Str 15 z 15 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2017-04-27 14:21:40 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Wszytkiego NAJLEPSZEGO!
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
__lenka | Post #2 Ocena: 0 2017-04-27 14:53:39 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Ewo dziękuje!
![]() la-terra-del-pudding
|
__lenka | Post #3 Ocena: 0 2017-04-27 16:27:01 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() "Wczorajszy" Krzyś ![]() Mój Bohater i Superman!! I Przyjaciel przez takie wielkie P! Znając jego historię ostatnich 6 lat, wierzcie mi, że wielu z nas by się już dawno załamało! Zwłaszcza rozłąka z córkami.. Ale nie Krzysiek! Podziwiam go za ten optymizm i wiarę w lepsze jutro. Naprawdę podziwiam. I jego po prostu nie da się nie lubić, dusza człowiek z fantastycznym poczuciem humoru, z wiedzą na tyyyyyyyyyyyyle tematów, że ścina z nóg.. Uwielbiam nasze rozmowy na skype, te ciekawostki którymi się ze mną dzieli.. To taki człowiek "cicha woda a brzegi rwie" w pozytywnym znaczeniu ![]() Skromny, nieśmiały, niechcący nikomu sprawić kłopotu.. bardzo bardzo zyskuje przy bliższym poznaniu. I ma takie dobre serce!! Ostatnie pół roku to ja mogłam na niego liczyć. Miałam jego wsparcie i wyrozumiałość. Nie byliśmy w stałym kontakcie, średnio raz, dwa na dwa miesiące. A i tak wtedy wspierał mnie a u niego zawsze było ok. A nie zawsze było, co dopiero od kilku dni wiem. Taki jest Krzysiek! STO LAT STO LAT!! DUŻO ZDROWIA I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚĆI! I SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH SKRYWANYCH W SERCU! ZWŁASZCZA TEGO MARZENIA O WYJEŹDZIE DO POLSKI DO CÓREK!! ośmielam się pisać o tym ostatnim marzeniu, bo się przygotowujemy powoli do niego od 1.5 roku (z przerwami) i mam nadzieje, że się spełni! ps. nie umiem poprawić tego zdjęcia (w post image, z którego wklejam Krzysiek jest w pionie) sorry Krzychu ![]() [ Ostatnio edytowany przez: __lenka 27-04-2017 16:36 ] la-terra-del-pudding
|
Post #4 Ocena: 0 2017-04-27 19:22:05 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
dtkris | Post #5 Ocena: 0 2017-04-27 20:00:05 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2013 Skąd: dartford |
Dzieki,ale to wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy pamietali i nadeslali kartki z zyczeniami urodzinowymi.Dziekuje tym ktorzy skladaja zyczenia tu na forum MW.
Lenko, dziekuje Ci za cala ogromna pomoc i wsparcie dla mnie. Lenka troche przesadza, ja nie jestem zadnym bohaterem ani supermenem,ot po prostu krzys. Ogromne podziekowania dla EFKIKONEFKI.EWCIU jestes WIELKA!. Dzieki krzys |
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2017-04-27 21:25:24 (8 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen
![]() |
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2017-04-27 22:22:59 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Sto lat; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|