Str 3 z 3 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2017-11-12 16:10:59 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Katy I Gal wasze vouchery zamówione
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
observer_haters | Post #2 Ocena: 0 2017-11-12 19:31:14 (8 lat temu) |
Z nami od: 14-01-2014 Skąd: Wyspa |
Cytat: 2017-11-12 14:39:34, KatyD napisał(a): A czy zauwazyliscie ze po wpisaniu w przegladarke, przynajmniej Yahoo ktory jakos ustawil mi sie na moim Chrome, jakiejkolwiek frazy zakonczonej slowami "W Polsce", dolacza sie domyslne zakonczenie "nie obchodzimy Halloween mamy wszystkich Swietych" ? Ja w Polsce bylam nauczycielka jezyka angielskiego w Krakowie. Kiedys kilkoro dzieci podeszlo do mnie po lekcji mowiac, a wie Pani ze Pani Katechetka powiedziala nam ze ogladac Harry Pottera to grzech? Ja osobiscie nie ogladalam Pottera ale naprawde nie wiedzialam co mam odpowiedziec, przeciez nie bede sie klocic z Katechetka o grzech. To tak a propos Halloween bo tekst o nie-obchodzeniu wtarabanial mi sie co chwile dzisiaj gdy probowalam wynalezc jakies informacje. Chyba na dzis dam sobie jeszcze spokoj z szukaniem czegokolwiek o Polsce... 31 Pazdziernik-All Hallow Even -Halloween -wigilia wszystkich swiętych. 1 Listopad-Swieto wszystkich swietych w Polsce. 2Listopad-Dzien zaduszny, swieto zmarlych w Polsce. A wiec mamy tylko w innym dniu. ![]() |
Post #3 Ocena: 0 2017-11-12 20:06:02 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-11-12 19:31:14, observer_haters napisał(a): Cytat: 2017-11-12 14:39:34, KatyD napisał(a): A czy zauwazyliscie ze po wpisaniu w przegladarke, przynajmniej Yahoo ktory jakos ustawil mi sie na moim Chrome, jakiejkolwiek frazy zakonczonej slowami "W Polsce", dolacza sie domyslne zakonczenie "nie obchodzimy Halloween mamy wszystkich Swietych" ? Ja w Polsce bylam nauczycielka jezyka angielskiego w Krakowie. Kiedys kilkoro dzieci podeszlo do mnie po lekcji mowiac, a wie Pani ze Pani Katechetka powiedziala nam ze ogladac Harry Pottera to grzech? Ja osobiscie nie ogladalam Pottera ale naprawde nie wiedzialam co mam odpowiedziec, przeciez nie bede sie klocic z Katechetka o grzech. To tak a propos Halloween bo tekst o nie-obchodzeniu wtarabanial mi sie co chwile dzisiaj gdy probowalam wynalezc jakies informacje. Chyba na dzis dam sobie jeszcze spokoj z szukaniem czegokolwiek o Polsce... 31 Pazdziernik-All Hallow Even -Halloween -wigilia wszystkich swiętych. 1 Listopad-Swieto wszystkich swietych w Polsce. 2Listopad-Dzien zaduszny, swieto zmarlych w Polsce. A wiec mamy tylko w innym dniu. ![]() Widocznie przed Swietem Wszystkich Swietych trzeba sie zawczasu skupiac. Co innego imprezy w przeddzien Srody Popielcowej... Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2017-11-13 09:28:43 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Gratulacje dla trojki wspanialych i dla nas pozostalych, co tez sie zalapali; ) Dzieki: )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
gosian | Post #5 Ocena: 0 2017-11-14 10:55:31 (8 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Voucher doszedł. Dziękuję bardzo
![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
|
|
minicab | Post #6 Ocena: 0 2017-11-14 16:12:09 (8 lat temu) |
Z nami od: 08-05-2009 Skąd: U.K. |
Rowniez potwierdzam. Dziekuje jeszcze raz i gratuluje pozostalym uczestnikom
![]() "One day you'll leave this world behind
So live a life you will remember."
|