A my nadal powoli zbieramy. Jakby ktoś chciał dołączyć to może dokonywać wpłat na paypal koneffka1@googlemail.com lub na moje konto.( Info na priv )
Str 6 z 8 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2018-04-21 16:36:08 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Dzięki Zosia za podpowiedź. Przekażę. Może im się przyda.
A my nadal powoli zbieramy. Jakby ktoś chciał dołączyć to może dokonywać wpłat na paypal koneffka1@googlemail.com lub na moje konto.( Info na priv ) Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2018-04-23 13:38:56 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Podbijam temat.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Capricorn | Post #3 Ocena: 0 2018-04-24 08:59:40 (7 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2012 Skąd: South East |
Up
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2018-04-25 13:46:48 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Po wczorajszej, wieczornej rozmowie ze Zbyszkiem, mogę Wam przekazać, że sprawa poszła do przodu. W okolicach 1 maja ma być akt zgonu, co pozwoli już ruszyć ze sprawami dalej.
Jakiś czas temu napisałam Cytat: 2018-04-14 11:16:04, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Przy okazji, informacyjne. Rodzice Krzysia zdecydowali się na firmę z Polski. Została wpłacona zaliczka. Nadal czekają na akt zgonu, więc nie można ruszyć z zasiłkiem pogrzebowym w Polsce. Ciężko na chwilę obecna oszacować koszty. Jakakolwiek kwotę nie zbierzemy rodzice i tak będą wdzięczni. Przybliżony koszt to około 9000 PLN. W tej kwocie mieści się przewóz ciała do Polski i wszystkie obrządki pogrzebowe. W przeliczeniu na funty daje nam to ok 1900 f. Na chwile obecną mamy 655 f + 40 f Pieniadze przekazane przez Litleflower i Severance za nagrody w konkursach MW ---------------------------------------------------------- 695 f Dziękuję. Potrzebna kwota jest sporą sumą pieniędzy i jak wspomniałam bez względu na to ile uda nam się zebrać rodzice i tak będą wdzięczni za każdy grosz jakim wesprzecie ich w tych trudnych dla nich chwilach. Jeśli jeszcze ktoś chce wesprzeć zbiórkę, pieniądze można wpłacać do mnie na paypal koneffka1@googlemail.com. Ewentualnie wpłat można dokonywać na moje konto ( dane na priv ) Jak już będzie akt zgonu i będzie można ruszyć ze sprawami dalej, zebrane pieniądze zostaną przelane rodzicom Krzysia. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2018-04-26 17:39:27 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Podbijam temat.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
__lenka | Post #6 Ocena: 0 2018-04-26 18:06:56 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() la-terra-del-pudding
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2018-04-27 11:26:07 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Dziś Krzysiu obchodziłby urodziny.
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2018-04-30 15:43:29 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Dla przypomnienia. Może ktoś jeszcze będzie się chciał dorzucić.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2018-04-30 19:49:38 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
695 f +
10 f Cris82 ------------------------- 705 f Dziekuje ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2018-05-03 19:40:29 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
W piątek firma zabiera ciało Krzysia do Polski. Ja jutro będę przelewać pieniądze do rodziców Krzysia. Będą też kupowane kwiaty od Mojej Wyspy.
|