Str 2 z 29 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2018-01-05 16:16:43 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Mr Aquario, co prawda to prawda - moze zamiescic jeszcze cos o osobie beneficjenta, no i dlaczego pieniadze ida na Twoje konto: relacja miedzy Wami itd Szczegolnie na GoFundMe ktore widze ze dodales przed godzina.
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
MrAquario | Post #2 Ocena: 0 2018-01-05 17:12:11 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-01-05 15:59:35, Adacymru napisał(a): Zalozeniem tej podpowiedzi bylo zapewne to, ze na MW zamiescisz oficjalne linki do akcji prowadzonej w Polsce z informacja dla kogo i w jakim celu jest zbiorka, popatrz na linki w innych akcjach w dziale pomagamy innym. Efka dala ci sadze przyzwolenie na publikacje informacji o osobie chorej i stron gdzie te informacje mozna przeczytac. Cytat: 2018-01-05 16:16:43, KatyD napisał(a): Mr Aquario, co prawda to prawda - moze zamiescic jeszcze cos o osobie beneficjenta, no i dlaczego pieniadze ida na Twoje konto: relacja miedzy Wami itd Szczegolnie na GoFundMe ktore widze ze dodales przed godzina. ...fakt, może i jest tu trochę chaosu i niedopracowania kim jest beneficjent? Remigiusz to mój Brat, którego zaprosiłem do odwiedzenia naszego Forum i jeszcze dziś powinien pojawić się w wątku, wówczas każdy będzie mógł napisać, zapytać, skontaktować się, dokumentacja medyczna jest właśnie scanowana i jak najszybciej to będzie możliwe zostanie przesłana do wglądu na maila Effki nie organizowałem nigdy takiej akcji więc może i wszystko z doopy strony ale już się wszystko prostuje i mam nadzieję będzie wyglądać bardziej... jak temat wątku wskazuje profesjonalnie ![]() zbiórka w PL: pomagam.pl zbiórka w UK: gofundme [ Ostatnio edytowany przez: MrAquario 05-01-2018 17:20 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2018-01-05 20:13:17 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Wcześniej pisałam na szybko, na przerwie z pracy i chyba trochę źle sformułowałam to co chciałam napisać . Pytałam czemu informacje tylko na priv, bo w kwestiach jakichkolwiek zbiórek pieniężnych musi być pełna przejrzystość, dlatego lepiej takie rzeczy podawać publicznie.
Czym nas więcej tym lepiej z kilku względów. Zawsze co kilka głów to nie jedna i jeśli Aquario będziesz wrzucał tu info czy pomysły zawsze łatwiej będzie można cos podpowiedzieć. Jak ktoś nigdy nie prowadził zbiorki, to rzeczywiście ciężko od razu na wszystkim się znać i wkrada się chaos. Nie ma na forum miejsca dla niesprawdzonych zbiórek, i nie ma zielonego światła dla otwierania wątków, które nie będą zweryfikowane. Niedawno otrzymałam dokumenty od brata Aquario. Te same dokumenty otrzymała tez Ada. Dokumenty potwierdzają historię Aquariusa. Mnie samej groziła utrata wzroku i dwie poważne operacje uratowały moje oczy. Wiem jak to jest kiedy człowiek traci wzrok i świat mu się wali na głowę. Zanim ktokolwiek zdecyduje się cokolwiek wpłacić zawsze można zapytać, a Aquario czy jego brat powinni udzielić wyczerpujących informacji, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości. Ja się na razie sprawie przyglądam. W miarę możliwości i wiedzy będę starać się podpowiadać. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
MrAquario | Post #4 Ocena: 0 2018-01-05 21:37:44 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-01-05 20:13:17, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Niedawno otrzymałam dokumenty od brata Aquario. Te same dokumenty otrzymała tez Ada. Dokumenty potwierdzają historię Aquariusa. Zanim ktokolwiek zdecyduje się cokolwiek wpłacić zawsze można zapytać, a Aquario czy jego brat powinni udzielić wyczerpujących informacji, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości. ...oczywiście, że jesteśmy do dyspozycji myślę, że takie dwa autorytety jak Ada i Efka wystarczą na potwierdzenie iż przesłane dokumenty są autentyczne i potwierdzają to co napisałem wcześniej mam już pierwszą wpłatę na gofundme, mam zapytania o możliwość wzięcia udziału w Coast to Coast, mam również propozycję zorganizowania tanich noclegów w Newcastle dla ewentualnych uczestników jeżeli byłaby taka potrzeba, coś się dzieje i mam nadzieję że dziać będzie, dodatkowo wrzucam jeszcze link do FP na FB, który prowadzi mój Brat, tam również można zadać pytanie czy bliżej zapoznać się z Jego chorobą fan page |
