Tym bardziej cieszy ze wygrala dziewczyna z Wielkopolski.
Dziekuje rowniez innym uczestnikom za rywalizacje do konca.
Szczegolne podziekowania dla "dwunastego" za poswiecony czas i organizacje calego zamieszania
Jedyna rzecz mnie rozczarowala na mundialu,postawa gospodarzy,na ktorych stawialem w ostatniej kolejce i co zero punktow.Scolari idz precz ,zepsules maszynke do wygrywania....
ps. W zyciu bym nie przypuszczal ze dogonie taksowkarza
W losowaniu drugiej nagrody wezmą udział Wielim i Izzka którzy również uzyskali po 20 pkt.
Nagrodą będzie piłka adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014 oraz album "Polskie Stolice Futbolu" plus koszulka z logo Mojej Wyspy.
Etap drugi - mecze grupowe.
Kolejną nagrodę wylosujemy spośród zwycięzców kolejek w drugim etapie.
Nagrody to piłki adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014, koszulki z logo MW oraz albumy "Polskie Stolice Futbolu"
Gratulujemy zwycięzcom!!!
W losowaniu nagrody za zwycięstwo kolejek w drugim etapie wezmą udział:
W wylosowaniu numerów skorzystamy z wtorkowego (15.07) losowania Euromillions. Każdy z uczestników ma przypisane numery. Pierwszy wylosowany w dniu 15.07 numer od 1-34 oznaczać będzie zwycięzcę. Ponieważ w euro losują z liczb 1-50 może być tak iż nasze losowanie rozstrzygnie dopiero druga lub trzecia kula. Gdyby doszło do sytuacji iż z 5 wylosowanych kul(35+) żadna nie wyłoni naszego zwycięzcy to przenosimy losowanie na lotto w dniu 15.07.
Nie będzie kłopotu z losowaniem pomiędzy Izzka a Wielimem. Pierwsza kula wylosowana w Euromilions w dniu 14.07 wskaże zwycięzcę. Parzysta - Izzka a nieparzysta - Wielim
Z tego co wiem pierwsza liczba w euromilions to 15 wiem bo kupon mi nie wszedl :D nie chce nic mowic ale to liczba nieparzysta chociaż moze o inna chodzi? Jak się myle to sorry
2014-07-16 07:19:39, Wielim napisał(a): Z tego co wiem pierwsza liczba w euromilions to 15 wiem bo kupon mi nie wszedl :D nie chce nic mowic ale to liczba nieparzysta chociaż moze o inna chodzi? Jak się myle to sorry
Obejrzyj losowanie. Pierwsza wylosowana liczba to 18.
Nie ogladam losowania tylko sprawdzam wyniki na necie. Skoro pierwsza wylosowana to 18 to gratuluje Izie jak i reszcie zwycięzców. Do zobaczenia za 4 lata
Dotarły wszystkie nagrody, kto z laureatów jeszcze nie podał adresu to proszę o przesłanie. Wysyłamy kurierem (inpost), jeśli ktoś planuje urlop w przyszłym tygodniu to mogę wstrzymać się z wysyłką.
edit:
Gdyby ktoś przeoczył info(pisałem w innym temacie) nagrody będą wysyłane w środę 30.07.
Konkretne informacje z numerami przesyłki itp wyślemy na pw do laureatów.
Przepraszam za opóźnienia.
Heh...
Oficjalnie można powiedzieć iż zakończyły się perturbacje z dostarczeniem nagród.
Właśnie otrzymaliśmy czek na 50 funtów od firmy kurierskiej jako rekompensatę za zagubiona przesyłkę. Pozostałe z większymi lub mniejszymi problemami znalazły się w rekach laureatów już wcześniej.
Małe opowiadanie można by na ten temat napisać ale chyba szkoda czasu.
W każdym razie PeterGryffin zdecydował już wcześniej przekazać swoją nagrodę na jedną z akcji pomocy organizowanych przez Efkekonefke.
Jako iż nagrody Petera byle dokładnie takie same jak w zagubionej paczce przekazaliśmy je niejako dalej, a na akcje Efki w imieniu Petera przekażemy gotówkę.
Dzisiaj dostarczono do mnie czek na 50f jako rekompensatę za zagubioną przesyłkę i te 50 funtów w imieniu Petera przelejemy na konto Efki.