Za rogiem TŁUSTY CZWARTEK. Z tej okazji mamy dla Was konkurs. Czekamy na zdjęcia aranżacji z pączkami, faworkami czy innymi słodkościami wpisującymi się w klimat tego dnia. Mogą to być produkty niekoniecznie pieczone przez Was. Ważne żeby zdjęcia były robione przez Was i najlepiej prezentowane na Waszych stołach ( w znaczeniu u Was w domu a nie w gablocie sklepowej

Trzy najlepsze zdjęcia wybrane przez forumowiczów drogą głosowania zostaną wyróżnione voucherami do wybranego przez Was sklepu.
Od dziś do 14 lutego 2021 tj niedziela macie czas na wklejenie zdjęcia Waszych słodkości.
Jedna osoba może wkleić od 1-3 zdjęć.
Nagrody
1 miejsce - 30 funtów
2 miejsce - 20 funtów
3 miejsce - 10 funtów
Konkurs jest dla zarejestrowanych użytkowników forum.
WAŻNE : Część z Was ma problem z wklejeniem zdjęć na MW. Ci, którzy nie wiedzą jak wklejać, mogą wysłać zdjęcia do mnie na koneffka1@googlemail.com z dopiskiem TLUSTY CZWARTEK KONKURS MW
Od 15.02.2021 poniedziałek do 20.02.2021 sobota będzie trwało głosowanie. W dniu 21.02.2021 niedziela nastąpi ogłoszenie wyników.
Najlepsze prace wyłonią forumowicze. Każdy forumowicz zarejestrowany przed rozpoczęciem konkursu będzie mógł zagłosować na trzy wybrane przez siebie prace.
Głosujecie na 3 prace i przyznajecie im odpowiednio 3,2 lub 1 punkt.
Przykładowo praca nr 1 - 3 pkt, 2 - 2 pkt, 3 - 1 pkt.
Swoje glosy wysyłacie na priv do mnie
Nie można głosować na siebie. Tylko głosy przesłane na priv będą akceptowane.
Uwaga:jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. Oznacza to, że jeśli jedna osoba otrzyma głosy uprawniające ją do dwóch nagród, wybiera jedną, a następna przypada kolejnej osobie z największą liczbą głosów.
Posty muszą być zgodne z regulaminem naszego forum
Regulamin
Publikacja postu konkursowego oznacza automatyczną akceptację tego regulaminu oraz zgodę na wykorzystanie wpisów wraz z fotografiami do publikacji w portalu MOJA WYSPA i na Fanepage MOJA WYSPA
Dopuszczamy możliwość zmiany niniejszego regulaminu.
Nagrody w konkursie ufundował sponsor - firma Paczki do Polski
Są to vouchery do wybranego przez Was sklepu.( Istnieje też możliwość zamówienia voucherów do Amazon)
Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was do zabawy i życzyć powodzenia