MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szlachetna Paczka - pomagamy rodzinie Pawła i Kasi.

« poprzednia strona

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 11 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2014-12-12 18:52:54 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Lubie ogladac takie zdjecia :-) nawet niewyrazne :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-12-12 20:19:22 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #3 Ocena: 0

2014-12-12 22:24:50 (11 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

wspanialosci widac usmiechniete buzki dzieci:)
lake...

Do góry stronyOffline

podziekowaniaZp

Post #4 Ocena: 0

2014-12-13 17:41:23 (11 lat temu)

podziekowaniaZpolskiKaska

Kobieta

Z nami od: 13-12-2014

CZLOWIEK JEST WIELKI NIE PRZEZ TO CO POSIADA LECZ PRZEZ TO KIM JEST;NIE PRZEZ TO CO MA LECZ PRZEZ TO CZYM SIE DZELI Z INNYMI-J.Pawel 2

Pragniemy z calego serca podziekowac wszystkim ,ktorzy podali nam pomocna dlon.Dzieki Waszemu wsparciu bedzie nam latwiej przetrwac tak trudny dla nas okres a sprzet rehabilitacyjny zapewni Pawlowi tak bardzo potrzebna intensywna rehabilitacje.
Mamy swiadomosc ,ze potrzebujacych wlasnie takiej pomocy jest bardzo wielu,dlatego tym bardziej jestesmy wdzieczni :).
Wraz z podziekowaniami chcielibysmy zlozyc Panstwu Zdrowych i Wesolych Swiat oraz Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :* :*
Kaka,Pawel,Ania i Borys

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2014-12-13 17:53:02 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #6 Ocena: 0

2014-12-16 18:21:36 (10 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Kasia - widzę, że udało Ci się zalogować, super :-)

Dostałam dzisiaj mailem ;-)
To podziękowania dla Was wszystkich :-)

Cytat:

Drogi Darczyńco,

Cieszymy się, że razem z nami zmieniasz świat na lepsze!

Miłość wyraża się w trafionym prezencie, który nie jest banalnym podarkiem, ale strzałem prosto w serce. Sami wiemy, jak się czujemy, gdy ktoś trafi w nasze marzenia, zwłaszcza kiedy wydają się nierealne.

Cieszymy się, że uczestniczyłeś w radości obdarowanej rodziny podczas dostarczenia paczki.

Wolontariusz, który opiekował się rodziną (oznaczonej numerem DOL-1131-401563), chciał przekazać kilka słów od siebie.

Relacja ze spotkania z rodziną przy wręczeniu paczki.
Pani Katarzynie brakowało słów, gdy zobaczyła swoje prezenty, które z trudem zmieściły się w pokoju. Na kuchence gotował się rosół w nowych garnkach, które dostała trochę wcześniej od Darczyńców w paczce z Anglii. Stamtąd przyszedł też między innymi rower rehabilitacyjny, na którym pan Paweł już ćwiczy. Ania na widok lalki Barbie krzyknęła: -Wiedziałam, że dostanę - ponieważ o takiej marzyła. A dwu i pół letni Borys nie mógł się oderwać od swoich nowiutkich resoraków. Ania, kiedy zobaczyła ulubione płatki, powiedziała: - O, moje jedzenio. Pani Katarzyna jest szczęśliwa, że nie będzie musiała kupować przez dłuższy czas środków czystości. Sporo też zaoszczędzi na jedzeniu. Bardzo jest zadowolona ze świetnej oliwy z oliwek, na którą nigdy jej nie było stać. Pan Paweł, który ma sparaliżowaną prawą część ciała i porusza się na wózku inwalidzkim był także bardzo podekscytowany tym rejwachem w domu, tymi paczkami, których kolorowy papier dzieci rozrywały w błyskawicznym tempie - hałasując i śmiejąc się. Przy rozpakowaniu kartonów z żywnością, wyjął paczkę makaronu i schował ją obok siebie na wózku. Pani Katarzyna uspokajała go: „Nikt ci tego nie zabierze”.
Co chce Państwu przekazać wolontariusz:
Bardzo dziękuję za miłą współpracę Pani Magdzie i pracownikom EWST. Dziękuję również za to, że zaangażowaliście w pomoc tej rodzinie tak wiele osób. Jestem przekonana, że ta paczka ułatwi im życie w najbliższych miesiącach.
Co chce Państwu powiedzieć od siebie rodzina:
„Właściwie nie wierzyłam, że ludzie są bezinteresownie dobrzy, a teraz chyba zmienię zdanie. Darczyńcy są lepsi niż rodzina, nawet najbliższa. Bardzo wszystkim dziękuję, dla nas ta paczka to ogromna pomoc”.

Ja dziękuję wszystkim od siebie bardzo serdecznie *THUMBS UP*
*FLOWER*.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Cookies

Post #7 Ocena: 0

2014-12-16 21:19:01 (10 lat temu)

Cookies

Kobieta

Z nami od: 16-06-2013

Nie z tej bajki ja mam pelno pieluch dla doroslych w domu bedzie na jakies 3-4 miesiace zapas jesli chcesz moge wyslac?

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2014-12-29 06:40:51 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,