MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Podarujmy wzrok Remigiuszowi - zbiorka na operacje

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

Str 8 z 29

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MrAquario

Post #1 Ocena: 0

2018-02-05 00:25:26 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...pierwsza licytacja na C2C właśnie dobiegła końca, dzięki ofiarności Efkikonefki, ręcznie malowany przez Nią jedwabny szal został sprzedany za 30 funtów *YAHOO*
kwota jest już na GoFundMe, gratulacje i podziękowania dla Joanny R.
----
razem 285 funtów
dziękuję *FLOWER*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

RemigiuszC

Post #2 Ocena: 0

2018-02-05 11:19:27 (7 lat temu)

RemigiuszC

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2018

Witajcie!

Trochę mnie tu nie było. Bardzo Wam dziękuję za ogromne wsparcie. Kwota na GFM podskoczyła a to kolejny krok w stronę rozpoczęcia mojej terapii.
EFKAKONEFKA33 - dziękuję za przekazanie na licytację niesamowitych prac w Twoim wykonaniu. Jestem ogromnie wdzięczny za Twoje wielkie serducho.
Brat - Tobie też się należy szacun. Wiem, że oprócz pracy i codziennych spraw musisz przeze mnie siedzieć po nocach i ogarniać całą księgowość, jak i sprawować pieczę nad licytacjami w grupie C2C.
Dziękuję także wszystkim, którzy służą pomysłem (nawet tym najbardziej szalonym), jak i tym, którzy dorzucili do puli jakąkolwiek kwotę.

W Polsce udało mi się uzbierać na pomagam.pl - 1.110 PLN. Są to wpłaty od znajomych, jak i do ludzi których nie znam a jednak podeszli do sprawy bardzo poważnie. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się w niedalekim czasie rozpocząć terapię. Przyznam szczerze, że im szybciej - tym lepiej.

A jeśli chodzi o szalone pomysły... Dałem się namówić na wzięcie udziału w triathlonie. Namówiła mnie moja Pani doktor Anna Bilkiewicz-Pawelec. Nasz wspólny udział ma na celu rozpropagowanie zbiórki i nagłośnienie problemu. Oczywiście mój udział będzie ekstremalnym wyczynem - Pani doktor będzie mnie asekurowała podczas całego "występu", abym nie rozbił się na najbliższym drzewie. A tak całkiem serio - warto przekraczać pewne granice, aby pokazać ludziom, że choroba nie zawsze przekreśla człowieka. Pewnie będę ostatni na mecie i trzeba będzie mnie reanimować, ale podjąłem wyzwanie i nie zamierzam się wycofać.
Pani doktor zmotywowała mnie do wielu rzeczy. Stała się także świetnym psychologiem - sprawiła, że zamiast myśleć o chorobie - wziąłem się w garść.

Wielkie serducho dla wszystkich, którzy są ze mną!
Pozdrawiam serdecznie!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

MrAquario

Post #3 Ocena: 0

2018-02-07 14:53:31 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...wpadłem na dość szalony i ryzykowny, choć wg mnie mający szansę powodzenia pomysł, który nazwałem Loterią Wielkanocną

Losujemy nową konsolę PS4 wraz z grą Fifa 18 oraz dodatkowym kontrolerem

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Warunkiem udziału w losowaniu jest zakup poprzez GoFundMe lub wpłaty na mój PayPal: rc.aquarius@googlemail.com losu w cenie 5 funtów, jako cel wpłaty należy wpisać PS4 LOSOWANIE po czym w wiadomości prywatnej podać mi swoje imię, nazwisko i nr telefonu, losowanie w formie relacji video zostanie opublikowane na Grupie C2C 26 marca 2018r, po którym osobiście skontaktuję się ze zwycięzcą. Losy można nabywać do dnia 25 marca do godz.23:59, każda osoba zainteresowana może wykupić dowolną ilość losów zwiększając tym samym szansę na wygraną, wystarczy wówczas jedna wpłata będąca wielokrotnością kwoty 5funtów czyli 10, 15, 20 itd. koniecznie z dopiskiem PS4 LOSOWANIE

Całkowity dochód z loterii pomniejszony o cenę konsoli, którą zakupiłem z własnych środków zostanie przekazany na pokrycie kosztów operacji Remigiusza, zapraszam do udziału i życzę powodzenia w losowaniu. Zwycięzca otrzyma konsolę jeszcze przed Świętami Wielkanocnymi robiąc sobie lub komuś bliskiemu wspaniały prezent.

Myślę, że 5 funtów nie jest wygórowaną ceną, cel szczytny, komuś wpadnie naprawdę fajna rzecz "na zająca" ryzyko straty biorę na siebie, losowanie odbędzie się bez względu na ilość sprzedanych losów, taki sam post w j.polskim i angielskim idzie zaraz na FB Grupy *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2018-02-07 19:40:10 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wylicytowany szal wysłany *THUMBS UP*
Pomysł z konsolą bardzo mi się podoba. Teraz trzeba dotrzeć do jak największej liczby osób, żeby nie tylko zwróciło się za konsolę, ale żeby tez coś wpadło na poczet akcji dla brata.

