Zza rogu wyglądają Święta Bożego Narodzenia. Z tej okazji mamy dla Was mały Konkurs Świąteczny.
W tym roku chcielibyśy się skupić na atmosferze, towarzyszącej tym szczególnym świętom. Czekamy na Wasze zdjęcia oddające MAGIĘ ŚWIĄT.
Wszystko co Waszym zdaniem kojarzy Wam się z tym stwierdzeniem, np pakowanie prezentów, wypisywanie kartek, kot czy pies zwinięty w kłębek z jakims akcentem światecznym w tle. Czytanie książek przy choince. Wieszanie bombek, opłatek na stole, prezenty pod choinką, stół świateczny. Błogie lenistwo na kanapie z filiżanką dobrej kawy itp.
Od dziś (4.12) do 1.01. 2021 tj piątek czekamy na Wasze zdjęcia.
Jedna osoba może wkleić 5 zdjęć
Nagrody
1 miejsce - 50 funtów
2 miejsce - 30 funtów
3 miejsce - 20 funtów
Konkurs jest dla zarejestrowanych użytkowników forum.
WAŻNE : Część z Was ma problem z wklejeniem zdjęć na MW. Ci, którzy nie wiedzą jak wklejać, mogą wysłać zdjęcia do mnie na mail koneffka1@googlemail.com z dopiskiem Świąteczny Konkurs 2020 i forumowym nickiem.
Od 4.01.2021 poniedziałek do 9.01.2021 sobota będzie trwało głosowanie. W dniu 10.01.2021 niedziela nastąpi ogłoszenie wyników.
Najlepsze prace wyłonią forumowicze. Każdy forumowicz zarejestrowany przed rozpoczęciem konkursu będzie mógł zagłosować na trzy wybrane przez siebie prace.
Głosujecie na 3 prace i przyznajecie im odpowiednio 3,2 lub 1 punkt.
Przykładowo praca nr 1 - 3 pkt, 2 - 2 pkt, 3 - 1 pkt.
Swoje glosy wysyłacie na priv do mnie
Nie można głosować na siebie. Tylko głosy przesłane na priv będą akceptowane.
Uwaga:jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. Oznacza to, że jeśli jedna osoba otrzyma głosy uprawniające ją do dwóch nagród, wybiera jedną, a następna przypada kolejnej osobie z największą liczbą głosów.
Posty muszą być zgodne z regulaminem naszego forum
Regulamin
Publikacja postu konkursowego oznacza automatyczną akceptację tego regulaminu oraz zgodę na wykorzystanie wpisów wraz z fotografiami do publikacji w portalu MOJA WYSPA i na Fanepage MOJA WYSPA
Dopuszczamy możliwość zmiany niniejszego regulaminu.
Nagrody w konkursie ufundował sponsor - firma Paczki do Polski
Są to vouchery do wybranego przez Was sklepu.( Istnieje też możliwość zamówienia voucherów do Amazon)
Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was do zabawy i życzyć powodzenia