Juz niedługo zawitają do nas Święta Bożego Narodzenia. Z tej okazji mamy dla Was Świąteczny konkurs.
Konkurs jest podzielony na dwie części
Pierwsza część
Do redakcji zawitał już Mikołaj i zostawił Wam kilka prezentów… Jedyne co musicie zrobić, to przekonać Mikołaja w krótkim liscie, żeby to właśnie Wam wysłał nagrodę

Od dziś do 23.12 tj niedziela czekamy na Wasze listy.
Jedna osoba może wkleić jednej list. List musi być Waszego autorstwa.
Na najbardziej ciekawy list wybrany drogą głosowania czekają vouchery.
1 miejsce - 50 funtów
2 miejsce - 25 funtów
3 miejsce - 15 funtów
Druga część
Gdzie ta Gwiazdka? W oczekiwaniu na święta" Prześlijcie nam zdjęcie, które Waszym zdaniem pasują do tego hasła. Mogą to być fotografie pokazujące, jak pieczecie pierniczki na święta lub jak dekorujecie dom. A może jak Wasze dziecko pisze list do Mikołaja? Tu chodzi nie o same zdjęcia choinek ale np gotowanie bigosu, karp w wannie , pakowanie prezentów, wyglądanie za gwiazdka na dworze itp
Od dziś do 4.01 tj piątek czekamy na Wasze zdjęcia. Jedna osoba może wkleić do trzech zdjęć
Na najbardziej ciekawe zdjęcia wybrane drogą głosowania czekają vouchery.
1 miejsce - 50 funtów
2 miejsce - 25 funtów
3 miejsce - 15 funtów
Konkurs jest dla zarejestrowanych użytkowników forum.
WAŻNE : Część z Was ma problem z wklejeniem zdjęcia na MW. Ci, którzy nie wiedzą jak wklejać, mogą wysłać zdjęcia do mnie na mail koneffka1@googlemail.com z dopiskiem Świąteczny Konkurs 2018 i forumowym nickiem.
7.01 poniedziałek do 12.01 sobota będzie trwało głosowanie. W dniu 13.01 niedziela nastąpi ogłoszenie wyników.
Najlepsze prace wyłonią forumowicze. Każdy forumowicz zarejestrowany przed rozpoczęciem konkursu będzie mógł zagłosować na trzy wybrane przez siebie prace.
Głosujecie na 3 prace i przyznajecie im odpowiednio 3,2 lub 1 punkt.
Przykładowo praca nr 1 - 3 pkt, 2 - 2 pkt, 3 - 1 pkt.
Swoje glosy wysyłacie na priv do mnie
Nie można głosować na siebie. Tylko głosy przesłane na priv będą akceptowane.
Uwaga:jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. Oznacza to, że jeśli jedna osoba otrzyma głosy uprawniające ją do dwóch nagród, wybiera jedną, a następna przypada kolejnej osobie z największą liczbą głosów.
Posty muszą być zgodne z regulaminem naszego forum
Regulamin
Publikacja postu konkursowego oznacza automatyczną akceptację tego regulaminu oraz zgodę na wykorzystanie wpisów wraz z fotografiami do publikacji w portalu MOJA WYSPA i na Fanepage MOJA WYSPA
Dopuszczamy możliwość zmiany niniejszego regulaminu.
Nagrody w konkursie ufundował sponsor - firma Paczki do Polski
Są to vouchery One4All.( Istnieje też możliwość zamówienia voucherów do Amazon)
One 4 all
Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was do zabawy i życzyć powodzenia