MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 63 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

Str 63 z 63

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

boszka8

Post #1 Ocena: 0

2018-06-17 09:51:45 (7 lat temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Jest dobrze *THUMBS UP*a nawet bardzo dobrze .Już przeszło miesiąc z nami a my z nim :-)trochę zmiany było ale wszystko da się przeżyć. Ostatnia wizyta u veta to szczepienie i przybrał na wadze 1 kilogram.Po szczepieniu spał jak zabity a jak się podniósł to szedł jak starowinka ale na wieczór wszystko wróciło do normy.Jest już pewne że ma tylko jednego pana a mnie tylko toleruje ale i słucha .Rano gdy nałożę do miski sniadanie to jak pana nie ma to nie ruszy aż do jego powrotu albo troche skosztuje i tyle :-D dziwne ale prawdziwe .Spacery uwielbia z panem bo są wygłupy,gonitwa w chowanego bawią się i 99% posłuszeństwa a ze mną idzie jak "szczurek na sznurku"*SORRY*Co do zabiegu dalej uparte te moje chłopy ale nic dalej pracuję nad tym nawet ostatnio zaświtał mi pomysł aby do PL go wywiez *HELP* Szkólki nie przeszedł bo na oddanie mój się nie zdecydował.Wolał wolne z pracy zabrać i codziennie razem uczyli się , ćwiczyli, szkolili się a teraz z gwizdkiem chodzi i widać efekty wspólnej pracy:-) W domu pan i pies a potem ja *DONT_KNOW* ale ja to sobie tak tłumaczę że jak kobieta urodzi dziecko to też pierwsze dziecko póżniej man :-D może kiedyś wskoczę na pierwsze miejsce . Mnie to nie przeszkadza ale ewidetnie widać i nie ma co się oszukiwać jak nas wita . Pana wita skokami na wysokości 170 i wzwyż a mnie jak do kolan podskoczy to jest git :-] no niby mówię do niego jak do dziecka a pies potrzebuje zdecydowanego głosu . Jest OK i tak kocham mojego maluszka *YAHOO*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

violettaphotogr

Post #2 Ocena: -1

2019-02-24 23:12:38 (6 lat temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Tak, mamy trzy owczarki niemieckie - Saba, Venus, Brutus, dwa yorki - Bella i Chester, i dwa koty rudzielce - Joseph i Julian :-?:-]

Tu Bella:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

#Violujemy

Do góry stronyOffline

gosian

Post #3 Ocena: 0

2019-02-25 00:27:14 (6 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Violetta macie 5 psów i 2 koty? Jak to wszystko godzicie z pracą? Opieka nad takim stadkiem pochłania na pewno dużo czasu. Super. *THUMBS UP*

Bella jest cudna

[ Ostatnio edytowany przez: gosian 25-02-2019 00:27 ]

Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #4 Ocena: 0

2019-03-05 05:31:59 (6 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Nie wiedziałam gdzie to wkleić.

https://infostrow.pl/wiadomosci/sliczny-albinos-z-ostrowskiego-schroniska-szuka-domu-foto/cid,83712,a
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Strona 63 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,