbaja ale to jeszcze nie to:)
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać.

Do góry stronyOffline

Strona 21 z 44 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 42 | 43 | 44 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,