MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Giełda tematów wakacyjnych

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 34 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

Str 34 z 63

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2020-07-24 06:14:53 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

EasyJet ma formularz zwrotu na stronie, który trudno znaleźć i niby oddaje pieniadze, ale potrwa to długo.

Ja czekam na £24.60 z LOT z marca. Wypełniłam wniosek o chargeback z karty kredytowej pare tygodni temu, może będzie szybciej niż zwrot.

Zerknijcie na watek o anulowanym locie Ryanair, tam było więcej info.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Turefu

Post #2 Ocena: 0

2020-07-24 08:13:15 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Mam brzydki review swojej posiadlosci :( Wedlug goscia w mieszkaniu bylo brudno. Poniewaz miejsce jest daleko od mojego domu, wynajmuje firme sprzatajaca. Oni twierdza, ze poprzedni goscie opuscili mieszkanie trzy godziny po wymaganej godzinie i bylo juz bardzo malo czasu , zeby nalezycie wysprzatac. Ale sie nie zgadzaja, ze miejsce bylo tak ekstermalnie brudne, jak opisane w review. Sama opiekowalam sie kiedys domkami na wynajem i wiem, ze ludzie czesto przesadzaja w zlych opiniach. Jesli planujecie otworzenie swojego domku letniskowego, pamietajcie, ze takie sytuacje beda sie zdarzac. I ze o dobra sprzataczke jest Baardzo trudno.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kksiezniczka

Post #3 Ocena: 0

2020-07-24 08:13:29 (5 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Miałam bilet z Easy jet na 18 czerwiec do Montpellier. Lot odwołany, zwrot pieniędzy w niecały miesiąc. Aż się zdziwiłam ze tak sprawnie poszło.
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

stanislawski

Post #4 Ocena: 0

2020-07-24 08:21:14 (5 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2020-07-24 08:13:15, Turefu napisał(a):
Mam brzydki review swojej posiadlosci :( Wedlug goscia w mieszkaniu bylo brudno. Poniewaz miejsce jest daleko od mojego domu, wynajmuje firme sprzatajaca. Oni twierdza, ze poprzedni goscie opuscili mieszkanie trzy godziny po wymaganej godzinie i bylo juz bardzo malo czasu , zeby nalezycie wysprzatac. Ale sie nie zgadzaja, ze miejsce bylo tak ekstermalnie brudne, jak opisane w review. Sama opiekowalam sie kiedys domkami na wynajem i wiem, ze ludzie czesto przesadzaja w zlych opiniach. Jesli planujecie otworzenie swojego domku letniskowego, pamietajcie, ze takie sytuacje beda sie zdarzac. I ze o dobra sprzataczke jest Baardzo trudno.

To nic nie da, że się o tym będzie pamiętać. I bardzo często dobry sprzątacz nie pomoże. Jest typ "turysty" nastawiony na takie zachowanie. Niektórzy będą próbowali coś wyciągnać dla siebie, inni - po prostu tacy są. Względnie nie podoba im się lokalizacja (której wcześniej nie sprawdzili, zresztą nie znają się na mapie).
U mnie jakaś hiszpańska hołota złamała deskę klozetową, ukradła step ladder i sama zostawiła bydło - po dwudniowych "wczasach" - po czym zostawiła również złą opinię. I to po gościu, który dał 10 na 10.
Booking.com ani bukujemy.co.uk nic z tym nie zrobi. Ewentualnie da możliwość odpowiedzenia, ale ich ocena i tak wpływa na liczbę gwiazdek.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Misia13

Post #5 Ocena: 0

2020-07-24 08:24:22 (5 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

Cytat:

2020-07-24 08:13:15, Turefu napisał(a):

Wiesz wspolczuje.... bo wiem jakie to uczucie.... jak ktos sie stara, a wyjdzie inaczej:-(:

