Podziekowania dla firmy Paczki do Polski za kolejna darmowa wysylke w ramach akcji Mojej Wyspy
Str 9 z 12 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2014-12-03 19:00:38 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Dotarly wszystkie paczki z Anglii do mojego kuzyna ,ktory juz powypelnial kwitki z adresami i na dniach posle wszystko do dzieciakow z Marzycielskiej
![]() ![]() Podziekowania dla firmy Paczki do Polski za kolejna darmowa wysylke w ramach akcji Mojej Wyspy Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2014-12-05 18:13:00 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Te zabawki , ktore byly kupowane na Allegro juz dotarly
Tu pierwsze zdjecia dzieciakow ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2014-12-07 13:27:29 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Dziś był u mnie Mikołaj Dziękuję Effka Koneffka i Forumowicze portalu Moja Wyspa o Takiej Marzyłam ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2014-12-07 18:03:04 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Chcialam wprowadzic troszeczke porzadku zeby mi sie potem pieniadze nie pogubily
Do kwoty 68.96 f ktora zostala nam z zakupow dolaczam kwote 1.45 f z akcji Adriana Akcja Adriana 60.96 f + 1.45 f kwota pozostala z akcji dla Adriana ---------------------------------------------- 70.41 f Moj kuzyn wydal na wysylke zabawek 384.50 PLN . Wyslalam 550.00 PLN . Scany rachunkow za wszystkie przesylki wkleje jak uda mu sie dorwac do skanera . Poniewaz zostalo 175.80 PLN plus znajoma przed chwila wplacila mi jeszcze 10 f mam do Was mala prosbe . Za dwa tygodnie bede w Polsce . W moim rodzinnym miescie jest pewna rodzina , ktorej sie nie przelewa .Mieszkaja w nieciekawych warunkach . Tu zdjecie dzieciakow ![]() Czy mielibyscie cos przeciwko gdybym za ta reszte ktora zostala z przesylek i pieniazki od znajomej zakupila dzieciakom slodyczy? Moglabym kupic wszystko na miejscu i ich odwiedzic zeby podarowac dzieciakom lakocie .Po powrocie wkleilabym rachunek i zdjecie . Czekam na Wasze opinie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2014-12-07 18:07:55 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
I kolejne zadowolone dziecko
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2014-12-07 18:08:21 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2014-12-07 18:09:05 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: Czekam na Wasze opinie
![]() ![]() ![]() ![]()
Ada
|
malinowka | Post #8 Ocena: 0 2014-12-07 18:34:52 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2014-12-07 18:03:04, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Chcialam wprowadzic troszeczke porzadku zeby mi sie potem pieniadze nie pogubily Do kwoty 68.96 f ktora zostala nam z zakupow dolaczam kwote 1.45 f z akcji Adriana Akcja Adriana 60.96 f + 1.45 f kwota pozostala z akcji dla Adriana ---------------------------------------------- 70.41 f Moj kuzyn wydal na wysylke zabawek 384.50 PLN . Wyslalam 550.00 PLN . Scany rachunkow za wszystkie przesylki wkleje jak uda mu sie dorwac do skanera . Poniewaz zostalo 175.80 PLN plus znajoma przed chwila wplacila mi jeszcze 10 f mam do Was mala prosbe . Za dwa tygodnie bede w Polsce . W moim rodzinnym miescie jest pewna rodzina , ktorej sie nie przelewa .Mieszkaja w nieciekawych warunkach . Tu zdjecie dzieciakow ![]() Czy mielibyscie cos przeciwko gdybym za ta reszte ktora zostala z przesylek i pieniazki od znajomej zakupila dzieciakom slodyczy? Moglabym kupic wszystko na miejscu i ich odwiedzic zeby podarowac dzieciakom lakocie .Po powrocie wkleilabym rachunek i zdjecie . Czekam na Wasze opinie ![]() myślę, że to bardzo dobry pomysł ![]() " Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2014-12-08 18:29:09 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Niestety zaczne od smutnej wiadomosci . Ala Kosmala , ktorej zdjecie wklejalam rozpoczynajac akcje niestety przegrala dzis walke z podstepnym rakiem .
Jej dzielne serduszko przestalo bic o 13.40 . ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #10 Ocena: 0 2014-12-08 18:31:08 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|