Ja za chwilę zamieszczę info na moim FB. Może ktoś z naszych forumowiczów zrobi to samo ? U nas w domu nie gra się co prawda w gry ale za tydzień, też zakupię los. Jeśli jakimś cudem wygram sprzęt na pewno znajdzie się chętny na taki prezent :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #5 Ocena: 0

2018-02-07 20:28:20 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...wierzę w przeogromną moc FB, Grupę C2C, która na chwilę obecną liczy 436 zarówno polsko jak i angielsko języcznych członków założyłem 5 stycznia. Od tego dnia praktycznie codziennie udostępniam linki, aukcje, ogłoszenia a te z kolei udostępniane są przez inne osoby itd. itd. Jedni temat zlewają bo kim dla nich jest jakiś Remigiusz? z resztą takich ogłoszeń i zbiórek jest w necie tysiące, ale są i tacy którzy przystaną na chwilę i przeczytają dorzucając swoją cegiełkę, mamy już ponad 1tyś złotych w Polsce i prawie 300 funtów tutaj w Anglii z wpłat Forumowiczów jak i Członków C2C ale na horyzoncie zaczynają pojawiać się mniejsze i większe Gwiazdy Polskiej Muzyki. Gabinet Looster wciąż trzyma cenę 40 funtów (aukcja potrwa jeszcze do 17 lutego) mamy też płyty Marcina Patrzałka, zwycięzcy 9 edycji „Must be the music” mamy płyty Besides, najnowszy album wraz z materiałem DVD fenomenalnego Carrantuohill, kolejny Polski choć pochodzący z Reading Foreign Pact zaproponował przekazanie bluzy z logo Zespołu ale mamy też coś czego się nie spodziewaliśmy. Jest to płyta „Nowy Album” nagrana z okazji 40-lecia istnienia zespołu Kombi, nie muszę dodawać że zarówno ta jak i wszystkie wyżej wymienione są z autografami muzyków tak więc dla kogoś kto kolekcjonuje tego typu płyty może to być nie lada gratka, Sławomir Łosowski wraz z Zespołem to kolejni którzy przyłączają się do Coast to Coastowej akcji, powiedzenie dziękuję, to za mało ale czasem to zwykłe słowo znaczy więcej niż najdłuższy elaborat. Dziś też pojechałem po bandzie zakupując z własnej kieszeni konsolę PS4, którą przed Wielkanocą dostanie szczęśliwy zwycięzca loterii… to wszystko w jednym celu, położyć chłopaka w Klinice i zreperować Jego oczy, może jestem niepoprawnym optymistą ale wierzę że się uda… rowerowa wyprawa z Whitehaven do Sunderland będzie już tylko wisienką na torcie *YAHOO*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2018-02-08 20:12:21 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Przed chwilą zamówiłam jeszcze jeden voucher na kwotę 10 f przekazany przez Observer_Hatersna rzecz Remigiusza, w ramach wygranego konkursu.

Dzięki Observer *KISSING*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #7 Ocena: 0

2018-02-08 22:37:27 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...ok dzięki, jak dojdzie kwotę dopiszę do zbiórki

vouchery wydam w Halfordzie na oprzyrządowanie roweru na Coast to Coastowy wyjazd

z rzeczy organizacyjnych dzisiaj była krótka piłka, akcją z konsolą zainteresowało się moje szefostwo i od jutra zaczynam sprzedaż losów u mnie w pracy, bar, restauracja i przewijające się tabuny ludzi, mam nadzieję że trochę losów się sprzeda *YAHOO* Was oczywiście też zapraszam do loterii *DANCE*

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #8 Ocena: 0

2018-02-08 23:58:50 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

...zbyt późno na edycję więc sorry za posta pod postem ale ustaliłem z Moderacją, iż jeżeli coś się będzie działo, raz dziennie przed północą będę robił aktualizację

dwa pierwsze losy na PS4 sprzedane
radzik77 gratuluję i życzę powodzenia

całkowity dochód ze sprzedaży losów opublikuję w dniu 26 marca

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2018-02-09 20:29:26 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Los kupiony. Teraz czekać na losowanie *DANCE*

Do góry stronyOffline

MrAquario

Post #10 Ocena: 0

2018-02-10 00:12:06 (7 lat temu)

MrAquario

Konto usunięte

Cytat:

2018-02-09 20:29:26, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Los kupiony. Teraz czekać na losowanie *DANCE*

...jakie losowanie???
organizator loterii zastrzega sobie prawo anulowania losowania bez podania przyczyny *ROFL* to oczywiście taki żarcik do podusi

a na poważnie, jak już wspomniałem od dziś rozpoczęła się sprzedaż losów u mnie w pracy, narazie nic nie mówię żeby nie zapeszać, patrzy mi już na ręce nawet moje Szefostwo jednocześnie mocno kibicując całej akcji. Jest ogłoszenie, jest raffle tickets book, jest pojemnik na kupony

Obrazek

Forumowicze, którzy dotychczas kupili losy to:

radzik77 – los nr 1 i 2
Efkakonefka – los nr 3

Obrazek

przypomnę też, że jeszcze do dzisiaj do godz.23:59 możecie licytować ręcznie wykonane i przekazane przez Ewę naszyjniki, Walentynki tuż tuż a tak oryginalnego prezentu nie znajdziecie nigdzie

Obrazek

Obrazek

A dla miłośników dobrego brzmienia na C2C mamy dwa, opatrzone autografem egzemplarze płyty „Hush” Marcina Patrzałka, zwycięzcy 9 edycji "Must be the music" jeden na Polskę i drugi na Wlk.Brytanię

Generalnie rzecz biorąc chłopak musi być naprawdę dobry bo cena już osiągnęła 67 zł

to i dużo, dużo więcej na C2C zapraszam !!!

[ Ostatnio edytowany przez: MrAquario 10-02-2018 00:14 ]

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,