MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zbiorka dla zwierzat

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 34 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 34 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Maria13

Post #1 Ocena: 0

2018-12-21 09:28:39 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

Z nami od: 30-05-2017

Obrazek
Obrazek
Pomóż nam pomagać. Podaruj kotom święta!
Z całego serca za to dziękujemy za dotychczasowe wplaty. *FLOWER*

Drodzy Pomagacze,
Brakuje nam okolo 70f,na chwile obecna mam uzbierane 130f ta kwota bedzie przeznaczona na zakup karmy dla grupy SosnoŚląskie koty do adopcji.
Przypominam paypal, na ktory mozna wplacac pieniadze
maria.jankowska@ymail.com

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 21-12-2018 09:32 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Maria13

Post #2 Ocena: 0

2018-12-22 15:27:03 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

Obrazek

Drodzy Pomagacze,
Brakuje nam okolo 70f,na chwile obecna mam uzbierane 130f ta kwota bedzie przeznaczona na zakup karmy dla grupy SosnoŚląskie koty do adopcji. Przypominam paypal, na ktory mozna wplacac pieniadze maria.jankowska@ymail.com

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 22-12-2018 15:29 ]

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #3 Ocena: 0

2018-12-23 19:45:11 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

Obrazek

Drodzy Pomagacze,
Brakuje nam okolo 70f,na chwile obecna mam uzbierane 130f ta kwota bedzie przeznaczona na zakup karmy dla grupy SosnoŚląskie koty do adopcji. Przypominam paypal, na ktory mozna wplacac pieniadze maria.jankowska@ymail.com

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 23-12-2018 19:45 ]

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #4 Ocena: 0

2018-12-25 21:51:43 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

Kochani, pragniemy by te Święta wniosły w serca nas wszystkich dobroć, miłość i wrażliwość. By pokój jakie noszą najbliższe dni promieniował na cały rok i pozwalał nam jednoczyć się w czynieniu dobra :)

Niech te przez całe święta miłość jaką okazywaliśmy w ciągu roku wraca do nas z miłym, niczym gruby kocurek na naszych kolanach, ciepłem, a dobroć niech powraca z dziecięcą radością spędzania pięknych chwil z najbliższymi <3

Zdrowych, radosnych i pełnych magii Świąt w rodzinnym gronie
życzą

SosnoŚląskie koty do adopcji

Drodzy Pomagacze,
Brakuje nam okolo 70f,na chwile obecna mam uzbierane 130f ta kwota bedzie przeznaczona na zakup karmy dla grupy SosnoŚląskie koty do adopcji. Przypominam paypal, na ktory mozna wplacac pieniadze

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 25-12-2018 21:52 ]

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #5 Ocena: 0

2018-12-28 18:47:24 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

Drodzy Pomagacze,
Brakuje nam okolo 70f,na chwile obecna mam uzbierane 130f ta kwota bedzie przeznaczona na zakup karmy dla grupy SosnoŚląskie koty do adopcji. Przypominam paypal, na ktory mozna wplacac pieniadze

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #6 Ocena: 0

2018-12-29 12:03:27 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

dziekuje Kochani *BRAVO*

za wplate 10f Od Misia13 z Moja Wyspa! *KISSING*
za wplate 10f na karme EFKAKONEFKA33! *KISSING*

mamy:
---------------
150f

Drodzy Pomagacze,
Brakuje nam okolo 50f,na chwile obecna mam uzbierane 150f ta kwota bedzie przeznaczona na zakup karmy dla grupy SosnoŚląskie koty do adopcji.

Przypominam paypal, na ktory mozna wplacac pieniadze:
Obrazek
Na zdj kotek ktory zamieszkuje Kotlownie:
Święta przeminęły bez cudu dla Rudzika. Śmiertelnie chory FeLVik z chłonniakiem kocha ludzi i zawsze tak się zachowuje gdy opuszczamy kociarnię... serce pęka.

Tak bardzo nie chcemy by odszedł inaczej niż w kochających ramionach. Czy damy radę do końca 2018 powiększyć jego liczbę cudów? Czy ktoś przygarnie Rudzika i da mu przeżyć ten czas najlepiej jak to możliwe?

Pięknie prosimy 😢 Na wszystkich DT mamy ujemne koty... nie możemy mu pomóc by nie zabić naszych innych podopiecznych 😢 Dom FeLVikowy lub bez kociaków... stań się cudzie...

Z całego serca dziękujemy za okazane wsparcie
Zapraszamy też do paczek na adres kociarni:
KOTłownia, ul. Klonowa 12, 41-218 Sosnowiec

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 29-12-2018 12:13 ]

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #7 Ocena: 0

2018-12-31 22:54:29 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

Miniony rok 2018 właśnie się kończy <3

Małe posumowanie:

Mieliśmy pod opieką 181 i kilkanaście zwierząt, którym pomogłyśmy znaleźć dom bez wciągania ich na stan ;)

Z nich 90 znalazło domy <3 Jesteśmy dumne, z wybierania naprawdę dobrych domów, dzięki temu kociaki i psiaki (poza 2, które niestety odeszły w domkach :( ) są dziś szczęśliwe, kochane i bezpieczne <3

34 zwierzaków pod naszymi skrzydłami niestety nam odeszło... co jest efektem brania pod opiekę tych, w naprawdę tragicznym stanie, jak np. Blondie czy słabiutkie oseski ( a było ich aż 9 :( ). :(

A 57 nadal szuka domków i przebywa pod naszą opieką :) Część z nich ma rezerwacje i z tego powodu jest nam szalenie miło :)

