2020-03-20 11:42:04, Misia13 napisał(a): Tak zagladam 2 tabletki co 4-6 nie wiecej niz 4 dawki w ciagu 24 godzin. Czyli 8... .... moj bierze naokraglo.... czasami kupowalam APAP w Polsce. Przynajmniej bylo 50. Ech...
To nie profilaktyka tylko wykańczanie sobie nerek i wątroby. Jeśli wszyscy profilaktycznie łykają te tony paracetamolu wykupione ze sklepów to NHS nie padnie od tej pandemi tylko wykończy się przy dializowaniu wszystkich z rozwalonymi nerkami.
Właśnie dotarła deliverka. Wielu produktów nie dostarczono, inne w nadmiarze.
Znajomy znajomego...
Kierowca twierdzi, że w hurtowni mają wszystko co na zdjęciu.
Dla chętnych tel. na priv.
2020-03-20 11:42:04, Misia13 napisał(a): Tak zagladam 2 tabletki co 4-6 nie wiecej niz 4 dawki w ciagu 24 godzin. Czyli 8... .... moj bierze naokraglo.... czasami kupowalam APAP w Polsce. Przynajmniej bylo 50. Ech...
To nie profilaktyka tylko wykańczanie sobie nerek i wątroby. Jeśli wszyscy profilaktycznie łykają te tony paracetamolu wykupione ze sklepów to NHS nie padnie od tej pandemi tylko wykończy się przy dializowaniu wszystkich z rozwalonymi nerkami.
Wiem... to nie dla mnie.... dla mojego. Zawsze musza miec w domu zapas.... I jeszcze chowam w torebke kilka do pracy kilka w aucie kilka. Na czarina godzine.
Właśnie dotarła deliverka. Wielu produktów nie dostarczono, inne w nadmiarze.
Znajomy znajomego...
Kierowca twierdzi, że w hurtowni mają wszystko co na zdjęciu.
Dla chętnych tel. na priv.
2020-03-16 20:07:37, karjo1 napisał(a): Mysle, ze dobrze by zaistnial w ramach forum watek pomocowy.
By mozna bylo w razie potrzeby wspierac sie wzajemna zakupow, odbioru lekow, czy opieka nad zwierzakami domowymi.
Nikt nie byl i nie jest przygotowany na to, co przyszlosc moze przyniesc. A drobny gest, dobre slowo w takich chwilach znaczy duzo.
Problem jest taki. W związku z bezsensem lotu na wakacje w końcu maja, chciałbym odzyskać pieniądze za bilety lotnicze.
Loty jednak odwołane nie są, a w momencie odwołania podróży przez pasażera, nie zwracają forsy (chyba, że wykupiło się dodatkową opcję).
Tyle, że gdybym poleciał do danego kraju, to pewnie trafiłbym na kwarantannę.
Nie wiem, jak w ogóle mogą tam latać...
No ale - ma ktoś pomysł, jak podejść do problemu?