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2020-07-24 08:43:13 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

znajomy w pl ma pensjonat to na jego zyczenie z roznych wakacyjnych portali ogloszeniowych wycinali negatywne opinie turystow
pod grozba nieprzedluzenia wspolpracy ale to sa portale typu nocowanie.pl itd

z bookingiem to pewnie nie przejdzie inna sprawa ze jeden pokoj zajmowala tam sprzataczka przez cale wakacje a pensjonat na ma wysoki standard tak to jest jak czasami wpadna elyty z warszawskich blokowisk ; )

dla mnie te opinie maja drugorzedne znaczenie bardziej zdjecia mnie interesuja inna sprawa ze jak widze np 30 dobrych a 2 mega negatywne to odrazu wiem ze jakies przyslowiowe dekle to pisaly : P

tak na marginesie przez tego wirusa duzo osob przerzucilo sie na domki szkoda ze nie ruszylem w tym roku hehe : )
moze jak juz zasmakuja raz to ciezko bedzie im wrocic na pokoje
czasami sie dziwie ze ludzi ciagnie do tych "blokow" nad morzem ktos z was byl kiedys w karwii? masakra co oni tam zrobili takie typowe blokowisko : )

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-07-2020 08:47 ]

Do góry stronyOffline

queenOfChocolat

Post #7 Ocena: 0

2020-07-24 09:27:22 (5 lat temu)

queenOfChocolate

Kobieta

Z nami od: 23-02-2010

dziwne co piszecie o booking.com. Kiedys na booking dalam negatywna opinie poparta zdjeciamy (typu urwany w polowie zwisajacy kabel pod prysznicem, ogromne koty kurzu w szafach i rogach pokoju, grzyb na calej szafie, lazienka cala w grzybie, kibelek bardzo brudny, brudna posciel, itp. ogolnie apartament z koszmaru) opinia sie nie ukazala. Napisałam drugą, wysłałam zdjecia i ponownie sie nie ukazała. Najsmieszniejsze jest to, ze hotel 5*, a takie jaja. Przenieśli nas dopiero po interwencji booking.com, ich poczatkowym tlumaczeniem bylo to, ze nie maja innych wolnych apartamentow ani pokoi, wiec albo ten albo wcale. Apartament ktory pozniej dostalismy wrecz blyszczal, i mial prywanty basen jako rekompesata, tylko co z tego, jak pierwsze wrazenie zrobili nie najlepsze...ale booking.com naszej oceny nie wystawil, mimo, że zawierala pozytywna opinie o wsparciu od booking.com i super opinie o drugim apartamencie...nic dziwnego ze same pozytywne opinie ma ten hotel, teraz zawsze biore pod uwage tylko opinie ze zdjeciami, choc jak widac, i tak mozna sie naciąć bo negatywne beda usuwane.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #8 Ocena: 0

2020-07-24 09:31:33 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Dzieki za dobre slowa :) Napisal tez klamstwa, ze np. skontaktowal sie ze mna , a Ja tylko zaoferowalam mu przeprosiny. On sie ze mna nie kontaktowal , tylko ze sprzataczka, ktora go przeprosila I doradzila kontakt ze mna. Potem juz byla ta zla opinia. On faktycznie wyglada na typ, zeby cos wyciagnac. Przynajmniej przyznal, za miejsce ma dobra lokalizacje.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ZlotaPerla1

Post #9 Ocena: 0

2020-07-24 09:43:31 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

A ja nie wystawiam opinii - ostatnio byliśmy na pokojach w prywatnym domu - dom bardzo ładny i zadbany, czysto, wyremontowane, owoce, kawki, mleko, sery, ale miał być in sea front - a był in front of krowskie pastwisko z mnóstwem krów i oczywiście ich odchodami ... sea front można było zobaczyć daleko na horyzoncie przy dobrej pogodzie o zachodzie słońca ;-)

Więc opinię zostawiam dla następnych co się nabiorą na ten sea front i ogólnie wspaniałe inne opinie :-p
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2020-07-24 09:53:29 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

haha perla ty masz zawsze jakies przeboje no niestety wychodzi na to ze w prom9cyjnych cenach internetowa oferta rozjezdza sie z rzeczywistoscia : )

turefu a kto to sprzata Anglicy Litwini Polacy?
Firma to kiepski pomysl wszystko zalezy od osoby ktora bedzie wyslana na miejsce
najlepuej jakas sprytna Polka by sie sprawdzila co wlozy cale serce w to zeby goscie byli zadowoleni

Do góry stronyOffline

Strona 34 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,