MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Postanowienia Noworoczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

Str 5 z 15

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2015-01-06 21:05:41 (10 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Caly rok juz zaplanowany. Prawie.

Daty egzaminow, urlopy, MOT, ubezpieczenie, servis. Wszystko co zaplanowane nalezy konsekwentnie wykonac i dokonczyc. Ewentualnie w trakcie moga wyskoczyc jakies znowu niezapowiedziane niespodzianki i inne wydarzenia losowe, na ktore nie sposob sie przygotowac ani tym bardziej ich zaplanowac, wykonac i dokonczyc, wobec czego czasami trzeba byc rowniez elastycznym, kreatywnym i innowacyjnym, co wiaze sie ze zrezygnowaniem z naszej ukochanej rutyny i kolejnosci dzialan doskonale zaplanowanych, wykonanych i dokonczonych w okreslonym czasie, rytmie i w swoim tempie.

W ramach efektywnego odchudzania postanawiam od za miesiac zmniejszyc kolejno dawke cwiczen z dni trzech do dwoch potem do jednego, kolejnie zastapic je jakimis activity typu taniec, sztuki walki i jazda konna, niekoniecznie w tej kolejnosci a w odstepie prawdopodobnie co trzy miesiace. Jako dodatkowe cwiczenia fizycznie postanawiam kontynuowac piesze wycieczki zwane spacerami, tudziez rowerowe rownie skuteczne i przyjemne. Aha, no i basen oczywiscie tez. To przynajmniej latwe, bo juz mam wprawe od miesiecy trzech bodajze.

Potem, po egzaminach pomysle o wydawaniu kasy na ksiazki, no i oczywiscie musze wreszcie w tym roku zmobilizowac sie i kupic tego ipada i iphona czy moze samsunga cos tam note cos tam 4 czy 5, nie dlatego ze potrzebuje, ale zeby dogonic mlodziez niedorozwinieta intelektualnie, ktora bez problemu sie tymi takimi czyms tam posluguje, a ja nie. To wszystko po kolejenych trzech miesiacach, a wiec szesciu albo dziewieciu. Musze to jeszcze dokladnie przeliczyc i przeanalizowac. W kazdym badz razie zarys postanowien juz jest.

Nie omieszkam sie oczywiscie pochwalic na forum realizacja swoich zamierzen, dokumentujac czasami cos tam w formie na przyklad zdjecia albo moze jakies inne witness statement, o ile nie zapomne. Co tam jeszcze... A no to wiadomo kupic i urzadzic dom, ale to w sumie moj chlopak to nie wiem czy sie liczy. Plus znowu wyjsc za maz. No i te dwa koty i pies, zeby nie bylo ze tacy samotnicy, ze normalna rodzina, empatia, uczucia i inne takie, a nie jacys psychopaci. Dobra, obywatelstwo zostawiam na przyszly rok.

Podsumowujac:

1. Jak sie nie uda, to jeszcze nie koniec swiata.
2. Aktywnosc fizyczna w_ mysl zasady "w zdrowym ciele..."
3. Edukacja/ technologie
4. Zatruwanie zycia swojemu aktualnemu partnerowi

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 06-01-2015 21:08 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

malinowka

Post #2 Ocena: 0

2015-01-07 02:15:29 (10 lat temu)

malinowka

Konto usunięte

To bardziej fanaberia, niż praktyczna czy racjonalna potrzeba,ale wymyśliłam sobie, że kupię sobie szpilki i co więcej, nauczę się w nich chodzić[:-} Wiem, wiem, w moim przypadku, to pomysł co najmniej dziwny ale cóż:-8
" Płakać trze­ba w spo­koju. Tyl­ko wte­dy ma się z te­go radość."

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2015-01-07 09:46:10 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2015-01-07 09:49:50 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2015-01-07 10:17:05 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gosiaa89

Post #6 Ocena: 0

2015-01-07 11:20:19 (10 lat temu)

gosiaa89

Kobieta

Z nami od: 03-10-2013

W mysl zasady ze im wiecej osob wie, tym ciezej sie wycofac, ja tez podziele sie moim postanowieniem. :)
Chce wrocic do formy sprzed roku, dlatego zapisalam sie na 14km bieg z przeszkodami - 28/3. Do tego czasu mam zamiar zrzucic kilka zbednych kg, przez nastepne 28 dni cwiczyc HIIT codziennie, a od lutego na zmiane z biegami. Docelowo na koniec lutego chce wrocic do tempa ok 5:10-5:20min/km przy biegach powyzej 5km i ponizej 5min/km przy biegach do 5km.

Wszystkim zycze powodzenia i wytrwalosci! :)

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #7 Ocena: 0

2015-01-07 11:43:03 (10 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Ja mam takie postanowienie, aby nauczyć się dotrzymywać postanowień.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Aquarius

Post #8 Ocena: 0

2015-01-07 17:06:12 (10 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Cytat:

2014-12-22 00:48:15, Dwunasty napisał(a):

Publikujemy tutaj do dnia 10 stycznia swoje postanowienie Noworoczne. Pomiędzy 5 a 10 marca dopisujemy jak nam poszło. Najciekawsze zrealizowane noworoczne postanowienia nagrodzimy.

Cytat:

2015-01-07 09:49:50, ZAKAZOWSKI napisał(a):
Moje "Postanowienia Noworoczne -zabawa z nagrodami" na rok 2015 wygladaja nastepujaco:

2. - onanizm - postanowilem sobie znalezc tzw kochanke

Cytat:

2014-12-22 00:48:15, Dwunasty napisał(a):

Aha, postanowienia i ich realizacje prosimy w ramach możliwości dokumentować. Prosimy również w żadnym wypadku o nienarażanie własnego zdrowia

...mysle, ze to bedzie najciekawsza dokumentacja na tym forum

*ROFL* *ROFL* *ROFL*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2015-01-08 10:17:19 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2015-01-12 23:58:26 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,