MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kociaki plus Piesa - czyli moje male ZOO ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 12 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anetka_sweet

Post #1 Ocena: 0

2011-05-11 22:50:24 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

no to sa cholery male.sluchajcie a czy te wasze tezgapia sie godzine w sciane w nadziei ze wylezie jakis robal?no ta w koncu zrezygnowala ale siedziala jak zamurowana i od czsu do czasu podrapywala,ale neistety nic z tego

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wielbicielka

Post #2 Ocena: 0

2011-05-11 22:53:22 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

A jak, my mamy problem z molami tzn mielismy i jak widze ze kot patrzy sie na sciane to juz wiem ze gada musze szukac. A jak mucha jest zbyt wysoko i nie da rady siegnac to stanie i wyje dopoki muchy nie scigniesz nizej by mogl dosiegnac

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #3 Ocena: 0

2011-05-11 22:55:15 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

u nas to samo,tyle ze ta nim poprosi to an wszelkie sposoby probuje,dzis z amucha wlazla az na karnisz a potem patrzyla zdziwiona jak ona ma zejsc,a mieszkanie ponad 3 metry wiec i karnisz wysoko a ona po oknie jak perszing,ale zdzwiniona byla hehe

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #4 Ocena: 0

2011-05-11 22:58:38 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

co jeszcze cikawe rzyczy.uqwielbia pralke,szczegolnie jak sie kreci,wszelkeigo rodzaju worki i wkurza mnie bo kupilismy jej 2 piertrowy plac zabaw z domkiem jakby po srodku a ta malpa ani razu tam nie wlaszla do srodka,chyba ze mlody ja wsadzila jak dzieciowi sie robi domek z kocow to ona w siodmym niebei,szaleje,po prostu jak w raju,no i oczywiscie zawsze jest tam gdzie sie cos dziej,no bo jak moglo by ja cos opuscic.wasze tez tak maja?

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #5 Ocena: 0

2011-05-11 23:23:06 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

No pewnie ze tak.

A zdobycze, roznego rodzaju niespodzianki znajdujecie w mieszkaniach/domkach? U mnie nie bylo bo kot nie wychodzi ale kiedys bylam na kawce u sasiadki ktora ma bardzo charakterna kotke i ta mnie prowadzi do lazienki ....... patrze a tam zagryziona mysz lezy, jak ja przytaszczyla to mysz byla jeszcze zywa

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #6 Ocena: 0

2011-05-11 23:28:03 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

mowie o tych domkach takich domowych:)te z drapakmi,schodkami i tymi innymi pierolami,bo moja tez niewychodzaca,to w sumie w uzytku jest tylko drpak i gorna polka bo ma z niej niezly widok na to co sie dzieje dookola/a le z ta mysza to przegiecie,chyba nei chciala bm tego zobaczyc.wystarczy mi cma czolgajaca sie po podlodze

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #7 Ocena: 0

2011-05-11 23:34:05 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Fakt - jak kota byla w domu - muchy zadnej nie bylo.
Moja potrafila szczekac. Tak dzialal na nia nasz przyjaciel. Ja pojecia nie mam czy to z milosci, czy nienawisci, ale jak faceta widziala - wydawala odglos baaardzo zlizony do szczekania.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #8 Ocena: 0

2011-05-11 23:36:09 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Cytat:

2011-05-11 23:34:05, kolezanka_szklanka napisał(a):
Fakt - jak kota byla w domu - muchy zadnej nie bylo.
Moja potrafila szczekac. Tak dzialal na nia nasz przyjaciel. Ja pojecia nie mam czy to z milosci, czy nienawisci, ale jak faceta widziala - wydawala odglos baaardzo zlizony do szczekania.
heheh no tak vbylo w marcu:)za moim lazila jakby jej cos obiecal:D

Do góry stronyOffline

MerryPoppins

Post #9 Ocena: 0

2011-05-12 06:47:46 (14 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

Kociefraszki, w sumie niedaleko mnie mieszkasz bo aj w Doncaster, więc jak ci sie znudzą twoje sierściuchy to dawaj je do mnie ,sa przeboskie...
moje kocie nie wykastrowane i pewnie dlatego łajza na całego ale na żarlo zawsze wraca i często gęsto myszke przyiesie ,ostatniow siamał królika
Obrazek] pancia i tak kocha śmierdziela
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: MerryPoppins 12-05-2011 07:05 ]

Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #10 Ocena: 0

2011-05-12 10:07:36 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Mary Poppins, ladny rudzielec! Faktycznie blisko - wreszcie ktos blizej niz Londyn lub Manchester!:-P Co do polowania na muchy - dziala. Poza tym zadne zabawki i drapaki nie dzialaja, z wyjatkiem wskaznika laserowego - za czerwona kropka wariaty moga godzinami latac na wysokosci lamperii. Z rzeczy fajnych - utarlo sie powiedzonko "chodzmy spac bo Tysiek scieli". Tyslaw ma zwyczaj wieczorkiem przekopywac lozko, znaczy sie kotecek spac chce a sam nie lubi. W ogole po przyjezdzie do UK powstaly nowe procedury i mam niezla polewke - kiedy wieczorem gasze swiatlo na dole i ide po schodzach, zwykle wyprzedza mnie na nich futrzasty tajfun - kotecki gnaja na pozycje. Klaczek ma kocie kocyki na szafie w sypialni, Futro najczesciej czeka az wezme ksiazke i zaprosze ja, wtedy pakuje mi sie na brzuch skutecznie zaslaniajac trzymana na kolanach lekture. Kiedy ide spac, przenosi sie na swoja poduszke na toaletce. Miyuki parkuje na poduszce R. - potem chlopina w srodku nocy stwierdza ze kregoslup zlamal bo nie moze glowa ruszyc, okazuje sie ze z jednej strony moja glowa, z drugiej strony kocia d..., a on jak ten paragraf.:-] Hino ma specyficzna, rzadko spotykana ceche... Gdzie by sie czlowiek nie ruszyl, ona lezy pod nogami. Kurcze, chyba ma tendencje samobojcze. Wielbicielka, Ty piszesz ze kotecek ma nadwage? Tyska nie widzialas... Jak wazyl 3kg wygladal dobrze - gladko, blyszczal... To drobniutki kotek. Teraz wazy 4,6kg, brzuch jak beben, rozum w misce, jak spojrzec w oczy widac tyl czaszki - IQ w okolicach temperatury pokojowej.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 12 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,