MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Podarujmy wzrok Remigiuszowi - zbiorka na operacje

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 28 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

Str 28 z 29

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2021-04-03 08:51:00 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Doszło kolejne 50 f od Anonima

Na chwilę obecną 72 losy sprzedane, 28 losów dostępnych
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karjo1

Post #2 Ocena: 0

2021-04-03 22:39:38 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Za loterie :)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2021-04-04 08:16:13 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Doszło kolejne 10 f
Sprzedane losy 77. Dostepne losy 33
*FLOWER*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2021-04-12 12:48:20 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Up do gory

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2021-05-12 22:28:15 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Artykuł o Remku

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2021-06-02 12:07:38 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Tęsknicie za imprezami? Dziś Remigiusz ma urodziny ,więc może zróbmy mu imprezę jaką nie przeżył nikt! 🥳🥳🤟🤟 Co Wy na to?
Niech sąsiedzi walą, walą do drzwi... I nie tylko oni 🙂
Wpadamy na zbiórkę Remigiusza i przelewamy upominki urodzinowe:)
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
https://zrzutka.pl/ybh3se
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
W tytule wpłaty można dopisać komentarz z życzeniami. Niech to nie będą standardowe życzenia :”zdrowia, szczęścia...”, a coś co chcecie mu faktycznie życzyć na najbliższy czas np. Ja Remigiuszowi pragnę życzyć, aby za rok o tej porze mógł sobie ponarzekać, że zobaczył to czego już się nie da odzobaczyć 😅😅😅
Generalnie aby widział więcej i wyraźniej 🙃
Kto się dołączy?🤓🤓🤓
I udostępniajcie Kochani!!!Imprezka musi być huczna!
Niech internet aż huczy od udostępnień!
W końcu Remigiusz ma nas! Pokażmy mu, że jesteśmy, szczególnie dziś. A niech się biedak wzrusza:) Remi kupiłeś zapas chusteczek????
Dodam tylko po cichutku, że zbliża się także termin kolejnego podejścia do leczenia oczu. Tym razem w klinice w Berlinie. Jest to dodatkowa opcja, aby uratować jego oczy. Ponieważ jest w trakcie przerwy w podawaniu kolejnych dawek komórek macierzystych, postanowił spróbować leczenia za pomocą elektrostymulacji mikroporądami. Już 6 września będzie miał pierwszy zabieg w Fedorov Restore Vision Clinic Berlinie. Myślę, że wspaniałym prezentem będzie jeśli uda się zebrać na ten zabieg 🙂

Obrazek

Do góry stronyOffline

RemigiuszC

Post #7 Ocena: 0

2021-06-03 12:05:24 (4 lata temu)

RemigiuszC

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2018

UP SIUP

Do góry stronyOffline

Strona WWW

RemigiuszC

Post #8 Ocena: 0

2021-06-05 09:46:42 (4 lata temu)

RemigiuszC

Mężczyzna

Cześć i czołem!
Walki o moje oczy ciąg dalszy. Jak już wielu z Was wie, jestem w trakcie przerwy w podaniach komórek. Kilka miesięcy temu rozsypałem się - choroby z przeszłości dały o sobie znać. Była też operacja i tak dalej. To wszystko skomplikowało nieco sprawę i muszę postawić się na nowo do życia. Oczywiście do komórek macierzystych zamierzam wrócić jak najszybciej.
W międzyczasie pojawiło się jednak kolejne światełko w tunelu. Leczenie zaniku nerwów wzrokowych, jak i siatkówki oka w Fedorov Restore Vision Clinic w Berlinie, za pomocą elektrostymulacji. Najprościej rzecz ujmując - prądem po oczach. Z pewnych źródeł wiem, że terapia pomaga a efekty można zauważyć już w trakcie leczenia. Jest to jednak najmniej inwazyjna metoda, ponieważ do organizmu nie jest podawany żaden preparat. A w moim przypadku jest to najlepsze rozwiązanie na chwilę obecną.
Niestety, koszt takiej terapii może wynieść nawet 7 000 euro (cena obejmuje badania, oraz całą terapię). Mam już wyznaczony termin na 6 wrzesień.
Będę bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś wesprze mnie w tej już kolejnej walce o oczy. W sumie... może te wszystkie zdrowotne zawirowania były po coś...
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉 Terapia wzroku w Klinice w Berlinie 👈
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
👊 Niech moc będzie z Wami! 👊

Obrazek

Do góry stronyOffline

Strona WWW

RemigiuszC

Post #9 Ocena: 0

2021-06-18 10:00:24 (4 lata temu)

RemigiuszC

Mężczyzna

Drodzy Grupowicze,
bardzo Was proszę o wsparcie leczenia moich oczu. Już 6 września będę miał wykonywane zabiegi w Fedorov Restore Vision Clinic w Berlinie. Jednak koszt takiego leczenia jest ogromny i przekracza moje możliwości. Będę wdzięczny za każdą wpłaconą złotówkę.
Mam szansę na odzyskanie wzroku, jednak potrzeba jeszcze ponad 30 tysięcy złotych. Od kilku lat walczę o moje oczy. Teraz pojawiła się nowa nadzieja. Czas ucieka i muszę zebrać nieosiągalną dla mnie kwotę. Dlatego będę ogromnie wdzięczny za każdą wpłaconą złotówkę. Zdaję sobie sprawę, że zbiórek w internecie jest mnóstwo, ale może ktoś zechce wesprzeć moją.
Proszę, nie przechodź obojętnie. Pomóż mi. Tak bardzo chcę odzyskać wzrok i wrócić do mojej pasji, jaką jest granie na ulicy. Kiedyś robiłem to bardzo często, dziś muszę walczyć o moje oczy.
Pozdrawiam serdecznie!
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉 Terapia wzroku w klinice w Berlinie 👈
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
Jeżeli nie możesz wpłacić kilku złotych, udostępnij na swoim profilu. To także ogromna pomoc. Może ktoś inny będzie mógł pomóc. Dziękuję z całego serca.
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: RemigiuszC 18-06-2021 10:05 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

RemigiuszC

Post #10 Ocena: 0

2021-06-20 14:54:33 (4 lata temu)

RemigiuszC

Mężczyzna

UP:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 28 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,