MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kroliczek miniaturka

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

fanka2000

Post #1 Ocena: 0

2009-12-06 19:35:56 (15 lat temu)

fanka2000

Kobieta

Z nami od: 06-12-2009

królik

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

fanka2000

Post #2 Ocena: 0

2009-12-06 19:42:54 (15 lat temu)

fanka2000

Kobieta

Mam króliczka trzy lata,od pół roku trzymam króliczka na podwórku w drewnianej klatce dla królików.Miałam pewne obawy czy moge przenieś mój skarb na dwór,byłam nawet z tym pytaniem u mojego zaprzyjaźnionego weterynarza. Powiedział mi że to jest zwierzątko które najlepiej czuje się na wolności więc taka klatka to skarb dla niego bo ma w niej więcej miejsca i zbliżone warunki naturalne.Miał rację....Mikuś czuje się w niej świetnie,ma w niej norkę całą w trocinach,zabawki miseczkę na karmę i pojemniczek na wodę.I skacze sobie po niej ,w domu miałam dla niego klatkę metalową i nie miał tyle swobody . Trzymam go już pół roku i nie chorował mi a często odwiedzamy weterynarza aby kontrolować jego zdrowie i ma się świetnie mój kochany Mikuś!!!! Pozdrawiam fanki króliczków:-D

Do góry stronyOffline

fanka2000

Post #3 Ocena: 0

2009-12-06 19:44:16 (15 lat temu)

fanka2000

Kobieta

Mam króliczka trzy lata,od pół roku trzymam króliczka na podwórku w drewnianej klatce dla królików.Miałam pewne obawy czy moge przenieś mój skarb na dwór,byłam nawet z tym pytaniem u mojego zaprzyjaźnionego weterynarza. Powiedział mi że to jest zwierzątko które najlepiej czuje się na wolności więc taka klatka to skarb dla niego bo ma w niej więcej miejsca i zbliżone warunki naturalne.Miał rację....Mikuś czuje się w niej świetnie,ma w niej norkę całą w trocinach,zabawki miseczkę na karmę i pojemniczek na wodę.I skacze sobie po niej ,w domu miałam dla niego klatkę metalową i nie miał tyle swobody . Trzymam go już pół roku i nie chorował mi a często odwiedzamy weterynarza aby kontrolować jego zdrowie i ma się świetnie mój kochany Mikuś!!!! Pozdrawiam fanki króliczków:-D

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,