MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Podarujmy wzrok Remigiuszowi - zbiorka na operacje

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

Str 9 z 29

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MrAquario

Post #1 Ocena: 0

2018-02-11 00:26:36 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

Cytat:

2018-02-08 20:12:21, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Przed chwilą zamówiłam jeszcze jeden voucher na kwotę 10 f przekazany przez Observer_Hatersna rzecz Remigiusza, w ramach wygranego konkursu.
Dzięki Observer *KISSING*

...dzięki

voucher jest już w moim posiadaniu, równowartość + 5 funtów od siebie dopisuję do zbiórki, dlaczego dodatkowe 5? bo w taki oto sposób mamy już 300 funtów *YAHOO*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

MrAquario

Post #2 Ocena: 0

2018-02-11 23:40:29 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...na chwilę obecną mam sprzedanych 11 losów co daje 55 funtów

źle wypisany los nr 7 wypadł z obiegu, jednak obydwie części zachowam na wszelki wypadek

Obrazek

na C2C w osobnym poście będę podawał numery losów zakupionych on-line poprzez wpłatę na GFM lub PP tak aby każdy miał wgląd, jednak uwaga, będą to tylko zakupione on-line

a płyta Marcina Patrzałka? idą po nią "na noże" gdyż cena właśnie osiągnęła 100 PLN *YAHOO*

jeszcze raz zapraszam na Grupę, do losowania konsoli jak również do wzięcia udziału w samym wyjeździe Coast2Coast [:-}

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #3 Ocena: 0

2018-02-14 02:06:11 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...skupiając się na organizacji C2C różne myśli i pomysły przychodzą mi do głowy, robię to przede wszystkim dla mojego Brata ale chcę też aby otoczka tego wydarzenia miała przysłowiowe „ręce i nogi”

może już nigdy więcej nie wezmę udziału w czymś takim... a może w przyszłości będę mógł pomóc innym w podobnych eventach? Oto kolejny, który już jest w trakcie realizacji, tak mi się jakoś przypomniały młodzieńcze lata i emocje towarzyszące ówczesnemu wyścigowi kolarskiemu o nazwie „Wyścig Pokoju” któż z nas nie marzył wtedy o byciu takim Ryszardem Szurkowskim, Stanisławem Szozdą, Olafem Ludwigiem czy Uwe Amplerem... no i ta żółta koszulka lidera, teraz na starość mogę zrealizować to marzenie i właśnie w takiej koszulce pojadę swój C2C *BRAVO*

Obrazek

ale nie będzie to zwykła koszulka, w podziękowaniu dla każdego kto już przyłączył i jeszcze przyłączy do zbiórki, zostaną na niej wypisane imiona wszystkich darczyńców, pojawi się również na niej kwota jaką razem uzbieraliśmy. Zrobię to już niestety markerem w trakcie spływania ewentualnych kolejnych wpłat, koszulkę odbieram w przyszłym tygodniu i po wpisaniu dotychczasowych wpłacających przedstawię Wam efekt na Forum *YAHOO*

Obrazek

ps.
napis na plecach został już poprawiony (THANKS nie THANK)

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #4 Ocena: 0

2018-02-16 11:16:25 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...szybka aktualizacja gdyż takie informacje należy podawać od razu, bez względu na porę dnia i nocy

zakup losów na PS4 idzie pełną parą, tylko wczoraj jedna osoba zakupiła na raz aż... 20 *YAHOO**YAHOO**YAHOO*

Obrazek

wszystkich chętnych na Konsolę i nie tylko zapraszam na C2C

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2018-02-16 11:54:04 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #6 Ocena: 0

2018-02-17 00:47:06 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...sprzedaż losów w pracy zaczyna "nabierać rumieńców"

Obrazek

jestem pełen optymizmu choć jak stare przysłowie pszczół mówi "nie chwalmy dnia przed zachodem słońca"

a dzięki mocy FB zaczynają odzywać się coraz to sławniejsze osobistości Polskiej sceny muzycznej

