Liga Typerów Brazil 2014
Pierwsze miejsce i tytuł Mistrza Ligi Typerów Brazil 2014 portalu Moja Wyspa zdobyła Izka85!!!
W nagrodę otrzymuje piłkę adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014 oraz album "Z orłem na piersi 90 lat biało-czerwonych" i koszulki z logo Mojej Wyspy.
Dodatkowo za zdobycie największej ilości punktów w trzecim etapie Izka85 otrzymuje voucher na przesyłkę PL- UK lub UK-PL od firmy http://www.paczkidopolski.co.uk/
Miejsce drugie i trzecie zajęli PeterGriffin i Pantiktak otrzymują oni piłki adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014, koszulki z logo Moja Wyspa oraz książki "Kopalnia - sztuka futbolu
Na czwartym miejscu zakończyli rywalizacje Keramczak i Minicab.
Obydwoje otrzymują piłki adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014, koszulki z logo Moja Wyspa oraz książki "mowa-trawa-słownik-piłkarskiej-polszczyzny"
Nie chcieliśmy tutaj losować, a więc postanowiliśmy że Keramczak i Minicab otrzymają nagrody za LT, natomiast nie będziemy ich nicków losować spośród zwycięzców kolejki w etapie drugim.
Etap Pierwszy - pierwsza trójka i Mistrz Świata.
Zwycięzcą z 20 pkt został Wielki_Ja który jako pierwszy oddał swój głos.
W nagrodę otrzymuje piłkę adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014 oraz album "Z orłem na piersi 90 lat biało-czerwonych" plus koszulka z logo Mojej Wyspy.
W losowaniu drugiej nagrody wezmą udział Wielim i Izzka którzy również uzyskali po 20 pkt.
Nagrodą będzie piłka adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014 oraz album "Polskie Stolice Futbolu" plus koszulka z logo Mojej Wyspy.
Etap drugi - mecze grupowe.
Równorzędne(bez losowania) nagrody za najwyższy wynik kolejki otrzymują Ewa28300 i HeniekS (nie będą brali udziału w losowaniu nagrody za zwycięstwo w kolejce)
Kolejną nagrodę wylosujemy spośród zwycięzców kolejek w drugim etapie.
Nagrody to piłki adidas Brazuca - replika piłki MŚ 2014, koszulki z logo MW oraz albumy "Polskie Stolice Futbolu"
Gratulujemy zwycięzcom!!!
W losowaniu nagrody za zwycięstwo kolejek w drugim etapie wezmą udział:
1 Brasil 1,2
2 RdK1979 3,4
3 nemesis83 5,6
4 zawrocony 7,8
5 marcinA 9,10
6 PeterGriffin 11,12
7 retsoop 13,14
8 nikado 15,16
9 Izka85 17,18
10 retsoop 19,20
11 nemesis83 21,22
12 tyniek 23,24
13 Izka85 25,26
14 Person_One 27,28
15 grzes-24 29,30
16 ROTAREDOM 31,32
17 nikado 33,34
W losowaniu za pierwszy etap konkursu :
Izzka - parzyste
Wielim - nieparzyste
W wylosowaniu numerów skorzystamy z wtorkowego (15.07) losowania Euromillions. Każdy z uczestników ma przypisane numery. Pierwszy wylosowany w dniu 15.07 numer od 1-34 oznaczać będzie zwycięzcę. Ponieważ w euro losują z liczb 1-50 może być tak iż nasze losowanie rozstrzygnie dopiero druga lub trzecia kula. Gdyby doszło do sytuacji iż z 5 wylosowanych kul(35+) żadna nie wyłoni naszego zwycięzcy to przenosimy losowanie na lotto w dniu 15.07.
Nie będzie kłopotu z losowaniem pomiędzy Izzka a Wielimem. Pierwsza kula wylosowana w Euromilions w dniu 14.07 wskaże zwycięzcę. Parzysta - Izzka a nieparzysta - Wielim
Nagrody będziemy wysyłali poczta. Proszę o przesłanie adresów do wysyłki na PW
lub na adres email redakcji. W przypadku maila proszę o podanie nicku

Jeszcze raz chciałem wszystkim podziękować za zabawę i emocje.
Jeśli nie nudzą się wam te konkursy to możemy pomyśleć nad następnym.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )