Str 4 z 4 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2022-03-28 10:50:29 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
I dobrze, ze srodki ida do konkretnej rodziny. Ja nie przepadam za instytucjami charytatywnymi, bo nigdy nie wiadomo ile bedzie przejedzone, a ile trafi tam gdzie trzeba.
Carpe diem.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2022-04-08 09:29:02 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Należy Wam się kilka słów ode mnie, żebyście nie myśleli, że przehulałam Wasze pieniądze.
Ta rodzina, dla której kupowaliśmy buty nadal pomieszkuje katem u znajomych, bo nie udalo sie jak do tej pory znależc niczego do wynajęcia. Cały czas podejmowane sa próby szukania i rozmów z wynajmujacymi, ale bez sukcesu. Znajoma podesłała mi namiary na starsza panią, która przygarnęła pod swoje skrzydła rodzinę: matka z córką i wnuczką, bo podobno miały nieciekawą sytuację. Po rozmowe ze starsza pania zapewniła, że sobie radzą, jedna z nich znalazła pracę i prosi, zeby te pieniązki przekazać na bardziej potrzbujacych. Miło, że są osoby, które nie wykorzystuja mozliwosci, choc mogłyby i chca żeby pomóc komuś w większej potrzebie. Ja nie chcę na siłę komuś wcisnąc tej kasy, żeby tylko sie z Wami rozliczyc, bo nie ma to sensu. Kasa jest bezpieczna i jak bedzie możliwosć zostanie wykorzystana Od siebie: Nie bardzo lubię o pewnych swoich sprawach osobistych pisac publicznie, ale przez to, że czuje sie odpowiedzialna za zebrane pieniądze, to chyba powinnam. Przepraszam, że idzie to wolno, ale nie jestem w stanie na chwilę obecną bardziej zaangazowac się poszukiwania mieszkania czy rodziny, bo od dwóch miesięcy walczę z chorobą i większość czasu, który mam poswiecam na lezenie w łózku, lub wizyty lekarksie. Mam nadzieję, ze to rozumiecie. Na ten moment próbuję zawalczyc o siebie. Miłego dnia Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2022-04-16 17:34:36 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Informacyjnie. Udało się znaleźć mieszkanie do wynajęcia, dla tych kobiet, którym były kupowane buty. Mieszkanie dostępne będzie od 29 kwietnia.
Więcej informacji bliźej terminu przeprowadzki na nowe mieszkanie. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2022-05-04 21:42:57 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Tak wygląda wynajęte dla pań mieszkanie:
![]() ![]() Mieszkanie było zupełnie puste. Dzięki pomocy znajomych i rodziny udało sie ogarnąć umeblowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panie wprowadziły się dzisiaj Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2022-05-09 12:05:53 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-03-27 14:48:03, EFKAKONEFKA33 napisał(a): 3136.00 PLN - 519.95 PLN ---------------- 2616.05 PLN pozostała kwota do rozliczenia plus 20 f które mam u siebie Czas na rachunki Czynsz ![]() Internet ![]() Ubezpieczenie ![]() ![]() 2616.05 PLN- 1900.00 PLN czynsz 153.00 PLN ubezpieczenie 66.53 PlN internet ----------- 496.52 PLN pozostała kwota do rozliczenia plus 20 f które mam u siebie [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 09-05-2022 12:41 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Richmond | Post #6 Ocena: 0 2022-05-09 12:38:44 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
A prace udalo sie znalezc, zeby mogly utrzymac sie w tym mieszkaniu?
Carpe diem.
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2022-05-09 14:12:16 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-05-09 12:38:44, Richmond napisał(a): A prace udalo sie znalezc, zeby mogly utrzymac sie w tym mieszkaniu? Rumia to nad samym morzem, sezon własnie startuje nie będzie żadnego problemu. W Polsce pracy jest po kokardę, nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy przewinęło się ponad 10 Ukrainek, którym pomagał mój ojciec i wszystkie znajdowały prace w ciągu 3 dni. Dokładnie jak w UK parę lat temu Efka niepotrzebnie wklejasz zdjęcia, zaraz pojawia się tacy którzy będą się zastanawiać ale dlaczego oni maja lepsze mieszkanie niż ja na zachodzie, oni powinni mieszkać w barakach , chodzić w dresach z primarkah i mieć rozczochrane włosy a do miasta chodzić na piechotę z reklamówką i plecakiem [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 09-05-2022 14:15 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2022-05-11 08:18:39 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-05-09 12:38:44, Richmond napisał(a): A prace udalo sie znalezc, zeby mogly utrzymac sie w tym mieszkaniu? Sytuacja wygląda tak, że sa 4 osoby Starsza pani (babcia), chora na raka, niezdolna do pracy. Młodsza pani (mama) znalazła pracę w sklepie Żabka dziewczynki 14 i 10 lat Na chwile obecną pomocy będzie udzielac rodzina i znajomi uzytkownika 4ary, w miarę skromnych mozliwosci. Wiadomo, ze z jednej pensjii bedzie sie ciezko utrzymać. Mają sie dowiedzieć jak wyglada pomoc od państwa Gdyby ktos chciał dorzucić cos dal tej rodziny, to jak najbardziej wpłaty mile widziane, choć przy obecnej narracji na forum i w social media nie spodziewam się "tłumów" pomagajacych Mój paypal koneffka1@googlemail.com Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2022-06-03 08:05:03 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Garść ostatnich rachunków
![]() ![]() ![]() 176.99 PLN 181.90 PLN 401.00 PLN ------------ 759.89 PLN Dziękuje wszystkim za POMOC ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|