Wakacje w tym roku ze względu na wirusa będą inne niż do tej pory. Ze względu na nadzwyczajny czas i ograniczenia w swobodnym poruszaniu się postanowilismy zrobic konurs wakacyjny z uwzględnieniem tych niedogodności.
Mamy dla Was konkurs podzielony na dwie kategorie.
KATEGORIA 1
Czekamy na zdjęcia z Waszego wypoczynku w okresie letnim. Mogą to być zdjęcia z Waszego relaksu, z dowolnego miejsca, gdzie będziecie w tym roku odpoczywać. Tu nie ma żadnych ograniczeń jeśli chodzi o miejscówkę. Może to być wypad za miasto, Wasz relaks w ogródku, wypad na rower, podziwanie zachodu słońca, grill na łonie natury czy w zaciszu domowym. Jedyne o co prosimy, to żeby na zdjęciu znajdował się kciuk trzymany w górę na znak, że dobrze się bawicie. Zdjęcia nie spełniające tego warunku będą dyskwalifikowane
1 miejsce - 50 f
2 miejsce - 25 f
3 miejsce - 10 f
Każda osoba może wkleić pięć zdjęć
KATEGORIA 2
W tej kategorii liczą się Wasze wspomnienia. Czekamy na zdjęcia wspominkowe. Zdjęcia z Waszych najlepszych wakacji.Pod każdym zdjęciem musi znajdowac się informacja, co to za miejsce i dlaczego polecilibyście je na urlop. Zdjęcia nie spełniające tego warunku będą dyskwalifikowane
1 miejsce - 50 f
2 miejsce - 25 f
3 miejsce - 10 f
Każda osoba może wkleić pięć zdjęć
Od dziś do 11 września tj piątek czekamy na Wasze zdjęcia.
Od 14 września tj poniedziałek do 19 września tj sobota będzie trwało głosowanie.
20 września tj niedziela nastąpi ogłoszenie wyników
Najlepsze prace wyłonią forumowicze.
Głosujecie na 3 prace i przyznajecie im odpowiednio 3, 2 lub 1 punkt. Na każdą kategorie głosujecie osobno.
Przykładowo praca nr 1 - 3 pkt, 2 - 2 pkt, 3 - 1 pkt.
Swoje glosy wysyłacie na priv do mnie
Nie można głosować na siebie. Tylko głosy przesłane na priv będą akceptowane.
Nagrody w konkursie ufundował sponsor - firma Paczki do Polski
Są to vouchery One4All lub Amazon
One 4 all
Uwaga:jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. Oznacza to, że jeśli jedna osoba otrzyma głosy uprawniające ją do dwóch nagród, wybiera jedną, a następna przypada kolejnej osobie z największą liczbą głosów.
[b]WAŻNE : Część z Was ma problem z wklejeniem zdjęcia na MW. Ci, którzy nie wiedzą jak wklejać, mogą wysłać zdjęcia do mnie na mail :koneffka1@googlemail.com z dopiskiem WAKACYJNY KONKURS i forumowym nickiem.
Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was do zabawy i życzyć powodzenia