WAŻNA INFORMACJA
...jeżeli ktokolwiek byłby jeszcze zainteresowany loterią PS4 to informuję, iż sprzedaż losów on-line będzie trwała
tylko do jutra do godz.24:00, pozostałe losy zostaną sprzedane wyłącznie w wersji papierowej podczas Festynu Wielkanocnego, który odbędzie się w niedzielę 25 marca w Polskim Klubie w Wolverhampton.
Podczas w/w imprezy odbędzie się również losowanie, które osobiście poprowadzi Manager Klubu Pani Agnieszka. Z nieprzewidzianych i nagłych przyczyn techniczno-zawodowych kompletnie ode mnie nie zależnych, nie będę mógł uczestniczyć w owym Festynie stąd ukłony i podziękowania w kierunku P.Agnieszki oraz Pracowników Ośrodka za pomoc i wsparcie akcji.
W przypadku wygrania konsoli przez któregoś z Uczestników Imprezy nagroda zostanie wręczona od razu, w przypadku gdy wygrywającym będzie ktoś mieszkający w rozsądnej odległości od Wolv a nie uczestniczący w Festynie Konsolę dowiozę osobiście, szczęśliwiec mieszkający nazwijmy to poza West Midlands otrzyma nagrodę drogą pocztową nie ponosząc oczywiście z tego tytułu żadnych dodatkowych kosztów.
Dokumentacja filmowo-fotograficzna z losowania pojawi się oczywiście od razu a ja szczegółowe rozliczenie finansowe przedstawię tutaj jak i na C2C w środę lub czwartek.
Zakup losów poprzez:
GoFundMe
lub mój PP:
rc.aquarius@googlemail.com
cena losu to tylko £5,00. Każda osoba może zakupić dowolną ilość losów przesyłając następnie na moje PW swoje dane kontaktowe.
Przypomnę też o trwających licytacjach „Nowy rozdział” Kombi zostanie na pewno sprzedany na terenie PL i UK (pytanie tylko za ile? mamy oferty kupna z Polski i Anglii) dwie płyty Lady Pank „Bursztynowa kolekcja” oraz „Zawsze tam gdzie Ty” pozostaną już raczej na terenie UK, pierwsza na chwilę obecną osiąga cenę £20,00 natomiast druga pobiła nasz Grupowy rekord, oferta z ostatniej chwili to… £50,00
Wszystkie płyty oczywiście z autografami, miło mi też poinformować iż Grupa
Coast2Coast rozrasta się z dnia na dzień licząc obecnie 533 Członków i po zakończeniu akcji dotyczącej Remigiusza nie zostanie rozwiązana, dlaczego i czemu będzie służyć? O tym poinformuję za jakiś czas
[ Ostatnio edytowany przez: MrAquario 23-03-2018 15:24 ]