MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PAŹDZIERNIKOWE ZDJĘCIE - KALENDARZ MW NA ROK 2020

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2019-11-01 21:16:50 (6 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2019-11-01 19:38:18, andyopole napisał(a):
Cytat:

2019-10-28 10:58:03, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
….
Swoje glosy wysyłacie na priv do mnie
...

Juz chcialem zaglosowac, ale...

Nie zebym nie mial zaufania ale wymog wylaczenia jawnosci wydaje mi sie troche dziwny. *DONT_KNOW*

Jak idziesz do wyborow, to tez nie oglaszasz swoich typowan na tablicy, tylko wrzucasz do urny i ktos to zlicza i oglasza. Tutaj przynajmniej przy oglaszaniu wynikow kazdy moze sprawdzic, czy jego glos byl poprawnie policzony. Konefki skrzynka pw to taka wirtualna wyborcza urna...
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2019-11-01 21:36:33 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Tutaj glosowanie jest jawne i nikt nie walczy o jego tajnosc.
Jak to Stalin mowil?
Niewazne kto jak glosuje, wazne kto liczy glosy.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #3 Ocena: 0

2019-11-01 21:42:26 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Zapewne watek zostanie wkrotce wyczyszczony i zostana jedynie sluszne wpisy.
Podobnie jak sie stalo z moim pytaniem dlaczego majowe zdjecia mozna zamieszczac tylko do 3 maja choc jak wiadomo miesiac ten ma 31 dni.
Jak wskazuje zycie, "biuro polityczne forum" wymyslilo ze pazdziernikowe zdjecia mozna zamieszczac o wiele dluzej I nikt na ten pomysl wczesniej nie wpadl… Tym bardziej jakis durny forumowicz.*DONT_KNOW*:-D

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2019-11-01 21:58:12 (6 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Andy, w takim dniu jak dzisiejszy nie masz lepszego tematu do refleksji tyko wojny szukasz?

Ada

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #5 Ocena: 0

2019-11-01 22:18:30 (6 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Dziwny jest ten dzień. Wszyscy są jacyś poddenerwowani.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2019-11-01 22:33:46 (6 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2019-11-01 21:42:26, andyopole napisał(a):
Podobnie jak sie stalo z moim pytaniem dlaczego majowe zdjecia mozna zamieszczac tylko do 3 maja choc jak wiadomo miesiac ten ma 31 dni.
Jak wskazuje zycie, "biuro polityczne forum" wymyslilo ze pazdziernikowe zdjecia mozna zamieszczac o wiele dluzej I nikt na ten pomysl wczesniej nie wpadl… Tym bardziej jakis durny forumowicz.*DONT_KNOW*:-D

"Biuro polityczne" (Czytaj omylna Konefka) po Twojej uwadze, że nie są dobrze dopracowane, przemyślane daty dodawania zdjęć, przychyliła sie do Twojej słusznej uwagi i zmieniła zasady. Wszystko wyjaśniliśmy sobie przy okazji majowego zdjęcia i wspomniałam wtedy, że wydłużę możliwość dodawania zdjęć.
Już od czerwcowego zdjęcia można było dodawać w wydłużonej wersji.

Czerwcowe

Było już wyjaśniane przy kalendarzu na 2020 rok, że nie miała ta data aż takiego znaczenia, ponieważ do miesiąca był przypisany kolor. W maju był to kolor Zielony Majowe

Twoja biało czerwona flaga, bo taką bodajże wtedy wkleiłeś po terminie w konkursowym wątku i tak nie wpisywała się w temat zdjęcia. Wydawało mi się, ze wyjaśniliśmy sobie te kwestię przy okazji majowego zdjęcia, dlatego usunęłam Twoja uwagę na temat maja w październikowym.

Wątki są czyszczone z off topów w momencie głosowania, żeby wypowiedzi nie zaśmiecały topiku i pozwalały skupić sie na wybraniu najfajniejszego zdjęcia. Uwaga o słusznych wpisach moim zdaniem jest niesprawiedliwa, ale masz jak najbardziej do niej prawo.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #7 Ocena: 0

2019-11-02 00:33:13 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Cytat:

2019-11-01 21:58:12, Adacymru napisał(a):
Andy, w takim dniu jak dzisiejszy nie masz lepszego tematu do refleksji tyko wojny szukasz?

U mnie dziś zwykły roboczy dzień. Zaduszki są jutro, jutro też wybieram się że swieczksmi i kwiatami na cmentarze. Zadziwiające że jestem tu tylko nieco ponad 10 lat a w tym czasie pożegnała tylu kolegów i dobrych znajomych. Także młodszych niż ja.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2019-11-02 01:25:54 (6 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Szkoda, ze zapomniales ze w UK dzisiaj nie jest "zwykly" dzien....
Ada

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #9 Ocena: 0

2019-11-02 03:52:12 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Cytat:

2019-11-01 22:33:46, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2019-11-01 21:42:26, andyopole napisał(a):

"Biuro polityczne" (Czytaj omylna Konefka) po Twojej uwadze, że nie są dobrze dopracowane, przemyślane daty dodawania zdjęć, przychyliła sie do Twojej słusznej uwagi i zmieniła zasady. Wszystko wyjaśniliśmy sobie przy okazji majowego zdjęcia i wspomniałam wtedy, że wydłużę możliwość dodawania zdjęć.
Już od czerwcowego zdjęcia można było dodawać w wydłużonej wersji.

Czerwcowe

Było już wyjaśniane przy kalendarzu na 2020 rok, że nie miała ta data aż takiego znaczenia, ponieważ do miesiąca był przypisany kolor. W maju był to kolor Zielony Majowe

Twoja biało czerwona flaga, bo taką bodajże wtedy wkleiłeś po terminie w konkursowym wątku i tak nie wpisywała się w temat zdjęcia. Wydawało mi się, ze wyjaśniliśmy sobie te kwestię przy okazji majowego zdjęcia, dlatego usunęłam Twoja uwagę na temat maja w październikowym.

Wątki są czyszczone z off topów w momencie głosowania, żeby wypowiedzi nie zaśmiecały topiku i pozwalały skupić sie na wybraniu najfajniejszego zdjęcia. Uwaga o słusznych wpisach moim zdaniem jest niesprawiedliwa, ale masz jak najbardziej do niej prawo.

Byly tam zielone krzewy, ktore rosną przed domem jeśli już ma być dokładnie ale czort z tym. To przecież zabawa. Milionowych nagród nie ma a tych ktore sa i tak bym nie skonsumowal. *YAHOO*

Do góry stronyOffline

danielb

Post #10 Ocena: 0

2019-11-02 07:51:37 (6 lat temu)

danielb

Mężczyzna

Z nami od: 01-02-2008

andyopole, odpuść sobie pisanie o zielonych krzewach. Zdjęcie wkleiłeś tylko dlatego, ze była tam biało czerwona flaga i to było dla Ciebie najważniejsze. Niechcialo ci się nawet przeczytać regulaminu.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,