Mimo wszystko bawilam sie swietnie,szkoda tylko ze niektorych juz kultury nie mozna nauczyc.

Str 10 z 10 |
|
---|---|
Samurajka | Post #1 Ocena: 0 2013-03-18 19:13:28 (12 lat temu) |
Z nami od: 14-08-2010 Skąd: Marden |
Moze ja jestem przewrazliwiona,ale zaczelo sie juz w kolejce do klubu...jakis element wstawiony skakal do ochraniarza,wyzywal go,popychal...Potem w klubie-mimo prosb o palenie w wylacznie wyznaczonych do tego celu miejscach palono wszedzie,a klimatyzacja padla,wiec bylo duszno a do tego kleby papierosowego dymu.Duzo osob palilo marihuane,pluli i wylewali piwo z balkonu na osoby stojace ponizej.Odnioslam wrazenie,ze wiekszosc przyjechala sie nachlac niz na koncert,naprawde bylo mi wstyd...
Mimo wszystko bawilam sie swietnie,szkoda tylko ze niektorych juz kultury nie mozna nauczyc. Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość.
![]() |
radzik77 | Post #2 Ocena: 0 2013-03-18 19:20:57 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Hahaha widzialem tego typka przed wejsciem (biala bluza). W sumie to go nie wpuscili. Po koncercie plątał sie tam dalej przed wejsciem w troche zakrwawiony i szukal ... obraczki. Przechodzilem obok gdy mowil do kolegi k...a obraczke zgubilem
Co do reszty to fakt niektorym by sie nalezalo po pysku strzelic. Stalem na dole i tak sie zastanawialem czy pluja ![]() [ Ostatnio edytowany przez: radzik77 18-03-2013 19:24 ] |
PeterGriffin | Post #3 Ocena: 0 2013-03-18 19:21:54 (12 lat temu) |
Z nami od: 03-07-2012 Skąd: Mcr |
Cytat: 2013-03-18 19:13:28, Samurajka napisał(a): Moze ja jestem przewrazliwiona,ale zaczelo sie juz w kolejce do klubu...jakis element wstawiony skakal do ochraniarza,wyzywal go,popychal...Potem w klubie-mimo prosb o palenie w wylacznie wyznaczonych do tego celu miejscach palono wszedzie,a klimatyzacja padla,wiec bylo duszno a do tego kleby papierosowego dymu.Duzo osob palilo marihuane,pluli i wylewali piwo z balkonu na osoby stojace ponizej.Odnioslam wrazenie,ze wiekszosc przyjechala sie nachlac niz na koncert,naprawde bylo mi wstyd... Mimo wszystko bawilam sie swietnie,szkoda tylko ze niektorych juz kultury nie mozna nauczyc. Jak zwykle pewnie 5% bydła uprzykrzyło zabawę reszcie ludzi którzy chcieli się kulturalnie pobawić... Ochrony nie było? [ Ostatnio edytowany przez: PeterGriffin 18-03-2013 19:29 ] Semper Invicta, Semper Heroica!
|
MrMaverick1971 | Post #4 Ocena: 0 2013-03-18 19:24:23 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
Cytat: 2013-03-18 19:13:28, Samurajka napisał(a): Moze ja jestem przewrazliwiona,ale zaczelo sie juz w kolejce do klubu...jakis element wstawiony skakal do ochraniarza,wyzywal go,popychal...Potem w klubie-mimo prosb o palenie w wylacznie wyznaczonych do tego celu miejscach palono wszedzie,a klimatyzacja padla,wiec bylo duszno a do tego kleby papierosowego dymu.Duzo osob palilo marihuane,pluli i wylewali piwo z balkonu na osoby stojace ponizej.Odnioslam wrazenie,ze wiekszosc przyjechala sie nachlac niz na koncert,naprawde bylo mi wstyd... Mimo wszystko bawilam sie swietnie,szkoda tylko ze niektorych juz kultury nie mozna nauczyc. ...dlaczego mnie to nie dziwi? ![]() |
agarudii | Post #5 Ocena: 0 2013-03-18 19:33:36 (12 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
samurajka oni tego nie robili specjalnie
![]() Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
|
|
Samurajka | Post #6 Ocena: 0 2013-03-18 19:39:22 (12 lat temu) |
Z nami od: 14-08-2010 Skąd: Marden |
Cytat: 2013-03-18 19:21:54, PeterGriffin napisał(a): Cytat: 2013-03-18 19:13:28, Samurajka napisał(a): Moze ja jestem przewrazliwiona,ale zaczelo sie juz w kolejce do klubu...jakis element wstawiony skakal do ochraniarza,wyzywal go,popychal...Potem w klubie-mimo prosb o palenie w wylacznie wyznaczonych do tego celu miejscach palono wszedzie,a klimatyzacja padla,wiec bylo duszno a do tego kleby papierosowego dymu.Duzo osob palilo marihuane,pluli i wylewali piwo z balkonu na osoby stojace ponizej.Odnioslam wrazenie,ze wiekszosc przyjechala sie nachlac niz na koncert,naprawde bylo mi wstyd... Mimo wszystko bawilam sie swietnie,szkoda tylko ze niektorych juz kultury nie mozna nauczyc. Jak zwykle pewnie 5% bydła uprzykrzyło zabawę reszcie ludzi którzy chcieli się kulturalnie pobawić... Ochrony nie było? Ochrona...jak dla mnie uwazam,ze na taka liczbe osob za malo.Wiekszosc ochroniarzy stała pod scena i 'walczyla' tzn wtaczala z powrotem napierajacych na scene... [ Ostatnio edytowany przez: Samurajka 18-03-2013 19:44 ] Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość.
![]() |
radzik77 | Post #7 Ocena: 0 2013-03-18 19:49:53 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2013-03-18 19:33:36, agarudii napisał(a): samurajka oni tego nie robili specjalnie ![]() a to by bylo dosyc prawdopodobne, maly cos ten lokal na takie imprezy |