Post #5 Ocena: 0 2018-01-05 22:16:20 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2018-01-05 21:37:44, MrAquario napisał(a): mam zapytania o możliwość wzięcia udziału w Coast to Coast, Fajnie. W grupie na FB nie zostalo to jeszcze wspomniane ze sa zgloszenia... Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
|
|
MrAquario | Post #6 Ocena: 0 2018-01-05 23:10:37 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-01-05 22:16:20, KatyD napisał(a): Cytat: 2018-01-05 21:37:44, MrAquario napisał(a): mam zapytania o możliwość wzięcia udziału w Coast to Coast, Fajnie. W grupie na FB nie zostalo to jeszcze wspomniane ze sa zgloszenia... ...narazie to tylko zapytania, jeżeli ktoś zadeklaruje chęć wzięcia udziału wówczas zaczniemy dogrywać wszystko od strony technicznej gdyż konieczne będzie ustalenie konkretnej daty i godziny wyjazdu, póki co jest to na zasadzie: czy można się z Wami zabrać? można... to jeszcze się odezwę ![]() |
MrAquario | Post #7 Ocena: 0 2018-01-06 16:56:04 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
...Remigiusz ma już konto na MW i z pewnością pojawi się w wątku z czymś od siebie, proszę jednak o cierpliwość i wyrozumiałość bo to zależy od tego co i czy w ogóle w danej chwili widzi
ale do rzeczy, ponieważ na Forum zostały udostępnione dwie zbiórki: jedna w Pl i druga założona tutaj w Anglii należą się Wam informacje o ewentualnych wpłatach na pomagam.pl stan konta wynosi 739,00 zł (zbiórka założona jakiś czas temu, wysokość wpłat jest do wglądu przez każdego kto wejdzie na stronę) w Anglii będę działał na GoFundMe i tutaj też stan konta jest na bieżąco wyświetlany ale zdecydowałem też, że w razie potrzeby jestem w stanie udostępnić swoje konto lub PayPal i te wpłaty na GFM już niestety widoczne nie będą dlatego rozliczenie z Wami będę prowadził tutaj: 10 funtów - KatyD (gofundme) 15 funtów - Littleflower (PayPal) na chwilę obecną 25 funtów... bardzo dziękuję jeżeli jednak ktoś chciałby pozostać anonimowy proszę o taką informację przy ewentualnej wpłacie wówczas przy rozliczaniu napiszę poprostu "anonim" ![]() edit: aktualizacja wpłat na Grupie FB również będzie prowadzona [ Ostatnio edytowany przez: MrAquario 06-01-2018 16:58 ] |
Post #8 Ocena: 0 2018-01-06 22:23:34 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Mr Aquario a dlaczego pieniadze z Twojego konta/ PayPal nie trafiaja razem na skladkowe publiczne akcje? Chodzi mi o GoFundMe albo jego polski odpowiednik. Jak to mowia, the more the merrier
![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
MrAquario | Post #9 Ocena: 0 2018-01-07 00:26:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
…gdyż wg mnie wprowadzi to dodatkowy chaos
GFM nie ma możliwości wpłaty PayPalem więc teraz musiałbym z PP przelać na swoje konto i ze swojego konta na GFM. Uważam, że księgowanie przeze mnie każdej wpłaty będzie lepszym rozwiązaniem, suma finalna (bez względu na to jaka będzie) trafi do Remigiusza, tego możecie być pewni i macie na to moje słowo honoru. Jak już wspomniałem jedziemy „Coast to Coast” póki co bez konkretnej daty ponieważ na chwilę obecną pewne są tylko dwie osoby - Ja i mój Przyjaciel, z którym całą akcję wymyśliliśmy, jeżeli chętnych będzie więcej (i nie ukrywam, że bardzo bym chciał) ustalimy konkretną datę a zbiórka zostanie zakończona maksymalnie tydzień przed wyjazdem bym mógł się przygotować do tego aby każdemu z Uczestników lub osób, które się o to do mnie zwrócą przedstawić szczegółowe rozliczenie, takowe zamieszczę również (pomijając dane osobowe) na Forum i FB Grupie Widzę, że rzuciłem się na głęboką wodę ale spokojnie, poradzę z tym sobie, otrzymałem dziś kilka propozycji współpracy, każdą przemyślę a wdrożoną w życie natychmiast zamieszczę w wątku. Są na tym Forum ludzie, którzy znają mnie z imienia i nazwiska, mają moje dane czy adres miejsca pracy więc uwierzcie mi… żaden wałek mi tutaj nie w głowie ![]() |
malinowka | Post #10 Ocena: 0 2018-01-07 00:54:53 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
a moglbys tu wrzucic adres paypal?
" Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
|