MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Spelniamy marzenie Kuby

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 10 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2015-04-12 17:03:03 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2015-04-12 16:06:09, ROTAREDOM napisał(a):

Cytat:

2015-04-06 20:56:57, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Czas ucieka i przyjazd chlopca coraz blizej :-)

W takim razie może warto zastwnowic się już nad innymi/ogólnie znanymi metodami pozyskiwania srodków.

378.30 f +
10.00 f R.Z
-----------------------
388.30 f

Dzieki serdeczne

Rotaredom .
Juz poprzednio wplacajac pieniadze napisales
Cytat:
Czy akcja będzie żerować tylko na forum?

Doskonale zdaje sobie sprawe , ze sa inne metody pozyskiwania srodkow na pomaganie potrzebujacym .
Na chwile obecna nie moge jednak poswiecic wiecej swojego prywatnego czasu na te inne formy .
Pomagam na ile moge .
Moje pomaganie to nie tylko to co widzisz na forum ale nie bede sie rozpisywac tutaj bo mija sie to chyba z celem .
Nie bede tez wklejac ci calej listy obowiazkow jakie mam zebysmy podyskutowali czy moge z czegos zrezygnowac zeby w wiekszym zakresie zajac sie pomaganiem
Kazdy ma wlasne sumienie i wie czy zrobil wszystko w miare swoich mozliwosci czy tez nie
Moje sumienie pod tym wzgledem jest czyste i nie bede sie publicznie tlumaczyc czemu nie zbieram np pieniedzy do puszki pod kosciolem zeby zebrac wymagana kwote

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

rafal80

Post #2 Ocena: 0

2015-04-12 18:12:24 (10 lat temu)

rafal80

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2009

Cytat:

2015-04-12 16:06:09, ROTAREDOM napisał(a):

Cytat:

2015-04-06 20:56:57, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Czas ucieka i przyjazd chlopca coraz blizej :-)

W takim razie może warto zastwnowic się już nad innymi/ogólnie znanymi metodami pozyskiwania srodków.

W takim razie zdradź nam w jaki sposób Ty pozyskiwałeś środki aby pomóc innym. Podziel się własnym doświadczeniem.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2015-04-13 14:25:03 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

388.30 f +
20.00 f Anonim
-------------------------
408.30 f

Jeszcze tylko 140 funtow *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2015-04-13 14:39:04 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jeszcze jedna mala uwaga ode mnie na przyszlosc .Jezeli ktokolwiek ma jakiekolwiek zastrzezenie odnosnie tego jak prowadzone sa akcje, prosze je kierowac bezposrednio do mnie na priv .Ewentualnie otworzcie sobie osobny watek ,w ktorym bedziecie pisac co Wam przyjdzie do glowy . Ten watek czyta tez mama Kuby i czasem on sam . Nie jest im zbyt milo kiedy czytaja ze " zeruja " na innych zeby moc spelnic marzenie chlopca
Ja przez lata zaczynam sie udodaprniac na dziwne komentarze niektorcyh ludzi dlatego nie krepujcie sie i mozecie swoje zale wylewac do mnie . Ja sporo zniose .
Niemniej zastanowcie sie zanim napiszecie cokolwiek w watku pomocowym .Niektorzy sa bardziej wrazliwi niz ja

Do góry stronyOffline

ROTAREDOM

Post #5 Ocena: 0

2015-04-13 15:53:23 (10 lat temu)

ROTAREDOM

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2011

Nikt nie ma zadnych zastrzezen ale czasem chcemy coś napisac, zapytac. Akcja jest na forum wiec piszemy i pytamy na forum – logiczne.
Rozumiem że od tej pory, mamy tylko wplacac i najlepiej nic innego nie pisac.
Temat do dyskusji gdzieś tam był odnośnie akcji, ale admin zdjął w tamtym roku. :-)

Rodzine Kuby i jego samego jeśli uraziłem b. przepraszam, taki mam już styl.
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2015-04-13 16:26:31 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2015-04-13 15:53:23, ROTAREDOM napisał(a):

Nikt nie ma zadnych zastrzezen ale czasem chcemy coś napisac, zapytac. Akcja jest na forum wiec piszemy i pytamy na forum – logiczne.
Rozumiem że od tej pory, mamy tylko wplacac i najlepiej nic innego nie pisac.
Temat do dyskusji gdzieś tam był odnośnie akcji, ale admin zdjął w tamtym roku. :-)

Rodzine Kuby i jego samego jeśli uraziłem b. przepraszam, taki mam już styl.

Zapytac , zasugerowac zawsze mozna :-) Wiele osob zeby nie zasmiecac watku dzieli sie propozycjami na privie :-)

Nie, nie chodzi tylko o to zeby wplacac kase i sie nie odzywac .Duze jednak znaczenie ma to w jaki sposob te sugestie czy propozycje przedstawiamy :-)
Mnie tez zdarza sie oapcznie czyjes intencje czy slowa zrozumiec za co przepraszam .Od tego jednak jestesmy zeby pewne kwestie wyjasniac .
Kolejna rzecz nie jestem Alfa i Omega wiec mile widziane sa podpowiedzi czy pomoc inna niz wplata pieniedzy
Czesc osob na przyklad pomaga mi w taki sposob ze poswieca swoj wolny czas na pomoc w szukaniu uzytecznych informacji , za co jestem niezmiernie wdzieczna

Nie pamietam czemu watek odnosnie akcji zostal usuniety . Nie widze problemu zeby zalozyc nowy zeby nie zasmiecac tego watku i tam pewne ogolne kwestie poruszac

Apropo masz priva

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2015-04-14 13:46:11 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

408.30 f +
10.00 f Kasik62
------------------------
418.30 f

Dziekuje 😊

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2015-04-14 19:16:29 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Juz tylko 130 f do konca akcji *YAHOO*

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #9 Ocena: 0

2015-04-14 21:37:48 (10 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Kiedy Kuba przyjeżdża?

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2015-04-14 22:01:49 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2015-04-14 21:37:48, Dwunasty napisał(a):
Kiedy Kuba przyjeżdża?

W piatek 1 maja zaczynamy wielka przygode z Kuba . Zostaly troszke ponad dwa tygodnie do przyjazdu calej zwariowanej rodzinki *DRINK*

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,