MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

POMOC DLA MAMY ADRIANA

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2020-10-06 06:52:34 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

155 f +
100 f Anonim
---
255 f

Dziekuję.

Na chwilę obecną proszę wstrzymajcie się proszę z wpłatami, dopóki nie wyjaśnie sytuacji. Może to zająć kilka dni.

Po edycji. Do czasu wyjaśnienia sprawy, zamykam wątek.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: +1

2020-10-08 07:43:03 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Po przemyśleniu sprawy i rozmowach z innymi doszłam do wniosku, że nie będę kontynuować zbiórki. Nie będę też przekazywać pieniędzy na inny cel. Kończę ją na kwocie zebranej do tej pory.
Bez względu na to, jak wygląda sytuacja z zasiłkiem pogrzebowym, nie będę dalej drążyć tematu. Kwota 4000 PLN plus ok 1500 ( 325 f ) od nas uzbierane w poprzedniej akcji nie są kwotą pokrywającą koszty pogrzebu i zebrane w tej zbiórce pieniadze, przydadzą się w tym początkowym okresie czasu, zanim Iza się ogarnie.
Likwidację konta i wpis Izy na MW traktuję ze zrozumieniem delikatnej sytuacji. Wszelkie emocje kładę na karb żałoby, zagubienia i stresu.
Dziękuję wszystkim za wspracie.

Zdecydowana większość osób, do których udało sie mi się dotrzeć drogą emailową czy inną chciała by przekazać pieniądzę Izie. Jedna prosiła o przekazanie pieniędzy na kolejną akcje

Robię update wpłat
255 f +
10 f Maria13
20 f Tola
10 f Andypolo
--------------------------
295 f -
20 f ( pieniądze przekazane na kolejną akcję )
------------------------------------------------
275 f

Tą kwotę później wysle Izie
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2020-10-08 10:24:34 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Potwierdzenie przelewu pieniędzy

Obrazek

Do góry stronyOffline

Kanonier30

Post #4 Ocena: 0

2020-10-08 19:07:01 (5 lat temu)

Kanonier30

Konto usunięte

Tak. Nie otwieram już codziennie wpisów i zajrzałem dość przypadkowo. Moją winą jest umieszczenie wpisu, który był - jak najwyraźniej - dość swobodny do interpretacji.
Rzecz jasna, że 'wprowadzenia w błąd' dopatrywałem się u przedsiębiorstwa pogrzebowego. Ani zainteresowanej Pani, ani Ewy o takie praktyki nawet nie ośmieliłbym się podejrzewać.

W tej jednak kwestii jest inna myśl. Mianowicie, że są ludzie, którzy postępki bliźnich mierzą 'swoją miarą'... . Z czego najmniej spodziewane cechy ujawniają się, gdy pojawiają się w tle pieniądze/ mniejsza o kwotę.

Szczerze przepraszam Ewę, bo poczuła się źle, a czyniła dobro dla kogoś w potrzebie. Czynię tak nie, bo chciałem 'grillować temat'. Również chciałem pomóc, aby nie domyślać się interpretacji w przepisach ZUS. Pozdrawiam, K.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2020-10-08 19:23:34 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Kanonier nie zrobiłeś nic niewłaściwego wklejając informacje na temat zasiłku pogrzebowego. Nie masz mnie za co przepraszać.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,