MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bardzo Was prosze o kartke dla Adriana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 5 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Izabela1975

Post #1 Ocena: 0

2014-05-17 15:41:21 (11 lat temu)

Izabela1975

Konto usunięte

Witajcie kochani Adrian i ja chcielibyśmy wszystkim którzy przyczynili się do spełnienia Adriana marzenia dzięki czemu można było zakupić dla syna tableta podziękować i Tobie Marku bardzo też dziękujemy oraz wszystkim osobą którzy nas wspierają i są z nami.Adriana stan się pogorszył na dzień dzisiejszy nie jest dobrze ale cały czas walczymy i się nie poddajemy.

Pozdrawiamy Was wszystkich kochani :-*:-*:-*:-*
Obrazek
Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

4ary

Post #2 Ocena: 0

2014-05-17 19:43:31 (11 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Trzymajcie sie dzielnie. Wszyscy jestesmy z Wami. Bedziemy sie starac aby przy okazji jakiejs wizyty w Polsce was odwiedzic. No i przypomnienie dla wszystkich o pocztowce z wakacji do Adriana.

[ Ostatnio edytowany przez: 4ary 17-05-2014 19:47 ]

To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Izabela1975

Post #3 Ocena: 0

2014-05-27 21:59:25 (11 lat temu)

Izabela1975

Konto usunięte

Kochani Adrian chciałby Wam osobiście podziękować za okazane serca i pamięć to parę słów dla Was i dziękujemy za kartkę od Ewuni i reszty osób z Moja Wyspa :-*:-*:-*:-*

Czasami jeden uśmiech, jedno dobre słowo są więcej warte niż góra złota, gdyż w swej szczerości i niezwykłej prostocie potrafią ożywić serce drugiego człowieka, który na nie od wieków już czeka...

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-05-27 22:06:59 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mark59

Post #5 Ocena: 0

2014-05-27 23:34:23 (11 lat temu)

mark59

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2009

Witaj Adrianie
Dziekuje Ci bardzo za przesliczne zyczenia.
Trzymaj sie mocno - moj przyjacielu...
Jak bede w Polsce to sie widzimy - mieszkam nie daleko od Ciebie.
Zycze Ci zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka.
Pozdrawiam Ciebie i Twoja Mamusie

Do góry stronyOffline

Numer Skype

__lenka

Post #6 Ocena: 0

2014-09-16 20:15:11 (11 lat temu)

__lenka

Konto usunięte

Przy okazji kupowania kartek dla Damianka i Mateuszka kupiłam również i dla Adrianka.

Postanowiłam też zadzwonić do jego mamy, bo dawno nie było żadnych wiadomości o Adrianie ani tu na MW ani na jego stronie Apel o pomoc!

Przed chwilą skończyłam rozmawiać z jego mamą.
Niestety choroba postępuje i stan Adriana się pogarsza.
Od miesiąca ma już tlen w domu, bo bardzo często się dusi..
Adrian często płacze i nie ma już sił walczyć..

Ale są tez i dobre wydarzenia - pod koniec sierpnia był program o Adrainie w telewizji i jego mama obiecała wrzucic nam tu linka.
Znaleźli się ludzie o dobrym sercu i nawet sponsor, który zakupił drzwi do ich mieszkania *THUMBS UP*

Mama Adriana bardzo mnie przepraszała, że nie pisała nic ostatnio na MW, ale oprócz choroby syna i, ciagłego remontu mieszkania, również jej mama była w szpitalu..
Nie chce abyś cie ją odebrali, że pojawia się tutaj tylko jak prosi o pomoc.

la-terra-del-pudding

Do góry stronyOffline

Izabela1975

Post #7 Ocena: 0

2014-09-16 20:19:39 (11 lat temu)

Izabela1975

Konto usunięte

Dziękuje kochana za telefon a to link tu nas zobaczycie na żywo są trzy tematy o nas jest na końcu http://www.tvp.pl/poznan/spoleczenstwo/telekurier/wideo/27082014/16601238

[ Ostatnio edytowany przez: Izabela1975 16-09-2014 20:20 ]

Do góry stronyOffline

Izabela1975

Post #8 Ocena: 0

2014-09-16 20:23:29 (11 lat temu)

Izabela1975

Konto usunięte

Cytat:

2014-09-16 20:19:39, Izabela1975 napisał(a):
Dziękuje kochana za telefon a to link tu nas zobaczycie na żywo są trzy tematy o nas jest na końcu http://www.tvp.pl/poznan/spoleczenstwo/telekurier/wideo/27082014/16601238

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Izabela1975</i> 16-09-2014 20:20 ]

Przepraszam kochani ale tak jak Lenka pisze sama mam problemy z zdrowiem pozdrawiamy Was kochani i wielkie buziaki

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2014-09-16 23:29:42 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dzieki Lena za info .Ary regularnie wysyla kartki do Adriana z roznych zakatkow .Prawde powiedziawszy mielismy dzwonic niejednokrotnie ale ciagle cos stawalo na przeszkodzie w ostatnim czasie .Tym bardziej dziekuje za dopilnowanie sprawy *THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

__lenka

Post #10 Ocena: 0

2014-09-16 23:44:19 (11 lat temu)

__lenka

Konto usunięte

Nie, to nie tak.
Po prostu kupujac kartkę dla chłopców przypomniałam sobie jak kupowałam kartke dla Adriana,
a było to przecież w kwietniu, przed urodzinami Krzycha.

Zerknełam na wątki i na strone Adriana i wiesz mi, że troszkę się obawiałam zadzwonić do nich.
Pomyslałam też, że może lepiej najpierw do ciebie napisać, ale nie wiedziałam czy to dobry pomysł..
Wiesz dlaczego.

A tu taka dobra wiadomość z tym reportażem w tv!

I mama Adrianka od razu mi wspomniała, że ty i Ary o nich stale pamiętacie i Adrian uwielbia kartki z podróży.
Przepraszam, że od razu też tego nie napisałam.
Właśnie tacy ludzie, którzy stale pamiętają, bez rozgłosu, są więcej warci niż ja.

*THUMBS UP*

la-terra-del-pudding

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,