Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Str 7 z 7 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2015-04-03 10:46:48 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
I dla Was Iza rowniez . Ucaluj mocno Adriana
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Izabela1975 | Post #2 Ocena: 0 2015-09-14 18:22:25 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Witajcie kochani przepraszam że nic nie pisałam ale nawet nie miałam czasu aby tu wejść.Z Adrianem jest co raz gorzej muszę go częściej wentylować i podłączać do respiratora,choroba postępuje i to bardzo deformacja klatki piersiowej znacznie się pogłębiła,lewe płuco już przestaje funkcjonować dlatego częsciej nie może złapać oddechu cały czas walczymy choć nie wiem ile jeszcze na to starczy Adrianowi sił i mnie oby jak najwięcej.Jeśli ktoś chciałby synowi wysłać kartkę zawsze może to zrobić.Cieszymy się każdym dniem spędzonym razem i żeby ich było jeszcze przed nami jak najwięcej.
Pozdrawiamy Was kochani i mocno ściskamy ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2015-09-14 21:03:55 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Iza duzo sily dla Was obojga
Przy okazji moze znajda sie chetni by napisac kilka slow do Adriana ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2015-09-15 19:35:02 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Przypominam o prosbie mamy Adriana
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|