Str 5 z 8 |
|
---|---|
Adacymru | Post #1 Ocena: 0 2018-08-03 00:51:56 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Fundraising for disabled man?
Ada
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2018-08-03 21:56:24 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
410 f +
10 f M. A.Ch --------------------------- 420 f plus 70 f na GoFundMe dziekuje Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2018-08-03 22:20:25 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
420 f +
5 f Maverick ---------------------------- 425 f plus 70 f z GoFundMe Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2018-08-04 08:29:09 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Doszły dwie wpłaty na gofundme i mamy obecnie
425f z mojego paypla plus 90 f z gofundme Dziękuję ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
littleflower | Post #5 Ocena: 0 2018-08-05 20:58:03 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Podbijam
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2018-08-06 18:34:35 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Update
Na chwilę obecną mamy 425 f mój paypal 100 f gofundeme Zachęcam do dalszych wpłat na moje paypal koneffka1@googlemail.com z dopiskiem Fundraising for disabled man Jutro czekam na zdjęcia i cenę jednego z tańszych modeli od pewnego sprzedawcy, który zajmuje się sprzedażą używanych skuterów. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2018-08-06 20:58:21 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
425 f +
20 f Maverick -------------------------- 445 f ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2018-08-07 12:40:22 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
445 f +
5 f Maverick ----------------------- 450 f Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2018-08-08 20:28:18 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Przypominam o naszej zbiórce.
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
RemigiuszC | Post #10 Ocena: 0 2018-08-09 20:05:12 (7 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2018 Skąd: brak |
![]() Historię Sebastiana poznałem niedawno. Ale kiedy dowiedziałem się, że mieszka w Warszawie, postanowiłem działać. Mogliśmy spotkać się i na spokojnie porozmawiać, ponieważ przebywałem w jednej z warszawskich klinik. Sebastian jest mocno pozytywnie zakręconym człowiekiem z potężną dawką optymizmu. Jednak choroba, z którą się zmaga, mocno ogranicza jego codzienne funkcjonowanie. Wyjście na zakupy, dojazd na rehabilitację, poruszanie się po mieście - jest dla niego mega wyzwaniem. Sebastian choruje na stwardnienie rozsiane i potrzebuje pomocy. Kiedy moja "przygoda" z oczami się zaczynała, także miałem podejrzenie tej choroby. U mnie skończyło się tylko na strachu. Czego potrzebuje Sebastian? Skutera inwalidzkiego, który ułatwi mu codzienne funkcjonowanie. Koszt używanego skutera to około 1100 GBP. Model - KYMCO. Jest to skuter o dużym zasięgu a to pozwoli Sebastianowi na w miarę szybkie dotarcie do ośrodka w Warszawie na rehabilitację. Jest prowadzona zbiórka: gofundme Lub PayPal: koneffka1@googlemail.com Całą akcję monitoruje Konefka, która także bardzo mi pomogła. Dodatkowo chcę zorganizować uliczne granie w Warszawie połączone ze zbiórką pieniędzy na w/w cel na tzw. "Patelni". Jeżeli ktoś chce wybrać się na małą wycieczkę do Warszawy i wspomóc Sebastiana - zapraszam. Będziemy wiosłować, drzeć japy i rozwalać system (który oczywiście nie pomógł). Sebastian! NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! |