MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szlachetna Paczka - pomagamy rodzinie Pawła i Kasi.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 9 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2014-12-04 09:23:34 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Dzień dobry :-)

Przepraszam, że nie zrobiłam tego wczoraj, ale jakieś wirusisko mi się przyplątało i po prostu poległam. Dzisiaj z samego rana przelałam Kasi pieniądze na buty dla całej rodziny - 80 funtów. Wyszło 401,22 pln. Mam nadzieję, że uda się jej kupić za to buty dla czterech osób.

Obrazek

Doszła też dzisiaj kolejna paczka, tym razem od ewelazk.

ewelazk i nemesis83 - dziękuję serdecznie ! *FLOWER*

Obrazek

Do Kasi dotarły również garnki i rower dla Pawła :-).
Sorki za niewyraźne zdjęcia, ale robione telefonem.

Obrazek

Łobuzy na rowerze ;-). Zdjęcia Pawła na nim, wrzucę jak dotrą tam rehabilitanci...

Obrazek

Anonim - 5 funtów

razem
-----------

205 funtów
- 80 buty
----------

pozostała kwota

125 funtów

Martwiłam się, że rower będzie za lekki. Kasia już kiedyś pożyczała od kogoś podobny, ale był bardzo niestabilny i miał pedały jakoś źle usytuowane i ocierał Pawłowi nogi. Ten jest super ciężki, stabilny i super :-). Wielkie dzięki dla Was!! :-)

Skontaktowałam się też z dwoma polskimi sklepami u siebie. Zobaczymy, czy zechcą pomóc ;-).

Przy okazji - jeśli ktoś nie pamięta poprzedniej akcji, a ma konto na fb, to możecie zobaczyć aktualne zdjęcia Pawła ( jest już po zamknięciu czaszki), Kasi, Ani i Borysa.
Strona Pawła na FB.

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 04-12-2014 09:42 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2014-12-04 11:16:47 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Rachunek za pieluchy - odliczamy tylko za jedną paczkę, czyli 19.59. Za druga płacę ja ;-).

Obrazek

125
-
19.59
------

pozostała kwota
105.41
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Sawanna

Post #3 Ocena: 0

2014-12-04 15:26:33 (11 lat temu)

Sawanna

Kobieta

Z nami od: 24-05-2011

Nie z tej bajki! Nie daj się chorobie! Cieszę się, że tyle rzeczy już dotarło do rodziny. Wysłałaś może do Pani Kasi instrukcję do roweru?
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2014-12-04 15:59:51 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Sawanna - rower złożony, instrukcja była w pudle :-).

Obecnie mam już skompletowany jeden spory karton z ciuchami i drobnymi upominkami ( książeczki, lalka, małe kosmetyki itp ).
Dzisiaj dostałam nową dostawę rzeczy, tym razem dla Ani ;-).
Doszła też druga przesyłka od ewelazk z książeczkami dla dzieci - dziękuję :-).

Obrazek

Obrazek

Nie mamy nic z ciuchów dla Pawła. Dla Kasi też kilka sztuk tylko... Może jednak ktoś coś ma?
Paweł - XXL
Kasia - XL ( jakieś 40/42 )

Edit:
Do p. Uli ( wolontariuszka SZP ) dotarły już podkłady na łóżko. Byli też z przesyłką przyborów szkolnych, ale jej nie zastali, więc p. Ula będzie je odbierała jutro.

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 04-12-2014 16:29 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2014-12-05 08:05:56 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #6 Ocena: 0

2014-12-05 08:10:24 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Ewelina, dobra duszo ;-), spokojnie... mam tam coś obiecane jeszcze na poniedziałek, może akurat ;-).
Poza tym, może jakiś inny Mikołaj zabłądzi jutro w moje strony i pomoże ? ;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2014-12-05 13:28:25 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2014-12-05 14:16:48 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Ja właśnie dostałam maila od p. Uli, że odebrała paczkę o której piszesz :-).

Na zakupy mamy 105,41. Nie liczę 25 funtów od MW ( dziękujemy! *FLOWER* ) i 25 ze swojej wygranej, bo jeszcze nie wiem w jakiej formie będą vouchery i jak będę mogła je wykorzystać :-).

Dostałam też info od plinka116, że znalazła kilka ciuchów dla Pawła :-). Mam nadzieję, że dotrą do poniedziałku, bo na wtorek jest już zamówiony kurier, za co serdeczne dzięki dla efkakonefka za pomoc :-), oraz za dla firmy paczkidopolski.co.uk za możliwość darmowej wysyłki! *FLOWER*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2014-12-05 17:43:44 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Zgodnie z obietnica wczoraj skonczylam poszewke dla dziewczynki .Przepraszam , za niewyrazne zdjecie ale rano tak sie spieszylam , ze nawet nie widzialam jak zdjecie wyszlo.Poszewka juz wyslana .Mam nadzieje , ze dotrze na czas *THUMBS UP*

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #10 Ocena: 0

2014-12-05 17:58:08 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Ewa, jest śliczna :-). Dziękuję za poświęcony czas! :*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 9 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,