MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Paskudny kot

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PaniDomu

Post #1 Ocena: 0

2012-03-03 00:38:18 (13 lat temu)

PaniDomu

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 11-09-2011

Sprobuj spsikac kanape tanim sprejem zapachowym,jakims dezodorantem,perfumami zeby ja odstraszyc z lozka.
Jezeli kotka tak niszczy rozne rzeczy i sika to oznacza,ze cos jest nie tak i ona to w ten sposob Ci sygnalizuje. Mozliwe,ze chce wyjsc na zewnatrz.Jezeli masz warunki,sprobuj ja wypuscic.
Jaka kotka ma przeszlosc?Skad ja wzielas?Od urodzenia mieszka w zamknieciu czy dopiero Ty ja zamknelas?

Moze to sikanie to na tle nerwowym: wyprobuj to:
www.feliway.com/pl

A tak w ogole to moze by bylo lepiej abys oddala kotke komus kto naprawde kocha koty i je rozumie,bo jak tak tu czytam,ze macie takie bezwzgledne,okrutne i glupie metody tarzania glowy kota w jego sikach to nie moge sobie wyobrazic...po co wy na Boga braliscie do domu te biedne koty??? :-Y
Jak mozna w tak okrutny sposob karac kota podczas gdy on cos nam mowi,chce cos nam przekazac!

PS.Koty moich znajomych maja taki zwyczaj,ze gdy kuweta jest juz dla nich za brudna wala kupe na lozko.W ten sposob sygnalizuja swoje potrzeby.

[ Ostatnio edytowany przez: PaniDomu 03-03-2012 00:48 ]

Czytaj Oszczedna Pani Domu w Londynie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

madagaskar3

Post #2 Ocena: 0

2012-03-03 09:12:46 (13 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Dzieki za odpowiedzi.

Kot dzis na obiad:)))))
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

grekan

Post #3 Ocena: 0

2012-03-03 13:09:30 (13 lat temu)

grekan

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2008

Zanim zdecydujesz sie na zwierze w domu, wczesniej trzeba posiasc wiedze na temat postepowania z tym zwierzeciem, wychowaniem/ tak jak z dzieckiem/. Poza tym trzeba kochac zwierzeta a nie traktowac jak przedmiot, zabawke.Kot jest bardzo inteligentnym zwierzeciem, szybo uczy sie, zapamietuje dobre rzeczy ale te zle szczegolnie.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-03-03 14:12:26 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #5 Ocena: 0

2012-03-03 15:35:24 (13 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2012-03-03 14:12:26, tyniek napisał(a):
Eee tam. Zapodaj sobie lepiej jakąś Black Metalową muzę, wsłuchaj się, a potem to samo przyjdzie. Zabij kota, wypij krew;-)
a futerko na bolące plecy8-)
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

madagaskar3

Post #6 Ocena: 0

2012-03-03 15:43:11 (13 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Wywalilam ja na powietrze a niech sobie posiika krzaki i moze jakiegos samca sobie znajdzie to jej dobrze zrobi.

Chyba ruja sie zbliza.wysterylizowana jest wiec z brzuchem do domu nie przyjdzie.

A ja glupiachcialam miec czystego domowego kota.
Niech spierdziela,do domu na zarcie tylko:)))))
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-03-03 15:56:11 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-03-03 16:02:28 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #9 Ocena: 0

2012-03-03 16:07:57 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

1. jesli kotka dotad nie wychodzila to jej nie wypuszczaj bo to bedzie dla niej ogromny stres - moze w panice zginac, nie zna zagrozen jakie sa poza domem.
2. leje bo cos jest nie tak, wiec pytani kilka:
- z kuwety korzysta w ogole, czy jej unika?
- wykluczylas problemy urologiczne? czyli czy miala badany mocz?
- czy lanie nie wiaze sie z jakimis zmianami w domu? cokolwiek - ktos wyjechal, ktos przyjechal, przemeblowanie, inna karma, inna miska, inna kuweta...
3. w zadnym wypadku nie pakuj kotu ryja w miejsce gdzie nalala bo to nic nie da, a tylko nakreci jej stres i zaostrzy sytuacje
4. sa specjalne srodki neutralizujace mocznik - polecam ebay
5. koty przewaznie nie lubia zapachu cytrusow - dobra metoda na zrazenie jej do lozek jest spryskanie czyms o zapachu cytryny lub pomaranczy, czasem dziala zwykly ocet spirytusowy. PRZEWAZNIE - z moich 5 jeden jest za glupi nawet na wstret do zapachu pomaranczy, ale to kompletny bezmozg jest. ;-)
6. zasr...j koldry nie trzeba wyrzucac, zwykle da sie wyprac. Jesli az tak zle bylo, to.. kotka miala sraczke??
Zasada ktora zawsze sie sprawdza - jesli kot leje to nie jest wina kota, to znaczy ze trzeba sie przyjrzec kotu i dojsc czemu tak robi.
Przykro mi to zauwazyc, ale jesli myslisz o swoim kocie tak jak piszesz, to nie powierzylabym Ci pod opieke nawet pluszowego misia. Zwierze sie ma z calym dobrodziejstwem jego zachowan. Co bys zrobila, gdyby Twoj kot mial SUK i od czasu do czasu w ramach nawrotu choroby lal po katach, lal w Twoje ubrania, w buty, na kanape i w ogole wszedzie tylko nie do kuwety? Bo mam wlasnie tak chorego kota i pewnie powinnam go oddac sasiadom (Chinczycy) na szaszlyki. Tylko ze to nie jego wina ze jest chory.

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 03-03-2012 16:12 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

MerryPoppins

Post #10 Ocena: 0

2012-03-03 16:08:06 (13 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

WW
piekna ta twoja kocica
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,