Str 4 z 11 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Twinkle |
Post #1 Ocena: 0 2014-11-27 08:08:29 (11 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
Nie z tej bajki,
czy moglabym cos wyslac dla dzieci na twoj adres?
Mam juz czesc prezentow pochowanych pos zafach dla moich synkow i moglabym dac dla chlopczyka jedna z zabawek nowa,rowniez mam jedna lub dwoe bluzki z dlugim rekawem,one sa bez metek ale nowe,dla dziewczynki tez mam maly drobiazd,moge ewentulanie cos dla niej dokupic.Ale moglabym wyslac chyba dopiero jutro? lake...
|

|
 |
|
|
Twinkle |
Post #2 Ocena: 0 2014-11-27 13:24:15 (11 lat temu) |
podbijam  jutro wysle paczuche do nie z tej bajki
ludziska zbierzmy sie,niech kazy dorzuci nawet minimum,moze macie jakies zalegajace zabawki,ubranka czy chocby przyslowiowy funt,nie wstydzmy sie wplacac nawet drobnych sum,za takie 3 czy 5 funtow juz bedzie zakupiony jakis srodek czy chocy czesc zywnosci,jak zbierze sie do kupy to bedzie ladna kwota.
Wiemy ze sporo jest roznych akcji charytatywnych,ale myslew ze takiej przecietnej rodzinie jak moja czy moze wasza nie odczujemy tej drobnej pomocy a komus sprawimy wielki usmiech na twarzy,szczegolnie dziecka...najelpiej zrozumie to ten kto ma dzieci...chociaz mysle ze kazdego czlowieka chwyta za serce ciezka sytuacja drugiej osoby...
wiemy ze nie roziwaze to calych problemow ale pomoze choc troszke
Pozdrawiam bardzo wszystkich i wielki szacunek dla tych kobiet ktore robia cala akcje i organizuja je!!!!!!! lake...
|

|
 |
|
Nie_z_tej_bajki |
Post #3 Ocena: 0 2014-11-27 14:44:14 (11 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Twinkle - dziękuję, czekam na paczkę!
Anonim - 15 funtów
razem
--------------
193,92
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! 
|

|

|
|
Nie_z_tej_bajki |
Post #4 Ocena: 0 2014-11-27 17:31:27 (11 lat temu) |
Elzbieta Z. - 10 funtów
razem
-----------
203,92
- 91 ( rower )
-----------
112,92
Dzięki uprzejmości A.S. po raz kolejny  , na allegro został zamówiony rower dla Pawła  . Przelałam jej 91 funtów wczoraj na inny model, ale ona dzisiaj znalazła trochę lepszy, droższy o kilkadziesiąt pln i pokryła różnicę - dziękuję!  Został zakupiony ten nowy rower dla Pawła .
Zrzut przelewu 91 funtów z PP na moje konto
Przelew z konta bankowego wyszedł na konto A.S. ( nie wiem jak wejść w detale tego przelewu, chyba nie mam takiej opcji, więc jest tutaj że przelew wszedł na konto i zaraz z niego wyszedł ).
Zrzut z zakupu roweru - został opłacony i jak tylko zostanie dostarczony, wrzucę zdjęcia
Teraz więc zabieram się za zakup garnków.
Najpierw poszukam czegoś na polskich stronach. Jeśli nie znajdę w rozsądnej cenie, kupię te wspomniane w pierwszym poście ( Argos ) i dołączę do paczki z żywnością i resztą.
Tak niewiele nam już brakuje do końca! Dziękuję!  Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
|

|

|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #5 Ocena: 0 2014-11-27 19:16:26 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
Tak niewiele nam już brakuje do końca! Dziękuję!
Damy rade  Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
|
Nie_z_tej_bajki |
Post #6 Ocena: 0 2014-11-27 20:36:18 (11 lat temu) |
Anonim  - 10 funtów
razem
-------------
122,92 Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
|

|

|
|
|
Post #7 Ocena: 0 2014-11-27 22:03:17 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Nie_z_tej_bajki |
Post #8 Ocena: 0 2014-11-28 07:33:30 (11 lat temu) |
Dzień dobry  . Wczoraj znalazłam garnki na polskim allegro. Tego jest tyle, że można oczopląsu dostać  . Dzisiaj zostaną zakupione i pewnie jakoś wieczorem wrzucę Wam rachunek. Teraz zbieramy już na żywność i chemię. Jeśli uda się, że coś zostanie, zakupimy buty zimowe dla całej rodziny.
Działamy więc dalej!
Miłego dnia
Jola1972 - 10 funtów
razem
-------------
132,92
Dziękuję  Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
|

|

|
|
Nie_z_tej_bajki |
Post #9 Ocena: 0 2014-11-28 11:16:18 (11 lat temu) |
Zestraw garnków z patelnią, oraz nożami gratis został zakupiony  .
Kolejny raz wykorzystałam A.S.  .
Przelew z PP na moje konto
Transakcja jest wciąż pending ( od 3 godzin ), może dlatego, że dzisiaj Black Friday i serwery zawalone  .
Generalnie zakup został sfinalizowany, opłacony i czekamy teraz aż dojdzie do Pawła i Kasi  .
132,92
- 50
-----------
82,92 funtów
Przydałoby się zebrać jeszcze troszkę, żeby zakupić żywność i chemię  . Ja ufam, że się uda. W ciągu 5 dni zaledwie, daliśmy radę zakupić krzesło z toaletą, rower do pomocy w rehabilitacji Pawła, zestaw garnków oraz przybory szkolne, a to naprawdę dużo! Dziękuję
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
|

|

|
|
Twinkle |
Post #10 Ocena: 0 2014-11-28 12:53:24 (11 lat temu) |
wyslalam dzis paczke z zabawkami  lake...
|

|
 |
|