MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

Str 4 z 63

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-01-19 12:13:54 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Kasia_red

Post #2 Ocena: 0

2012-01-19 12:37:40 (13 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Perfekcja, piękne!
Cytat:

2012-01-19 10:45:58, zajaczek12345 napisał(a):
Obrazek
Kasia, moja ma 1,5 roku i jest b. grzeczna, tzn. nie broi, nic nie gryzie, nie niszczy, sama zostaje na kilka godzin w domu ale nie mozna jej puscic luzem na dworzu, calkowicie traci rozum ;-) w ogole nie slucha, godzinami nie mozna jej zlapac, do tego czesto po drodze wskakuje sobie do rzeczki wykapac sie :-?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>zajaczek12345</i> 19-01-2012 10:54 ]

Zajączek, no śliczny labek, identyczny jak mój, tylko z wyglądu bardziej smukły. Irka przez pierwsze pół roku gryzła wszystko na swojej drodze (meble, ściany do kątowników, buty itp), ale potem jej przeszło. Tzn. ostatnio pomalowałam przedpokój na śliczny niebieski kolor i... od razu wyżarła dziurę w ścianie...
Na dworze staram się ją trzymać krótko. Tzn. musi reagować na moje komendy. Chodzimy na łąki, spuszczam ją ze smyczy, odbiega daleko, szczególnie jak zobaczy inne psy i nie zawsze słyszała mój głos. Kupiłam gwizdek i nauczyłam ją, aby przybiegała na jego dźwięk. Doszło do tego, że reaguje nawet wtedy, gdy biegnie rozpędzona w stronę innego psa. Zatrzymuje się i wraca. Oczywiście, nie jest to bezinteresowne - zawsze muszę pamiętać o przysmakach i mieć je ze sobą.

Irka jest psem błotnym. Uwielbia się taplać. Ostatnio omal nie przyprawiła mnie o zawał serca. W miejscu gdzie nie ma żywego ducha, pojawiła się kobieta w jasnym płaszczu. Irka zwariowała...

Na szczęście gwizdek zadziałał ;-)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #3 Ocena: 0

2012-01-19 15:02:56 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2012-01-19 16:21:53 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

my mamy takiego sierściucha, łajza strasznie, bo schorowane ma tylne nogi od urodzenia, a potem jeszcze miała wypadek wlazła na parkingu pod samochód i ją trochę potrącił.

Ale pyskate strasznie
Obrazek

Ten filmik zrobiony była wkrotce po przyjeździe do UK, mieszkaliśmy w bloku i na spacerki musieliśmy schodzić na dół, oczywiście cała okolica musiała wiedzieć że ona leci na sranie :-]

Od małego był szkolony do walki
tu trening box
Obrazek

A to jest zdjęcie które pokazujemy Landrodowi i w agencji gdy pytają czy mamy psa
Obrazek
:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #5 Ocena: 0

2012-01-19 17:07:53 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

perfekcja

Post #6 Ocena: 0

2012-01-19 17:27:29 (13 lat temu)

perfekcja

Kobieta

Z nami od: 17-05-2008

hehehehe Krak jak ona fajnie gada w tym filmiku o nocnym sikaniu. Idzie i marudzi pod nosem:))
Leonka nie tylko Twoj jest lozkowy:) U mnie wszyscy sa lozkowi:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

po edycie:
Leonka w Polsce strasznie chcialam miec boksia, wlasnie takiego pregowanego jak Twoj. Cudny jest! Ale pojawila sie zaglodzona prawie na smierc 4 miesieczna rottweilerka, no to wzielam. I przepadlam zupelnie dla tych czarnych podpalanych mord:) ALe jak bede tu juz miala swoj wlasny dom, to dobiore jeszcze trzeciego psiora i to bedzie wlasnie boksio!

[ Ostatnio edytowany przez: perfekcja 19-01-2012 17:31 ]

Do góry stronyOffline

lashbybella

Post #7 Ocena: 0

2012-01-19 18:15:00 (13 lat temu)

lashbybella

Kobieta

Z nami od: 26-02-2010

Chcialam wkleic mojego psiaka ale nie umiem wkleic zdjecia :-o

[ Ostatnio edytowany przez: lashbybella 19-01-2012 18:15 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2012-01-19 18:36:51 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Wy macie rasowce, a ja mam dwurasowca heheheh :-]:-]:-]. I kocham tego mojego czarnucha, najbardziej na swiecie :-D.

Obrazek

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 19-01-2012 18:37 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

maniakalna

Post #9 Ocena: 0

2012-01-19 18:53:39 (13 lat temu)

maniakalna

Kobieta

Z nami od: 19-01-2012

cudowne mają Państwo pieski ; )

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #10 Ocena: 0

2012-01-19 19:54:17 (13 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Rewelacyjne!
Perfekcja - widok dziecka wśród potworów powala :-] Aniołki!
Leonka - boski! Pewnie ma sporo siły!
Krak - hahahahaha, bamboszek z charakterem ;-)
Nie z tej bajki - rasowiec nierasowiec, pies to pies i tyle. Kochany!

Bardzo lubię, jak mój pies śpi w łóżku, ale niestety, ostatnio kupiliśmy dosyć wysokie łóżko i Irka nie może wskoczyć, tzn. nie ma się jak rozpędzić. Na początku był dramat - stękała przez pół nocy, wstawałam i zasypiałyśmy razem w salonie na sofie... Potem jednak kupiliśmy nową świętą sofę i teraz pies nie ma na nią wstępu. W ramach rekompensaty dostała ogromne i urocze legowisko i widzę, że jest ukontentowana, bo rzadko z niego wychodzi. Cieszę się,że tak wyszło, bo nie budzę się rano z sierścią w ustach, a po drugie - goście mogą normalnie siadać na sofie i nie muszą się przed wyjściem rolować od stóp do głów...
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 4 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,