MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szlachetna Paczka - pomagamy rodzinie Pawła i Kasi.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 4 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Twinkle

Post #1 Ocena: 0

2014-11-27 08:08:29 (11 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

Nie z tej bajki,
czy moglabym cos wyslac dla dzieci na twoj adres?
Mam juz czesc prezentow pochowanych pos zafach dla moich synkow i moglabym dac dla chlopczyka jedna z zabawek nowa,rowniez mam jedna lub dwoe bluzki z dlugim rekawem,one sa bez metek ale nowe,dla dziewczynki tez mam maly drobiazd,moge ewentulanie cos dla niej dokupic.Ale moglabym wyslac chyba dopiero jutro?
lake...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Twinkle

Post #2 Ocena: 0

2014-11-27 13:24:15 (11 lat temu)

Twinkle

Kobieta

podbijam:)jutro wysle paczuche do nie z tej bajki:)
ludziska zbierzmy sie,niech kazy dorzuci nawet minimum,moze macie jakies zalegajace zabawki,ubranka czy chocby przyslowiowy funt,nie wstydzmy sie wplacac nawet drobnych sum,za takie 3 czy 5 funtow juz bedzie zakupiony jakis srodek czy chocy czesc zywnosci,jak zbierze sie do kupy to bedzie ladna kwota.
Wiemy ze sporo jest roznych akcji charytatywnych,ale myslew ze takiej przecietnej rodzinie jak moja czy moze wasza nie odczujemy tej drobnej pomocy a komus sprawimy wielki usmiech na twarzy,szczegolnie dziecka...najelpiej zrozumie to ten kto ma dzieci...chociaz mysle ze kazdego czlowieka chwyta za serce ciezka sytuacja drugiej osoby...
wiemy ze nie roziwaze to calych problemow ale pomoze choc troszke:)
Pozdrawiam bardzo wszystkich i wielki szacunek dla tych kobiet ktore robia cala akcje i organizuja je!!!!!!!
lake...

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #3 Ocena: 0

2014-11-27 14:44:14 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Twinkle - dziękuję, czekam na paczkę! :-)

Anonim - 15 funtów

razem
--------------
193,92

*FLOWER*

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2014-11-27 17:31:27 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Elzbieta Z. - 10 funtów
*FLOWER*
razem
-----------

203,92
- 91 ( rower )
-----------
112,92

Dzięki uprzejmości A.S. po raz kolejny ;-), na allegro został zamówiony rower dla Pawła :-). Przelałam jej 91 funtów wczoraj na inny model, ale ona dzisiaj znalazła trochę lepszy, droższy o kilkadziesiąt pln i pokryła różnicę - dziękuję! *KISSED* Został zakupiony ten nowy rower dla Pawła :-).

Zrzut przelewu 91 funtów z PP na moje konto

Obrazek

Przelew z konta bankowego wyszedł na konto A.S. ( nie wiem jak wejść w detale tego przelewu, chyba nie mam takiej opcji, więc jest tutaj że przelew wszedł na konto i zaraz z niego wyszedł ).

Obrazek

Zrzut z zakupu roweru - został opłacony i jak tylko zostanie dostarczony, wrzucę zdjęcia :-)

Obrazek

Teraz więc zabieram się za zakup garnków.
Najpierw poszukam czegoś na polskich stronach. Jeśli nie znajdę w rozsądnej cenie, kupię te wspomniane w pierwszym poście ( Argos ) i dołączę do paczki z żywnością i resztą.

Tak niewiele nam już brakuje do końca! Dziękuję! *BRAVO*
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2014-11-27 19:16:26 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

Tak niewiele nam już brakuje do końca! Dziękuję! *BRAVO*

Damy rade *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #6 Ocena: 0

2014-11-27 20:36:18 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Anonim ;-) - 10 funtów

*FLOWER*

razem
-------------

122,92

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2014-11-27 22:03:17 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2014-11-28 07:33:30 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Dzień dobry :-). Wczoraj znalazłam garnki na polskim allegro. Tego jest tyle, że można oczopląsu dostać ;-). Dzisiaj zostaną zakupione i pewnie jakoś wieczorem wrzucę Wam rachunek. Teraz zbieramy już na żywność i chemię. Jeśli uda się, że coś zostanie, zakupimy buty zimowe dla całej rodziny.
Działamy więc dalej!
Miłego dnia :-)

Jola1972 - 10 funtów

razem
-------------

132,92

Dziękuję :-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #9 Ocena: 0

2014-11-28 11:16:18 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Zestraw garnków z patelnią, oraz nożami gratis został zakupiony :-).
Kolejny raz wykorzystałam A.S. :-*.

Przelew z PP na moje konto

Obrazek

Transakcja jest wciąż pending ( od 3 godzin ), może dlatego, że dzisiaj Black Friday i serwery zawalone ;-).

Generalnie zakup został sfinalizowany, opłacony i czekamy teraz aż dojdzie do Pawła i Kasi :-).

Obrazek

132,92
- 50
-----------
82,92 funtów

Przydałoby się zebrać jeszcze troszkę, żeby zakupić żywność i chemię ;-). Ja ufam, że się uda. W ciągu 5 dni zaledwie, daliśmy radę zakupić krzesło z toaletą, rower do pomocy w rehabilitacji Pawła, zestaw garnków oraz przybory szkolne, a to naprawdę dużo! Dziękuję :-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Twinkle

Post #10 Ocena: 0

2014-11-28 12:53:24 (11 lat temu)

Twinkle

Kobieta

wyslalam dzis paczke z zabawkami:)
lake...

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,