Krzyśka poznałam przy okazji pomocy dla Bogdana.
On mieszka w tym samym ośrodku i jest ogromnym wsparciem i najlepszym przyjacielem Bogdana.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Krzysia osobowości!!
Niesamowicie inteligentny mężczyzna o szerokim horyzontach i wielu zainteresowaniach - między innymi lotnictwo, astronomia.
Zawsze uśmiechniety, pogodny.
Bardzo skromny, nigdy się nie skarży.
Nigdy też niczego nie potrzebuje "lepiej pomóż Bogdanowi, ja sobie radzę", ale ja wiem, że jest inaczej.
I jest bardzo zdeterminowany.
W ośrodku ma niestety tylko 1 godzinę tygodniowo rehabilitacji.
Ale codziennie ćwiczy sam, na tyle na ile jego niepełnosprawność mu pozwala.
Kilka lat temu pracował jako kierowca autobusów, ale niestety pewnego dnia okazało się, że ma tętniaka, który pękł.
Po operacji przez kilka miesięcy intensywnie ćwiczył w specjalnym szpitalu rehabilitacyjnym.
Dzięki temu, pomimo, że jest sparaliżowany od szyi w dół, w małym stopniu porusza rękami.
Chciałabym zrobić mu niespodziankę w dniu jego 40stych urodzin, aby ten dzień był inny niż te same od kilku lat w ośrodku.
Mam rewelacyjny pomysł, ale potrzebuje Waszej pomocy w jego realizacji.
Związany jest on z najwiekszą pasją Krzysia - lotnictwem.
Niestety nie mogę podać Wam tutaj szczegółów, bo chce aby to była prawdziwa niespodzianka.
Moge tylko napisać, że ośrodek był pod wielkim wrażeniem party urodzinowego dla Bogdana i zaoferowali nam swoją pomoc w imprezie urodzinowej dla Krzyśka.
Na dzień dzisiejszy mamy Ł10 na poczet urodzin Krzysia.
Bardzo Was proszę o wpłaty na konto paypal dwunastyMW@op.pl
Osoby z Londynu i okolic, które chciałyby wziąć udział - bardzo proszę o kontakt na pw.
Wtedy podam szczegóły

Z góry bardzo bardzo dziękuje!!