Ci , ktorzy nie znaja jego historii moga zajrzec na jego strone
Apel o pomoc
Mama rzadko sie udziela i pisze , bo codzienna opieka nad Adrianem zajmuje caly jej czas
Ostatni wpis jest ze stycznia tego roku
23.01.2016
Dawno nic nie pisałam wiele osób pyta się co u Adriana ,choroba co raz bardziej postępuje
częściej musi być wentylowany ponieważ ciężko mu się oddycha z powodu znacznej deformacji klatki piersiowej.Musi być już więcej godzin podłączany do respiratora bo mięśnie coraz bardziej są osłabione i zanikają ,powstało też więcej odleżyn bo miał tylko na pupie teraz powstały na plecach i szyi musi mieć 2 razy dziennie zmieniane opatrunki.Jest tez odssysany bardzo czesto zeby nie zalegała wydzielina w płucach.Noce są bardzo teraz cięzkie musi być pare razy przewracany na bok z powodu bólu miesni.Syn ma tez problemy z jedzeniem muszę mu kupować preparat "Cubitan" dzięki któremu lepiej sie goją odleżyny a co najwazniejsze w jego chorobie wzmacnia ogranizm pije go każdego dnia 3 butelki dziennie ale jedynie o smaku truskawkowym..Kupuję gaziki,preparaty
przeciwodleżynowe którymi smaruję jego całe ciało aby nie powstawało więcej odleżyn,pampersy sudocrem są to duze wydatki a ja wychowuję syna sama i jest cięzko.
Ostatni raz pomagalismy im na Swieta Bozego Narodzenia .
Pomyslalam , ze i przy okazji Swiat Wielkanocnych moglibysmy ich troche odciazyc w wydatkach i sprawic , zeby i te swieta byly magiczne
Naszym celem jest zebranie 200 funtow
Mamy na to niecaly tydzien .
Mam nadzieje , ze sie uda

Na dobry poczatek mamy 21.90 f z poprzedniej akcji
Poprzednia akcja

Moj paypal koneffka1@googlemail.com