Str 9 z 12 |
|
---|---|
ie2ox4-b | Post #1 Ocena: 0 2015-10-26 23:56:56 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
No to teraz ja "swoje 3 grosze":
Nie wiem czyj to palec, czyje to natchnienie? Kto pokierował ludźmi dobrej woli, że Wojtek trafił do mojego auta i uratował życie facetowi. Jak wiecie przesądny nie jestem ale coś w tym może być. Mógłby to być ciekawy quiz, bo rozwiązanie będzie zaskakujące. Macie jakieś pomysły? Wojtek został bohaterem tuż po przyjeździe. Ponieważ w tym tygodniu przebywam w okolicy gdzie rozszczepiają/rozbijają(?) jądra, więc muszę uważać i dlatego tylko późnym wieczorem mogę coś o tym napisać. Oczywiście tylko dla tego, że funkcyjni w swojej dobroci nie zablokowali mi konta. Puenta: Nie ma mnie na MW, człowiek nie żyje. No i bohatera też nie ma, jest tylko zwykły Wojtek. Mam nadzieję że Wojtek już śpi, zapewne jutro się pojawi. |
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2015-10-27 07:32:30 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
90 f +
10 f Platz ----------------------- 100 f ![]() Przed chwila przelalam Janowi pieniadze dla Wojtka Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
tomaszzet | Post #3 Ocena: 0 2015-10-27 08:35:22 (10 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat: 2015-10-26 23:56:56, ie2ox4-b napisał(a): No to teraz ja "swoje 3 grosze": Nie wiem czyj to palec, czyje to natchnienie? Kto pokierował ludźmi dobrej woli, że Wojtek trafił do mojego auta i uratował życie facetowi. Jak wiecie przesądny nie jestem ale coś w tym może być. Mógłby to być ciekawy quiz, bo rozwiązanie będzie zaskakujące. Macie jakieś pomysły? Wojtek został bohaterem tuż po przyjeździe. Ponieważ w tym tygodniu przebywam w okolicy gdzie rozszczepiają/rozbijają(?) jądra, więc muszę uważać i dlatego tylko późnym wieczorem mogę coś o tym napisać. Oczywiście tylko dla tego, że funkcyjni w swojej dobroci nie zablokowali mi konta. Puenta: Nie ma mnie na MW, człowiek nie żyje. No i bohatera też nie ma, jest tylko zwykły Wojtek. Mam nadzieję że Wojtek już śpi, zapewne jutro się pojawi. Hmmm. Ciekawie się zrobiło. Coś więcej? Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2015-10-27 10:31:05 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Poniewaz 100 f zostalo wyslane (screen print wieczorem) kolejna wplate zapisuje od nowa
10 f Anonim ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
malinowka | Post #5 Ocena: 0 2015-10-27 15:13:22 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Rozmawiałam dziś przez chwilę z Wojtkiem. Złapałam go akurat w drodze na zakupy, wybierał się po spodnie do pracy i safety shoes. A potem prosto do agencji zameldować się, że jest gotowy do pracy. Pan Paweł, pracownik tejże agencji znalazł mu zajęcie na kuchni w jednym z oxfordzkich hoteli. Jutro Wojtek ma w planach wizytę w banku i założenie konta. Jutro też spróbuję zadzwonić w sprawie jego NINu.
Wojtek prosił mnie też, żeby napisać parę słów od niego, cytuję: "napisz ode mnie, że niedługo się odezwę, nie chcę, żeby ludzie z Mojej Wyspy pomyśleli, że wykorzystałem pomoc i uciekłem". To na razie tyle, spadam do pracy. " Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
|
|
|
tomaszzet | Post #6 Ocena: 0 2015-10-27 16:46:32 (10 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat: 2015-10-27 15:13:22, malinowka napisał(a): Rozmawiałam dziś przez chwilę z Wojtkiem. Złapałam go akurat w drodze na zakupy, wybierał się po spodnie do pracy i safety shoes. A potem prosto do agencji zameldować się, że jest gotowy do pracy. Pan Paweł, pracownik tejże agencji znalazł mu zajęcie na kuchni w jednym z oxfordzkich hoteli. Jutro Wojtek ma w planach wizytę w banku i założenie konta. Jutro też spróbuję zadzwonić w sprawie jego NINu. Wojtek prosił mnie też, żeby napisać parę słów od niego, cytuję: "napisz ode mnie, że niedługo się odezwę, nie chcę, żeby ludzie z Mojej Wyspy pomyśleli, że wykorzystałem pomoc i uciekłem". To na razie tyle, spadam do pracy. To się będzie teraz musiał udzielać na MW. ![]() NiMa zlituj ![]() Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
ie2ox4-b | Post #7 Ocena: 0 2015-10-27 18:33:10 (10 lat temu) |
Wojtek jest u mnie, zaraz pojedziemy na miasto. Jutro jedzie na trening. Na razie jest wszystkim wdzięczny za to co zrobiliście. Jak wrócimy, to weźmie hasło do neta, bo zapomniał i zaloguje się.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2015-10-27 19:39:16 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Screen print przelewu 100 f na konto Jana , dla Wojtka
![]() Mam jeszcze u siebie 10 f , jak bedzie potrzeba to wysle Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ie2ox4-b | Post #9 Ocena: 0 2015-10-27 23:00:42 (10 lat temu) |
Potwierdzam, doszły. Wojtek już wyposażony, dostał mapkę na drogę do miejsca spotkania (będą go wozić, ale jutro musi rano być w biurze), bo ja niestety będę już w pracy, trochę daleko. Pół godziny temu zostawiłem ich w ich pokoju, wyciągał komputer, ale coś jeszcze go nie widzę.
Co do tego uratowania człowieka, to chcę zaznaczyć, że o mały włos nie udaremniłem planów tego czynu. Pokrzyżowanie planów polegało na tym, że znalazłem kąpielówki na Wojtka (spokojnie, prawie nowe, jeszcze metki się nie odmoczyły), On zapomniał zapakować do torby. My siedzieliśmy w wodzie, On niestety nie mógł w ręczniku... no to uratował człowieka. To zamieszania zauważyłem z basenu, później dopiero się wypytałem. |
Wojciech1982 | Post #10 Ocena: 0 2015-10-27 23:05:27 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-10-2015 Skąd: londyn |
Dobry Wieczor
![]() Kochani, zaraz klade sie spac, bo z rana wstaje do pracy, bo mam kawalek do dojazdu na miejsce. Narazie 1 dzien treningu, a pozniej zobaczymy czy sie sposobam kierownikowi ![]() Tez chcialbym dolaczyc sie do podziekowan, tyle ze w moim rozumieniu to dozywotnie podziekowanie i jeden dzien dluzej i to malo...... Kazda z tych osob wie do kogo idzie szczerze PODZIEKOWANIE ZA URATOWANIE MEGO ZYCIA...Jestescie Wyjatkowymi Osobami, z Empatia przekraczajaca ludzkie pojecie ![]() I Wszystkim dziekuje za slowa wsparcia,zauwazenie mnie mimo ze nie mogly te osoby pomoc z roznych przyczyn. Bede caly czas w kontakcie, informowal na forum w miare mozliwosci czasu, na dniach. przyszlych. Okej, czas spac. Spokojnej Nocy i.... Kocham Was |