MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Spelniamy marzenie Kuby

« poprzednia strona

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 16 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2015-05-10 09:19:08 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2015-05-10 12:45:53 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2015-05-10 14:11:46 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2015-05-10 12:45:53, Pigula75 napisał(a):
*FLOWER*

ps. A czy wyjaśniła sie sprawa z tym mandatem ?

Dostalismy odpowiedz na nasza apelacje . Poniewaz sa bardzo zajeci na odpowiedz mozemy czekac nawet do 12 tygodni . Przez ten czas jakby jest zamrozona procedura.W momencie kiedy dostaniemy finalna odpowiedz bedzie wiadomo czy mamy zaplacic . Wtedy jesli sie okaze ze bedziemy jednak musieli , bedziemy miec 14 dni na zaplacenie 35 f jesli wyrobimy sie w tym terminie . Jesli nie wtedy 70 f . Poczekamy , zobaczymy co przyniesie przyszlosc. Ja bede juz na kolejny raz madrzejsza :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2015-05-23 20:18:35 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2015-05-09 17:15:08, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

452.23 f pozostala kwota -
348.75 f
----------------
103.48 f

Od tej kwoty bedzie odjety jeszcze koszt paliwa . Ary wypozyczyl wiekszy samochod z firmy .Paliwo bylo kupowane na karte firmy . Czekamy na rachunek . Zamowilam tez jeszcze dodatkowy prezent dla Kasi u rekodzielnika. Chciala torbe

Wreszcie udalo sie sfinalizowac zakup torby . Pani miala duzo zlecen ale juz torba jest w drodze do Kasi . Mam nadzieje , ze uda sie zrobic zdjecie Kasi z torba :-)

Rachunek

Obrazek

103.84 f -
20.21 f
--------------
83.63 f pozostala kwota

Wyjasnila sie tez sprawa z paliwem . Ary nie musi za nie placic swojej firmie . Pozostala kwota zostaje w2iec na kolejna akcje

Mama kupila juz aparat Kubie .Niestety na zdjecie i rachunek trzeba poczekac bo sa teraz bardzo zabiegani

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EwaKuba

Post #5 Ocena: 0

2015-06-15 21:22:38 (10 lat temu)

EwaKuba

Kobieta

Z nami od: 25-11-2010

Obrazek

Na początku bardzo przepraszam, że piszę dopiero dzisiaj…nasze życie pędzi jak szalone a ja nie mogę nadążyć…Mam wrażenie, że ciągle jestem w tyle a przede mną (chociaż staram się jak mogę) zamiast maleć narasta „góra rzeczy do zrobienia”.
Zacznę więc od tego co dawno powinnam zrobić…bo wiem jak ważne jest dla Ewy rozliczenie Akcji…
Obrazek
Od prawie trzech tygodni jesteśmy w Warszawie, fotka malutka bo przesłana telefonem. Kasia jest mega zadowolona…a Ewa nie przestaje zaskakiwać i uszczęśliwiać…poduszka z koniem, namalowanym na jedwabiu, cytując Kasię „fantastyczna”…Ewuś jesteś czarodziejką. Nie mogę wkleić zdjęcia bo została w domu a Kasia do końca roku szkolnego będzie już w Zamościu…musicie uwierzyć na słowo.

Szkoda, że nie umiem wyrazić słowami radości, jaką sprawił Kubie aparat…”Ma tyle funkcji! I dotykowy ekran! Woow! Mogę robić panoramiczne zdjęcia i nakładać różne tła! Jest super! O takim właśnie marzyłem! Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję!”
Poniżej wklejam zdjęcie rachunku i dowód wymiany funtów na złotówki. Aparat kosztował nieco więcej, ale różnicę Kuba dołożył z własnych oszczędności.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W Warszawie jak zawsze zwiedzamy a Kuba może w końcu fotografować do woli!
Całym sercem dziękuję wszystkim, którzy zaangażowali się w spełnienie marzenia Kuby. To była niesamowita przygoda nie tylko dla niego, ale też dla Kasi i dla mnie. Czasami zastanawiam się, co jest ważniejsze…piękniejsze…to, że Kuba spełnia swoje marzenia czy to, że rodzą mu się w głowie ciągle nowe…Wiem jedno, bez ludzi takich jak Wy wiele z nich wciąż czekałoby na realizację.Dziekuję...
Obrazek
Chciałabym napisać też kilka słów o Ewie i Arku…bo to Im należą się szczególne podziękowania. Spędziliśmy z Nimi kilka cudownych momentami szalonych dni, wróciliśmy do domu zmęczeni, ale szczęśliwi. Nie wiem czy ktoś, kogo gościli u siebie mówił już o tym na forum, ale w organizację takiego pobytu wkładają ogrom pracy, energii i serca. Każdego dnia wstawaliśmy wcześnie rano, kładliśmy się późno…Oni spali po kilka godzin, bo wieczorami siadali do laptopów, sprawdzali trasę i szukali dodatkowych atrakcji…Czytając relację Ewy zauważyliście, że odwiedziliśmy miejsca, których nie było w planie…tym samym czasu na odpoczynek mieli jeszcze mniej. My przysypialiśmy w drodze, Arek spędzał wiele godzin za kierownicą a i wtedy zdarzało się, że wpadał na pomysł pokazania nam czegoś jeszcze, dlatego w pamięci zostaną nam nie tylko muzea, oceanarium czy safari park, ale też piękne miejsca… Ladybower, Peak District, Elvaston Park. Ewa wstawała świtem żeby przygotować śniadanie i kanapki „na później” z „karteczką w ręku” notowała każdy wydany funt żeby rozliczyć się z zebranych pieniędzy. Na te kilka dni musieli całkowicie przeorganizować swoje życie i robili wszystko żebyśmy się u nich dobrze czuli. Kochani bardzo, ale to bardzo dziękujemy…oglądamy zdjęcia i uśmiechamy się do wspomnień z nadzieją, że kiedyś jeszcze się spotkamy tutaj, w Polsce.
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: EwaKuba 15-06-2015 21:31 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2015-06-19 17:48:50 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dzieki za mile slowa :-) i przy okazji anulowali nam mandat *THUMBS UP* Dzis przyszlo oficjalne pismo :-)

Do góry stronyOffline

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,