Razem z latem czeka rzeka
Razem z rzeką czeka las
A tu ciągle nie ma nas
Lato, lato, nie płacz czasem
Czekaj z rzeką, czekaj z lasem
W lesie schowaj dla nas chłodny cień
Przyjedziemy lada dzień
Już za parę dni, za dni parę
Weźmiesz plecak swój i gitarę
Mam nadzieje, ze wielu z Was juz udalo sie choc troche skorzystac z lata i sezonu urlopowego. Ci, ktorzy tego nie zrobili rezerwowac urlopy!!! Pakowac plecaki i w droge.Nie zapomnijcie przy tym aparatow zeby popstrykac foty
Te foty i wspomnienia, ktore przywieziecie se soba moga Wam sie bardzo przydac w konkursie jaki dla Was mamy

Pod zdjeciem znajdziecie informacje co trzeba zrobic aby wziac udzial a konkursie i zdobyc atrakcyjne nagrody

Regulamin konkursu MOJE WAKACJE
1. Sponsorem konkursu MOJE WAKACJE jest firma PaczkidoPolski
PACZKI DO POLSKI
2. W konkursie mogą wziąć udział wyłącznie osoby zrejestrowane na forum.
3. Konkurs trwa od 28 lipca do 15 września.
4. Konkurs odbywa się na forum w bieżącym wątku MOJE WAKACJE.
5. Aby wziąć udział w konkursie należy w wątku konkursowym opublikować post na temat wakacyjnego wyjazdu, który miał miejsce w 2017 lub 2016 roku. Miejsce wyjazdu – każdy kraj na świecie, łącznie z Wielką Brytanią i Polską. Jedna osoba może opublikować maksymalnie trzy posty. W każdym wpisie powinny się znaleźć:
- co najmniej pięć zdjęć z wakacji, maksymalnie osiem – tematyka dowolna, mogą to być miejsca z wakacyjnego wyjazdu, krajobrazy, zabytki, rozrywka, lokalne jedzenie itp.
- opis wyjazdu, czyli gdzie i kiedy, w ile osób, czy był to wyjazd z biurem podróży czy samodzielnie zorganizowany. Plus praktyczne informacje, np. sposób podróżowania w danym miejscu (samochód, transport lokalny), ceny na miejscu (jeśli inne państwo niż Wielka Brytania), informacje o lokalnej kuchni, ciekawych miejscach do zwiedzania oraz inne praktyczne wskazówki przydatne dla osób, które chciałyby tam wyjechać. I obowiązkowo o Waszych wrażeniach – plusy i minusy wakacyjnego wyjazdu!
6. Najciekawszy a zarazem najlepszy post o wakacjach wyłonią forumowicze. Od 16 do 20 września każdy forumowicz zarejestrowany przed rozpoczęciem konkursu (28 lipca) będzie mógł oddać jeden głos na najciekawszy wpis w wątku konkursowym. Głosy można będzie oddać w wątku, który otworzymy po opublikowaniu wszystkich postów konkursowych, tj. 16 września.
7. Nagrody w konkursie ufundował sponsor - firma PaczkidoPolski
PACZKI DO POLSKI
. Są to vouchery One4All
One4All gift cards
1 miejsce – 150 funtów
2 miejsce – 50 funtów
3 miejsce – 25 funtów
Ponadto zdobywcy pierwszych trzech miejsc otrzymają kod uprawniający do jednorazowej darmowej wysyłki paczki na trasie UK-PL lub PL-UK.
Uwaga :jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. Oznacza to, że jeśli jedna osoba otrzyma głosy uprawniające ją do dwóch nagród, wybiera jedną, a następna przypada kolejnej osobie z największą liczbą głosów.
Posty muszą być zgodne z regulaminem naszego forum
Regulamin
8. Publikacja postu konkursowego oznacza automatyczną akceptację tego regulaminu oraz zgodę na wykorzystanie wpisów wraz z fotografiami do publikacji w portalu MOJA WYSPA i na Fanepage MOJA WYSPA
Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosic Was do zabawy i zyczyc powodzenia

Ps. Dla tych co maja problem z wklejaniem zdjec na forum dolaczam pomocnego linka
Instrukcja wklejania zdjec
Jesli jednak nadal bedziecie miec problemy zgloscie sie do mnie na priv , postaram sie pomoc