MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Swiateczne upominki dla chorych dzieciakow - Pomoz !

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 7 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2014-11-14 18:48:19 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Juz sie znalezli
Obrazek

Po raz kolejny UDALO SIE

675 f +
25 f Ania78
----------------------
700 f

DZIEKUJE

Jutro kolejna tura zakupow *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2014-11-15 20:31:07 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wklejam zdjecia zakupionych prezentow :-) Na pieciu udalo nam sie zaoszczedzic :-)

Mama jednego z chlopcow jakis czas temu pytala czy moglabym taniej kupic uzywane gry na PS3 a ona odda pieniazki .Pisala , ze nie stac ich na nowe a mlody bardzo ucieszyl by sie z gier

Dzieki koledze z pracy i pewnej sympatycznej znajomej z fb do chlopca powedruje 9 gier *THUMBS UP*

Jedna z forumowiczek zrobila super bransoletke dla jednej z dziewczynek

Ja od siebie dalam nowego , pluszowego misia dla jednego z dzieci i komplet : kolczyki plus wisiorek wykonane przez pewna uzdolniona artystke

Do jednej z dziewczynek powedruje nowy zegrek Hello Kity podarowany przez innego kolege z pracy

:-*

Kupilismy trzy dodatkowe prezenty dla :

1.Gabrysia , ktorego marzenie realizowalismy ze trzy lata temu
2.Bartoszka , ktory byl naszym gosciem rok temu
3.Brata Macka Panczyka , ktory byl u nas w tym roku

W ramach jednego z prezentow na prosbe jednej z mam kupilam slodycze bo chciala podzielic pomiedzy dwie dziewczynki zeby zadna nie czula sie pokrzywdzona .Pisala, ze nie stac ich na wiele rzeczy wiec slodycze beda dla obu :-)

W przypadku niektorych dzieci , ze wzgledu na wiek czy zainteresowania ciezko kupic cos ciekawego .Mam zawsze na uwadze co dzieciakow kupowalam w poprzednich latach co dodatkowo utrudnia zadanie

Ze swej strony pomyslalam, ze fajnym prezentem bedzie dac kilku dzieciom recznie namalowane przeze mnie poduszki . Wydalam ich w tym roku kilka na rozne aucke charytatywne na rzecz chorych dzieciakow. Normalnie , ze wzgledu na ilosc zuzytych materialow i poswieconej pracy sprzedaje je za ok 20 f za 1 szt .Mam nadzieje , ze nikt nie bedzie zarzucal mi checi zarobku jesli policze za jedna sztuke 14 f . Wiem od kilku mam , ze dzieciakom bardzo podobaja sie takie malowane poszewki i czasem niesmialo pytaly mnie o taki prezent

Do czterech dzieciakow powedruja recznie malowane poszewki

Obrazek

Obrazek

Rachunki :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

82.42 f +
139.57 f
88.93 f
23.85 f
11.00 f
56.00 f (4 poduszki po 14 f )
----------------------------------
401.77 f

700.00 f -
401.77 f
------------
298.23 f pozostala kwota

Zostalo juz tylko zakupic 5 prezentow .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2014-11-15 21:48:31 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #4 Ocena: 0

2014-11-15 23:03:46 (11 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

super ewa.a wiesz moze w jakim wieku sa te dwie siostry co maja dostac slodycze?
lake...

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2014-11-15 23:15:53 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2014-11-15 23:03:46, Twinkle napisał(a):
super ewa.a wiesz moze w jakim wieku sa te dwie siostry co maja dostac slodycze?

Monika ma 15 a Marta jej siostra 14

Link do jej profilu na Marzycielskiej

Monika Stawinska

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #6 Ocena: 0

2014-11-15 23:32:03 (11 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

Chcialabym dokupic jakies drobne upominki dla tych siostr bo mysle ze jak kazde dziecko marza o jakims milym upominku..to bylby mily dodtaek do slodyczy,moglabym wyslac do ciebie?
lake...

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2014-11-16 09:20:53 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2014-11-15 23:32:03, Twinkle napisał(a):
Chcialabym dokupic jakies drobne upominki dla tych siostr bo mysle ze jak kazde dziecko marza o jakims milym upominku..to bylby mily dodtaek do slodyczy,moglabym wyslac do ciebie?

Jasne , ze mozesz *THUMBS UP* Detale na priv :-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2014-11-17 22:29:56 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Chcialam podziekowac kilku osobom , ktor poswiecily swoj czas i zrobily cos od siebie dla dzieciakow

Podziekowania dla Justyna Jewellery UK

za sliczna bransloetke dla jednej z dziewczynek

Obrazek

Podziekowania dla Sylwii z Flov Design

za dolaczenie super breloczka do bransoletki

Obrazek

i dla FancyEm

za dwa cudne balwanki dla blizniaczek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2014-11-17 22:42:15 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jeszcze kilka rachunkow

Szymek jako fan plywania marzyl o reczniku z koniami .Tu rachunek na to cudo z ebaya

Obrazek

Maciek , ktorego goscilismy bardzo chcial plecak do szkoly
Tu rachunek
Obrazek

Dwom chlopcom Kubie i Maksowi musialam zamowic prezenty na Allegro .Zestaw do hodowli krysztalkow i pilka do koszykowki .Przeslalam pieniadze znajomemu paypalem .Jak kupi wkleje rachunki

Obrazek

Dokupilam jeszcze dwa prezenty dla dwojki dzieci o ktorych opowiem Wam przy okazji jednej z akcji
Pieniadze na zakup prezentow przeslalam rowniez znajomemu bo tez beda zakupione na Allegro

Obrazek

298.23 f -
20.94 f
15.99 f
37.85 f
29.65 f
-------------
193.80 f pozostala kwota

Czekam jak dotra pozostale prezenty i biore sie za pakowanie i wypisywanie kartek .Potem do Polski i stamtad juz do dzieci *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

flov80

Post #10 Ocena: 0

2014-11-19 20:19:04 (11 lat temu)

flov80

Kobieta

Z nami od: 23-09-2013

cała przyjemność po mojej stronie :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 7 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,