MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Uciążliwi lokatorzy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-04-03 08:05:49 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kaskaaa

Post #2 Ocena: 0

2014-04-05 11:10:09 (11 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Z nami od: 05-09-2010

Ja mam podobnie i to bodajze tez z Bulgarami,siedzac w pokoju mam wrazenie ze slonie mi laza po lbie,ludzie jak rozumiem wszystko sama chodze ale nie tak,przecie to idzie pierd...a dostac,nie wspomne o przesuwaniu mebli czy czegos po kilka razy dziennie,walenie bog wie czym,trzaskanie drzwiami o godz 1 w nocy i w godz rannych np po 5 i o 6,zastanawiam sie czy tam isc bo nie chcialabym zeby sie pozniej mscili,przychodzac z pracy tez chce odpoczac!Chyba meza wygonie bo ja jaetem za nerwowa na takie pogawedki.No chyba ze council mi zostaje albo agencjia ale nie jestem pewna czy oni nie maja wynajmowanego domu z innej agencji,i jak to jest ze w One bedroom gdzie jest dwoje dzieci chlpak i dziewczyna i dziela jeden pokoj, z tego co wiem powinni osobno.Moze ktos cos poradzi
...

Do góry stronyOffline

jotkadakotka

Post #3 Ocena: 0

2014-04-05 11:20:37 (11 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Cytat:

2014-04-05 11:10:09, kaskaaa napisał(a):
Ja mam podobnie i to bodajze tez z Bulgarami,siedzac w pokoju mam wrazenie ze slonie mi laza po lbie,ludzie jak rozumiem wszystko sama chodze ale nie tak,przecie to idzie pierd...a dostac,nie wspomne o przesuwaniu mebli czy czegos po kilka razy dziennie,walenie bog wie czym,trzaskanie drzwiami o godz 1 w nocy i w godz rannych np po 5 i o 6,zastanawiam sie czy tam isc bo nie chcialabym zeby sie pozniej mscili,przychodzac z pracy tez chce odpoczac!Chyba meza wygonie bo ja jaetem za nerwowa na takie pogawedki.No chyba ze council mi zostaje albo agencjia ale nie jestem pewna czy oni nie maja wynajmowanego domu z innej agencji,i jak to jest ze w One bedroom gdzie jest dwoje dzieci chlpak i dziewczyna i dziela jeden pokoj, z tego co wiem powinni osobno.Moze ktos cos poradzi
Ostatnio slyszalam bardzo podobna historie, tylko to opowiadala mi znajoma bulgarka o polakach mieszkajacych nad nia.

Mysle, ze niewiele zrobisz (oprocz przeprowadzki na top floor). Poki nie zaklocaja ciszy mocnej i nie robia glosnych awantor w ciagu dnia. Za chodzenie po wlasnym mieszkaniu nikt im nic nie zrobi. A council'owi nic do tego ile osob mieszka tam na jednym pokoju.

Do góry stronyOffline

kaskaaa

Post #4 Ocena: 0

2014-04-05 11:38:35 (11 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Nie chodzi o chodzenie bo nikomu chodzic nie bronie!Ale trzaskanie drzwiami w godz nocnych,bieganie,darcie geby itd!
...

Do góry stronyOffline

jotkadakotka

Post #5 Ocena: 0

2014-04-05 11:42:20 (11 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Cytat:

2014-04-05 11:38:35, kaskaaa napisał(a):
Nie chodzi o chodzenie bo nikomu chodzic nie bronie!Ale trzaskanie drzwiami w godz nocnych,bieganie,darcie geby itd!
No jak tak, to skontaktuj sie z council'em. Oni na pewni beda przepytywac wszystkich sasiadow.

Do góry stronyOffline

kaskaaa

Post #6 Ocena: 0

2014-04-05 12:08:16 (11 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

ALbo z agencja juz sama nie wiem,mowie ja nikomu nie bronie chodzic pomijajac to ze momentami mam wrazenie ze robia to specjalnie,mieszkam na parterze zreszta wiadomo jakie tu sa podlogi czy sciany,ze wszystko slychac,moim zdaniem im sie wydaje ze w tym calym flacie sa "kims" wiecej niz tylko lokatorami.Te dzieci beigaja po schodach dra sie jak opetane.

[ Ostatnio edytowany przez: kaskaaa 05-04-2014 12:08 ]

...

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2014-04-05 12:21:10 (11 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

nic nie zrobisz, Rumuny i Bulgarzy mysla, ze nadal sa w swoich slumsach na balkanskich wsiach i miasteczkach i moga robic co chca...

Do góry stronyOffline

kaskaaa

Post #8 Ocena: 0

2014-04-05 12:37:19 (11 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Dzieki za pocieszenie,podobnie mowi moj maz,momentami nie mozna wysiedziec,ale wydaje mi sie ze jakis sposob musi byc,ze akurat ku...a ja musialam tak trafic.
...

Do góry stronyOffline

jotkadakotka

Post #9 Ocena: 0

2014-04-05 13:09:13 (11 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Cytat:

2014-04-05 12:21:10, Wielim napisał(a):
nic nie zrobisz, Rumuny i Bulgarzy mysla, ze nadal sa w swoich slumsach na balkanskich wsiach i miasteczkach i moga robic co chca...
A polactwo swietnie na tym forum pokazuje swoje prostadztwo.

Do góry stronyOffline

jotkadakotka

Post #10 Ocena: 0

2014-04-05 13:18:10 (11 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Cytat:

2014-04-05 12:37:19, kaskaaa napisał(a):
Dzieki za pocieszenie,podobnie mowi moj maz,momentami nie mozna wysiedziec,ale wydaje mi sie ze jakis sposob musi byc,ze akurat ku...a ja musialam tak trafic.
Powiem Ci pewna historie (w skrócie - bo zaraz musze butle malej zrobic) o lokatorach na pierwszym pietrze, co imprezowali po nocach, glosno sluchali muzyki i nie przejmowali sie chodzeniem jak slon po skrzypiacych podlogach. Tylko, ze jednym z tych lokatorow to bylam ja. Nie trzeba byc Rumunem czy Bulgarem. Na usprawiedliwienie, bylam jeszcze w tedy mloda :-] (no nie, ze teraz jestem stara).

Nie powiem, ze sasiadka z dolu czasem nie stukala w sufit, ale co tam, przecierz bylam u siebie. Kiedys po jej stukaniu, wylaczylam muzyke i poszlam spac (nie dlatego, ze stukala, poprostu i tak kladlam sie spac). Na drugi dzien znalazlam kartke w drzwiach - taka kartke typu na swieta, czy z gratulacjami.bylo na niej napisane podziekowanie, za to, ze zciszylam wieczor wczesniej. Sasiadka tez napisala, jak to strasznie bolala ja wczoraj glowa i jak nie mogla spac itd. Ogolnie bardzo cieply tekst bardzo szczerze napisany. Ruszylo mnie. Wiecej u mnie nie bylo glosnych imprez...

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,