Cytat:
2019-11-01 21:42:26, andyopole napisał(a):
Zapewne watek zostanie wkrotce wyczyszczony i zostana jedynie sluszne wpisy.
Podobnie jak sie stalo z moim pytaniem dlaczego majowe zdjecia mozna zamieszczac tylko do 3 maja choc jak wiadomo miesiac ten ma 31 dni.
Jak wskazuje zycie, "biuro polityczne forum" wymyslilo ze pazdziernikowe zdjecia mozna zamieszczac o wiele dluzej I nikt na ten pomysl wczesniej nie wpadl… Tym bardziej jakis durny forumowicz.

"Biuro polityczne" (Czytaj omylna Konefka) po Twojej uwadze, że nie są dobrze dopracowane, przemyślane daty dodawania zdjęć, przychyliła sie do Twojej słusznej uwagi i zmieniła zasady. Wszystko wyjaśniliśmy sobie przy okazji majowego zdjęcia i wspomniałam wtedy, że wydłużę możliwość dodawania zdjęć.
Już od czerwcowego zdjęcia można było dodawać w wydłużonej wersji.
Czerwcowe
Było już wyjaśniane przy kalendarzu na 2020 rok, że nie miała ta data aż takiego znaczenia, ponieważ do miesiąca był przypisany kolor. W maju był to kolor Zielony
Majowe
Twoja biało czerwona flaga, bo taką bodajże wtedy wkleiłeś po terminie w konkursowym wątku i tak nie wpisywała się w temat zdjęcia. Wydawało mi się, ze wyjaśniliśmy sobie te kwestię przy okazji majowego zdjęcia, dlatego usunęłam Twoja uwagę na temat maja w październikowym.
Wątki są czyszczone z off topów w momencie głosowania, żeby wypowiedzi nie zaśmiecały topiku i pozwalały skupić sie na wybraniu najfajniejszego zdjęcia. Uwaga o słusznych wpisach moim zdaniem jest niesprawiedliwa, ale masz jak najbardziej do niej prawo.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.