MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomoc dla Ksawerego chorego na raka

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Niewygodny

Post #1 Ocena: 0

2018-06-11 20:17:50 (7 lat temu)

Niewygodny

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2014

Cytat:

2018-06-11 19:42:24, karjo1 napisał(a):
Mysle, ze nie doczytales informacji. Zbiorka ma na celu remont domu. Nie sa to srodki przeznaczane na leczenie.

Dla porownania, remont/postawienie nowego domu + wsparcie finansowe leczenia:
https://pomagam.pl/kamilkielar

Witaj. Ja osobiście czytałem wszystkie informacje o nim z 5 razy jak nie więcej. Masz racje. Głównie na remont. Ale pozniej czeka dluga rehabilitacja . I wykup leków z pewnością nie tanich. Pobyt w Krakowie dwumiesięczny.co więcej samotna matka z pewnością nie da rady sama utrzymać jego. Mieszka z nimi również babcia Ksawerka. Bo to jej dom. W Internecie jest wywiad z jej mama. Pozniej wstawie link

Jak juz wspominałem planuje sie wybrac tam za 2tygodnie kolo slupska . Nie oczekuje ze zastane mamę ale chciałbym chociaż porozmawiać z babcia Ksawerka i wręczyć tyle ile noge od siebie. Może uda sie otrzymać numer telefonu do mamy bo chciałbym dać pomoc na dłuższy okres czasu

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Niewygodny

Post #2 Ocena: 0

2018-06-12 19:48:15 (7 lat temu)

Niewygodny

Mężczyzna

Tu wstawiam link do wywiadu z mama Ksawerego

Wywiad

Jestem obecnie w kontakcie w organizatorem tej akcji i przewodniczącym organizacji 'muszkieterowie szpiku' w jednej osobie .
Muszkieterowie szpiku

Jest to bardzo mila i dobra osoba.Mowil ze Ksawerek jest to jedna z pierwszych mlodych osob ktore przejda protonoterapie w Polsce. Maja jechac do Krakowa w ciagu 3 tygodni na dwumiesieczny pobyt.

Ja osobiscie bede jechac sie spotkac z wyzej wymieniona osoba na urlopie w Polsce i jesli sie uda z Ksawerkiem rowniez . Jesli zdaze przed ich wyjazdem .

Z tego co wiem to lubi gry na PS4. Jesli ktos chcialby odstapic lub sprzedac gry dla chlopca to chetnie bym kupil/przyjal .

Bede prowadzic tutaj aktualizacje w sprawie mojego wyjazdu do Slupska.

Oczywiscie nadal prosze o jakiekolwiek wplaty i udostepnienia na facebooku .Wychodze z zalozenia iz jesli komus sie urodzily zdrowe dzieci (tak jak mi) to powinien chociaz raz pomoc jakiemus choremu dziecku w Podziece dla Boga
Ksawery
wplaty

Dopoki trwa zycie

Udostepnienia na facebooku

Dziekuje w imieniu Ksawerka <3

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2018-06-12 21:31:45 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Pomagam.pl - to jest zadna oficialna charytatywna organizacja - tam kazdy moze otorzyc zbiorke na dowolny cel i napisac co chce.

Przepraszam ale ostatnio nabralam sie na oszustke, zreszta nie tylko ja bo i kilka slawnych postaci i teraz po prostu jestem uczulona na kazdy apel, choc wiem ze nie kazdy jest oszustem.

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2018-06-12 22:15:56 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Dla wyjasnienia, wiele lekow dla dzieci i mlodziezy jest refundowanych.
Glownym celem jest remont mieszkania.
Moze udaloby sie znalezc tansze materialy, wykonawce, pomoc w remoncie, skoro jestescie prawie 'sasiadami'?

Do góry stronyOffline

Niewygodny

Post #5 Ocena: 0

2018-06-13 10:44:42 (7 lat temu)

Niewygodny

Mężczyzna

Chcialbym podziekowac EFKAKONEFKA33 za poswiecony czas i zaoferowanie pomocy. Pozdrawiam

Cytat:

2018-06-12 21:31:45, littleflower napisał(a):
Pomagam.pl - to jest zadna oficialna charytatywna organizacja - tam kazdy moze otorzyc zbiorke na dowolny cel i napisac co chce.

Przepraszam ale ostatnio nabralam sie na oszustke, zreszta nie tylko ja bo i kilka slawnych postaci i teraz po prostu jestem uczulona na kazdy apel, choc wiem ze nie kazdy jest oszustem.

zgadza sie tam kazdy moze zaczac zbiorke na byle jaki cel. ale ta akcje prowadzi organizacja charytatywna ktora pomaga uz od dluzszego czasu ,. Maja swoich podopiecznych . Jesli wszystko pojdzie dobrze to bede sie widzial z Przedstawicielem tej organizacji wkrotce.

Karjo1

ja bym chetnie pomogl. Ale ja mieszkam w Anglii a oni w Polsce.
Jesli bedzie okazja ,ze bede w Polsce na urlopie to pomoge :)

[ Ostatnio edytowany przez: Niewygodny 13-06-2018 10:47 ]

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2018-06-13 12:48:01 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Jaka organizacja prowadzi zbiorke, tutaj jest link tylko do FB, artykulu w gazecie I Pomagam.pl , byc moze cos przeoczylam.

Zreszta na Pomagam.pl jak widac jest juz prawie calutka kwota 150 tys zebrana ( 147 tys ponad zebrine) remont juz mozna zaczynac
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2018-06-13 14:24:18 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Kwota zebrana.

Do góry stronyOffline