MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Konkurs - bilety na koncert Kazika

« poprzednia strona

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 10 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Samurajka

Post #1 Ocena: 0

2013-03-18 19:13:28 (12 lat temu)

Samurajka

Kobieta

Z nami od: 14-08-2010

Moze ja jestem przewrazliwiona,ale zaczelo sie juz w kolejce do klubu...jakis element wstawiony skakal do ochraniarza,wyzywal go,popychal...Potem w klubie-mimo prosb o palenie w wylacznie wyznaczonych do tego celu miejscach palono wszedzie,a klimatyzacja padla,wiec bylo duszno a do tego kleby papierosowego dymu.Duzo osob palilo marihuane,pluli i wylewali piwo z balkonu na osoby stojace ponizej.Odnioslam wrazenie,ze wiekszosc przyjechala sie nachlac niz na koncert,naprawde bylo mi wstyd...

Mimo wszystko bawilam sie swietnie,szkoda tylko ze niektorych juz kultury nie mozna nauczyc.
Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. :*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

radzik77

Post #2 Ocena: 0

2013-03-18 19:20:57 (12 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Hahaha widzialem tego typka przed wejsciem (biala bluza). W sumie to go nie wpuscili. Po koncercie plątał sie tam dalej przed wejsciem w troche zakrwawiony i szukal ... obraczki. Przechodzilem obok gdy mowil do kolegi k...a obraczke zgubilem

Co do reszty to fakt niektorym by sie nalezalo po pysku strzelic.
Stalem na dole i tak sie zastanawialem czy pluja :-] czy tylko piwo, bo oberwalem ze dwa razy i ja i zona.

[ Ostatnio edytowany przez: radzik77 18-03-2013 19:24 ]

Do góry stronyOffline

PeterGriffin

Post #3 Ocena: 0

2013-03-18 19:21:54 (12 lat temu)

PeterGriffin

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2012

Cytat:

2013-03-18 19:13:28, Samurajka napisał(a):
Moze ja jestem przewrazliwiona,ale zaczelo sie juz w kolejce do klubu...jakis element wstawiony skakal do ochraniarza,wyzywal go,popychal...Potem w klubie-mimo prosb o palenie w wylacznie wyznaczonych do tego celu miejscach palono wszedzie,a klimatyzacja padla,wiec bylo duszno a do tego kleby papierosowego dymu.Duzo osob palilo marihuane,pluli i wylewali piwo z balkonu na osoby stojace ponizej.Odnioslam wrazenie,ze wiekszosc przyjechala sie nachlac niz na koncert,naprawde bylo mi wstyd...

Mimo wszystko bawilam sie swietnie,szkoda tylko ze niektorych juz kultury nie mozna nauczyc.

Jak zwykle pewnie 5% bydła uprzykrzyło zabawę reszcie ludzi którzy chcieli się kulturalnie pobawić...
Ochrony nie było?

[ Ostatnio edytowany przez: PeterGriffin 18-03-2013 19:29 ]

Semper Invicta, Semper Heroica!

Do góry stronyOffline

MrMaverick1971

Post #4 Ocena: 0

2013-03-18 19:24:23 (12 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

Cytat:

...dlaczego mnie to nie dziwi?*DONT_KNOW*

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #5 Ocena: 0

2013-03-18 19:33:36 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

samurajka oni tego nie robili specjalnie :-) ja mialam przyjemnosc stac na tym balkonie i chocby skaly s*raly, nie dalo sie browara w kuflu utrzymac. poprostu ludzie za toba sie bawia i cie "popychaja" ot cala tajemnica.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Samurajka

Post #6 Ocena: 0

2013-03-18 19:39:22 (12 lat temu)

Samurajka

Kobieta

Z nami od: 14-08-2010

Cytat:

2013-03-18 19:21:54, PeterGriffin napisał(a):
Cytat:

Jak zwykle pewnie 5% bydła uprzykrzyło zabawę reszcie ludzi którzy chcieli się kulturalnie pobawić...
Ochrony nie było?

Ochrona...jak dla mnie uwazam,ze na taka liczbe osob za malo.Wiekszosc ochroniarzy stała pod scena i 'walczyla' tzn wtaczala z powrotem napierajacych na scene...

[ Ostatnio edytowany przez: Samurajka 18-03-2013 19:44 ]

Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. :*

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #7 Ocena: 0

2013-03-18 19:49:53 (12 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Cytat:

2013-03-18 19:33:36, agarudii napisał(a):
samurajka oni tego nie robili specjalnie :-) ja mialam przyjemnosc stac na tym balkonie i chocby skaly s*raly, nie dalo sie browara w kuflu utrzymac. poprostu ludzie za toba sie bawia i cie "popychaja" ot cala tajemnica.

a to by bylo dosyc prawdopodobne, maly cos ten lokal na takie imprezy

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,