MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Swiateczne upominki dla chorych dzieciakow - Pomoz !

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 9 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2014-12-03 19:00:38 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dotarly wszystkie paczki z Anglii do mojego kuzyna ,ktory juz powypelnial kwitki z adresami i na dniach posle wszystko do dzieciakow z Marzycielskiej *THUMBS UP*

Obrazek

Podziekowania dla firmy Paczki do Polski za kolejna darmowa wysylke w ramach akcji Mojej Wyspy

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2014-12-05 18:13:00 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Te zabawki , ktore byly kupowane na Allegro juz dotarly

Tu pierwsze zdjecia dzieciakow

Obrazek

Obrazek

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2014-12-07 13:27:29 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek

Dziś był u mnie Mikołaj Dziękuję
Effka Koneffka i Forumowicze portalu Moja Wyspa o Takiej Marzyłam
:-*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2014-12-07 18:03:04 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Chcialam wprowadzic troszeczke porzadku zeby mi sie potem pieniadze nie pogubily

Do kwoty 68.96 f ktora zostala nam z zakupow dolaczam kwote 1.45 f z akcji Adriana

Akcja Adriana

60.96 f +
1.45 f kwota pozostala z akcji dla Adriana
----------------------------------------------
70.41 f

Moj kuzyn wydal na wysylke zabawek 384.50 PLN . Wyslalam 550.00 PLN . Scany rachunkow za wszystkie przesylki wkleje jak uda mu sie dorwac do skanera .

Poniewaz zostalo 175.80 PLN plus znajoma przed chwila wplacila mi jeszcze 10 f mam do Was mala prosbe .

Za dwa tygodnie bede w Polsce . W moim rodzinnym miescie jest pewna rodzina , ktorej sie nie przelewa .Mieszkaja w nieciekawych warunkach .

Tu zdjecie dzieciakow

Obrazek

Czy mielibyscie cos przeciwko gdybym za ta reszte ktora zostala z przesylek i pieniazki od znajomej zakupila dzieciakom slodyczy?

Moglabym kupic wszystko na miejscu i ich odwiedzic zeby podarowac dzieciakom lakocie .Po powrocie wkleilabym rachunek i zdjecie .

Czekam na Wasze opinie *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2014-12-07 18:07:55 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

I kolejne zadowolone dziecko

Obrazek

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-12-07 18:08:21 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2014-12-07 18:09:05 (10 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
Ada

Do góry stronyOffline

malinowka

Post #8 Ocena: 0

2014-12-07 18:34:52 (10 lat temu)

malinowka

Konto usunięte

Cytat:

2014-12-07 18:03:04, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Chcialam wprowadzic troszeczke porzadku zeby mi sie potem pieniadze nie pogubily

Do kwoty 68.96 f ktora zostala nam z zakupow dolaczam kwote 1.45 f z akcji Adriana

Akcja Adriana

60.96 f +
1.45 f kwota pozostala z akcji dla Adriana
----------------------------------------------
70.41 f

Moj kuzyn wydal na wysylke zabawek 384.50 PLN . Wyslalam 550.00 PLN . Scany rachunkow za wszystkie przesylki wkleje jak uda mu sie dorwac do skanera .

Poniewaz zostalo 175.80 PLN plus znajoma przed chwila wplacila mi jeszcze 10 f mam do Was mala prosbe .

Za dwa tygodnie bede w Polsce . W moim rodzinnym miescie jest pewna rodzina , ktorej sie nie przelewa .Mieszkaja w nieciekawych warunkach .

Tu zdjecie dzieciakow

Obrazek

Czy mielibyscie cos przeciwko gdybym za ta reszte ktora zostala z przesylek i pieniazki od znajomej zakupila dzieciakom slodyczy?

Moglabym kupic wszystko na miejscu i ich odwiedzic zeby podarowac dzieciakom lakocie .Po powrocie wkleilabym rachunek i zdjecie .

myślę, że to bardzo dobry pomysł:-)
" Płakać trze­ba w spo­koju. Tyl­ko wte­dy ma się z te­go radość."

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2014-12-08 18:29:09 (10 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Niestety zaczne od smutnej wiadomosci . Ala Kosmala , ktorej zdjecie wklejalam rozpoczynajac akcje niestety przegrala dzis walke z podstepnym rakiem .

Jej dzielne serduszko przestalo bic o 13.40 .

Obrazek

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2014-12-08 18:31:08 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,