Nie zliczymy niestety ile kociaków pomogliśmy wykastrować, bo pomoc w tym była różna zależnie od sytuacji :D Były to jednak dziesiątki kociaków, które już nigdy nie powiększą grona bezdomniaków :)

Rok uważamy za udany, niestety nadal mamy długi i nie udało nam się bez nich wejść w Nowy Rok, natomiast sam fakt przetrwania roku jest dla nas wielką radością <3 Szczególnie że główna grupa SosnoŚląskich to 4 osoby, Agnieszka, Marzena, Justyna i Karolina wspierane przez cudownych przyjaciół <3

Dziękujemy za Waszą obecność i wsparcie. Mimo wielu łez był to jednak bardzo dobry rok. Życzymy nam i Wam wspólnego zmieniania świata w 2019 <3

Drodzy Pomagacze,
Brakuje nam okolo 50f,na chwile obecna mam uzbierane 150f ta kwota bedzie przeznaczona na zakup karmy dla grupy SosnoŚląskie koty do adopcji.

Obrazek
zdj z neta

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 31-12-2018 22:58 ]

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #8 Ocena: 0

2019-01-04 14:35:23 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

"Przypominamy i prosimy o pomoc. Dług za opiekę wet wyniósł wczoraj 2727 zł... resztkami sił spłaciliśmy 650. Ale przez to jedyne środki jakie mamy to pieniądze Amelii, które prawdopodobnie i tak nie pokryją jej wszystkich kosztów oraz nieco ponad 300 zł na zbiórce suwaczków... co sprawia że Benek o nowym wózku może zapomnieć i niestety turnus dla chłopaków nie jest realny. Może uda nam się kilkurazowo pójść na zabiegi na miejscu... o ile coś zostanie po konsultacji z neurologiem.

To wszystko sprawia, że obecnie bardzo ostrożnie przyjmujemy koty pod opiekę. Koszty utrzymania tych co mamy nas przerastają.
Mamy ponad 5 tys długów. Nigdy tyle nie zbierzemy w miesiąc... a przecież w tym czasie koty też muszą jeść, też chorują, też potrzebują żwirku i środków czystości... więc te długi stale rosną."

Drodzy Pomagacze,

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 04-01-2019 14:36 ]

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #9 Ocena: 0

2019-01-06 11:11:42 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

Nie wiem co napisac (bo jestem tak wzruszona i szczesliwa), OGROMNE podziekowania dla izabela1967 ktora wplacila 50 f na moje konto i tym mozemy zaczac planowac/ zakupic karme dla kociakow! Iza bardzo dziekujemy,to jest piekny gest, dziekuje ze mi pomagacie w zakupie karmy do Kotlwonii!!!!!*KISSING**KISSING*

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 06-01-2019 11:13 ]

Do góry stronyOffline

Maria13

Post #10 Ocena: 0

2019-01-13 18:09:53 (6 lat temu)

Maria13

Kobieta

PODZIEKOWANIA DLA FORUMOWICZOW MOJEJ WYSPY*KISSING**KISSING*
Drodzy pomagacze, chce Wam wszystkim podziekowac za pomoc, jak rowniez zycze Wam jak i naszym kotom szczesliwego nowego roku i realizacji wszystkich planow. Jezeli sa jeszcze osoby, ktore maja ochote i mozliwosci na wspacie dla kotow, to zapraszam do pomocy grupie SosnoSlaskieKoty. Jest to grupa, ktora pomaga kotom (a takze kilku pieskom), ktorym nikt inny nie chce pomagac.

Mysle, ze dziewczyny, ktore tam pracuja sa niesamowite i duzo osob mogloby brac z nich przyklad. Dzieki ciezkiej pracy i uporowi ratuja duza liczbe zwierzat i mam nadzieje, ze zawsze bedzie im szlo tak dobrze jak do tej pory.

Jest mozliwosc pomocy przez wysylke paczek z używanymi akcesoriami (materialy na legowiska, srodki czystosci, kazda pomoc na wage zlota) dla kotow czy niepotrzebną juz karmę, czy żwirekiem. Mozna to przeslac albo zawiesc pod ten adres:
KOTłownia
ul. Klonowa 12
41-218 Sosnowiec

Przy okazji, bardzo chce podziekowac wszytkim, ktorzy wsparli moje zbiorki. Dzieki wam udalo mi sie zakupic karme dla kotow, ktora starczy na okolo miesiac czasu.

Moja zbiorka, “Help to feed homeless, abused cats during winter", byla prowadzona na czterech stronach internetowych :
1. Forum mojawyspa.co.uk
2. Facebook.com
3. Gofundme.com
4. Justgiving.com
Lacznie udalo sie uzbierac £220 i dzieki temu zostalo zakupione 168 puszek osmioset gramowych puszek Smilla. Mokra karma jest bardzo potrzebna, gdyz wiele zwierzat jest ciezko chorych (brakuje im zebow) i ta karma jest uzyta do podania lekow.
Oczywiscie karma zostala juz dostarczona:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ponizej zalaczam zdjecia z rachunkami za karme:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dodatkowo zapraszam do obejzenia filmu z KOTlowni:

Dziękujemy wszystkim wspierającym nas z zagranicy. Polonia w UK oraz cudowni ludzie przeróżnych narodowości, którzy pochylili się nad naszymi SosnoŚląskimi bezdomniaczkami <3:-*:-*:-*

[ Ostatnio edytowany przez: Maria13 13-01-2019 18:35 ]

Do góry stronyOffline

Strona 34 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,