"O day and night, but this is wondrous strange!"
efkakonefka:
"And therefore as a stranger give it welcome.
There are more things in heaven and earth, 4ary,
Than are dreamt of in your philosophy."

człowiek się zmienia za ...granicą
Str 11 z 11 |
|
---|---|
autor65 | Post #1 Ocena: 0 2014-06-13 00:07:19 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
4ary:
"O day and night, but this is wondrous strange!" efkakonefka: "And therefore as a stranger give it welcome. There are more things in heaven and earth, 4ary, Than are dreamt of in your philosophy." ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
Post #2 Ocena: 0 2014-06-13 07:37:36 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
inka144 | Post #3 Ocena: 0 2014-06-13 21:20:11 (11 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2011 Skąd: Melksham |
Cytat: 2014-06-13 07:37:36, Pigula75 napisał(a): Ja już pisałam , że jesteś Wielka! 4Ary również... To co robicie , jest wyjatkowe (nie będe sie tu rozpisywała dlaczego) Mądry wie, sam widzi... Nie moge sie pogodzic tylko z jednym...Pisałam o tym na poprzedniej stronie, popierając tym samym Iwone... Dlaczego z A płacicie za wszystko , za co płacić nie powinniście? I tu znów mogłabym ględzić i gadać i porównywać... ale nie w tym rzecz! Ewa, te AKCJE są wyjątkowe. Sprawiasz radość dzieciakom , niejednokrotnie w wielu miejscach byłas po tysiąc razy a jednak dla jednego usmiechu "idziesz tam znowu i znowu" ... NIE MOŻE TAK BYĆ , że w Twoich Akcjach dzieją sie "takie rzeczy" , że musisz (w nosie mam czy chcesz) płacić za każdą wejściówke, kawe...itp! Pomijam tysiące innych spraw na które wydajecie za każdym razem kase nie wspominając nawet o niej! Ja myślę, APELUJE wręcz, żeby wziąć to pod uwagę!!! (sorry , aż zła jestem!) No wlasnie, podpisuje sie pod tym, co powiedziala Pigula,przy kolejnej akcji bedziemy Ci o tym przypominac i przypominac do znudzenia,przeciez i tak poswiecacie mnostwo wolnego czasu na organizacje takich fantastycznych akcji, potem bierzecie urlop, ktory jest bardzo pracowity.Wiem, wiem, ze inaczej sie na to patrzy, gdy sie "dziala" i gdy sie widzi szczery usmiech na twarzy(twarzach) dzieci i zmeczenie pewnie zaraz przechodzi, ale... tak nie moze byc!!!! ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2014-06-13 22:37:41 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
autor65 | Post #5 Ocena: 0 2014-06-14 00:19:50 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
Ja tez zauważyłem co napisała Pigula. Oglądając rachunki sam miałem napisać podobny post ale,,,,po głębszym zastanowieniu zrobiłbym tak samo jak czteroarowekonefki i myślę, ze ty Pigulo tez tak byś postąpiła na ich miejscu. My "ludzie" już tak mamy.
człowiek się zmienia za ...granicą
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2014-06-14 05:23:11 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|