Obrazek

Obrazek

już wkrótce do wylicytowania na C2C *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #7 Ocena: 0

2018-02-19 23:09:31 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...w sobotę zakończyliśmy kolejną licytację na rzecz Remigiusza

płytę "Po Stu Laty" Gabinetu Looster wraz z autografami wygrał Aleksander z Reading, pieniążki wpłynęły dzisiaj a więc kwotę 40 funtów w całości dopisuję do zbiórki, mamy zatem 340 funtów *YAHOO*

akcja zatacza coraz szersze kręgi a odzewy ze świata muzycznego powalają na kolana, dziś przyszły 3 prawdziwe petardy... ale o tym wkrótce, ja tymczasem zapraszam do Wielkanocnej Loterii w której do wygrania jest nowiutka Konsola PS4 wraz z Grą FIFA18 i dodatkowym kontrolerem. Koszt losu to tylko 5 funtów a całkowity dochód zasili naszą zbiórkę.

Zakupu losów można dokonać poprzez GoFundMe
lub mój PP: rc.aquarius@googlemail.com

więcej szczegółów na Coast2Coast zapraszam *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2018-02-19 23:55:31 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja ciagle oferuje przejazd na lotnisko ( Birmingham) dla lokalnej osoby , ewntualnie odbior lub tlumaczenie
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

MrAquario

Post #9 Ocena: 0

2018-02-22 00:53:56 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...mają za sobą ponad 2 tysiące koncertów w kraju i za granicą, w roku 1998 wystąpili w USA na osobiste zaproszenie Czesława Miłosza tworząc muzyczną oprawę Międzynarodowego Festiwalu Poetyckiego w Claremont McKenna College w Kalifornii.
Zespół zdobył także najbardziej prestiżową nagrodę Polskiego Przemysłu Fonograficznego – FRYDERYKA 2006 w kategorii Album Roku Etno – Folk.

Muzycy na leczenie Remigiusza przekazali dwa najnowsze podwójne albumy „Zielona Droga” wraz z autografami w skład których wchodzi płyta ze ścieżką dźwiękową oraz DVD z zapisem jednego z koncertów. Od teraz płyty Zespołu Carrantuohill można licytować zarówno w Anglii jak i w Polsce, na zachętę teledysk z Muńkiem Staszczykiem lub utwór nagrany wraz z Anitą Lipnicką, zapraszam na Coast2Coast

Obrazek

Obrazek

cena wywoławcza albumu to 47PLN / 10GBP

*DANCE* *DANCE* *DANCE*

[ Ostatnio edytowany przez: MrAquario 22-02-2018 00:59 ]

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #10 Ocena: 0

2018-02-27 23:12:25 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...zakończyliśmy już trzecią, bardzo udaną licytację na rzecz Remigiusza.

tym razem płyta Marcina Patrzałka została sprzedana w Polsce za równe 100 zł, całość zasila oczywiście zbiórkę na terenie PL a Remigiusz już wkrótce przedstawi nam tutaj dotychczasową wysokość wpływów. Ja ze swej strony zapraszam do trwającej licytacji płyty Carrantuohill (info w poście powyżej) wraz z koncertowym DVD oraz do Loterii w której szczęśliwy zwycięzca jeszcze przed Wielkanocą otrzyma nową Konsolę PS4 wraz z grą FIFA18 i dodatkowym kontrolerem, cena losu to tylko £5,00

No i jeszcze mała aktualizacja:
vlade - nr losów 38,39,40 i 41

dziękuję i wszystkim życzę szczęścia w losowaniu, konsola może być dla kogoś naprawdę świetnym prezentem *THUMBS UP*

co do samego przejazdu C2C, są już 4 osoby które zadeklarowały chęć wzięcia udziału, jedna osoba specjalnie na tą okoliczność przyleci z Polski *BRAVO*

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,